- 6 Kasım 2015
- 20
- 0
- 1
- 42
- Konu Sahibi morlavantalar
-
benden etkilendiğini bana söylemedi, numaramı bir iş arkadaşımdanalmış, ben vermedim, iş dolayısıyla görüştük, buluşma yokO sana senden etkilendiğini söyledi, numaranı aldı, sen onu aradın, evli olduğunu anladın, laf soktun, birkaç ay sonra evlendin, buna rağmen onunla görüşmeye gittin, onu kafandan sildin, sonra onunla ilgili konu açtın..
Bence sen kendini sorgula neden böyle davranıyorum diye.
Bu kadar kolaysan yandın sen!!
Evlendin o da bakakaldı..aslında anlam veriyorum onun bana yaptığı beni tanımaya çalışmaktı, bakalım ne tepki verecek ya da o kel kafası ve göbeğiolmasına rağmen genç ve hoş bir bayanın hala kendinden hoşlandığını görüp ihya olmaktı, ama ne oldu benim niyetim belliydi, evlilik, tüm ilişkilerimde böyleydi, adam gibi evlendim, o da böyle bakakaldı...
Ee sende evli olmana ragmen adamin sana olan ilgisini merak edip duruyorsun nisanli oldugun zamanda yemege cikmissin ve adamin sana karsi bir ilgisini oldugunu bilerek iste bunlar hep karakter meselesi insan birazda kendi karakterini sorgulamali degil mi ?aslında duygularımı ifade etmede en cesuru idim, evli olduğunu öğrendiğimde çıldırdım, bunu nasıl yapabildi dedim, yapabiliyormuş, karakter meselesi
görüşmeye gitmedim, eğitim vardı, eğitim çıkışında öğleyemeği yedik, beni otogara bıraktı evime kendim döndümEvlendin o da bakakaldı..
Farkındaysan sonra onunla görüşmeye gittin!! O kısmı unuttun sanırım ardından da burada konu açtın onunla ilgili.
Her neyse, sonuçta evlenmene birkaç ay varken bekleyemeyip sen aramışsın, sonra trip atmışsın, başkasıyla evlenmişsinbenden etkilendiğini bana söylemedi, numaramı bir iş arkadaşımdanalmış, ben vermedim, iş dolayısıyla görüştük, buluşma yok
adam hiç aramadı toplum içindeki bu flörtöz davranışlardan başka bişi yokHer neyse, sonuçta evlenmene birkaç ay varken bekleyemeyip sen aramışsın, sonra trip atmışsın, başkasıyla evlenmişsin
sonra ne diye onunla yemek yiyorsun ki?? Bence "sıkıldıkça" aramaya devam edecektir seni. Sanırım istediğin de bu zaten..
Pardon, yaş kaç bu arada?
hayır onunla tanıştığımda eşim yoktu hayatımdaHer neyse, sonuçta evlenmene birkaç ay varken bekleyemeyip sen aramışsın, sonra trip atmışsın, başkasıyla evlenmişsin
sonra ne diye onunla yemek yiyorsun ki?? Bence "sıkıldıkça" aramaya devam edecektir seni. Sanırım istediğin de bu zaten..
Pardon, yaş kaç bu arada?
Tanıştıktan üç ay sonra evleneceğini duymuş.. Eşinle ne ara tanışıp ne ara söz, nişan düğün yaptınız??hayır onunla tanıştığımda eşim yoktu hayatımda
soru şu herkesin içinde sıcak güncel hayatta soğuk davranmış olması, neden?
millet nelerneler yapıyor da sizizbeni yargılıyorsunuz, ortada cinsellik yok bişi yok, başlatan o,o suçsuz, ben ilgisini cevaplayınca suçluyum, peki öyle olsun.zaten kadına farklı erkeğe farklı muamele ediyoruz hep.
soru şu herkesin içinde sıcak güncel hayatta soğuk davranmış olması, neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?