- 5 Aralık 2014
- 122
- 22
- 98
- Konu Sahibi ozge123456
Merhabalar ben nişanliyim nişanlım Isparta da ben Antalya da nisanlimin kredi borcu var o yüzden morali bozuk ailesi de destek olmuyor ben çalışıyorum ben maddi konuda destek oluyorum.Ama sorun şu bana uzak davranıyor çok yakın değil ben aylarca düşünüyorum artık beynim yoruldu ne yapacağımi hiç bilmiyorum sevdiğini biliyorum yan yanayken belli oluyor ama çok dalgın düşünceli duruyor .Ben Antalya dayim hep sıcak davranıyorum kendisi bı sıcak bı soğuk duruyor belli olmuyor ve bı de ben önceden çok kütük biriydim bu adam bana şiirler yazardı videolar filen çekerdi ama ben ona karşılık zamanında birşey yapmadım .Ve ben bunu defalarca konuştum bu konuyu yine aynı durum.Ve bana sen bana odunluk yaptın azıcık ben yapayım demişti.Acaba ondan mı böyle yapıyor bilemedim.Sirf borctan dolayi böyle bence.Hayata karşı bakış açısı umutsuz .Ama bende imreniyorum diğer çiftlere.Ve bir de arkadaslarina beni övuyormus.Ya kafam iyice karıştı zaten yazımda da belli olmuştur.Ve tabitben zamaninda hic yaninya olmadım bunun hep niye yazmadin diye sucladim herşey yazmak değil demişti.Hic pasta börek yapmadım ona ozel. Ne yapmam gerekir ?Bana yardımcı olun