İşte herkes bir olamıyor . Mesela ben 1 haftadır ölü gibiyim . Etrafımda kimseye gülücükler atamıyorum . Hep somurtuyorum . Sıkıntım buyuk etrafımdakı herkes senı anlıyoruz deselerde anlamıyorlar .Benimde cok sıkıntilarim oluyor ama hic yansitmiyorum ki ona uzerine alinmasin diye
Ama siz siz olduğunuz için yansıtmıyorsunuz. O demek ki yansıtıyor ki böyle bir değişimi farkettiniz.Benimde cok sıkıntilarim oluyor ama hic yansitmiyorum ki ona uzerine alinmasin diye
Ortasa birsey yokki :/ bende dusundum ne anlatayim diyeBiz nerden bilelim canım herşey olabilir birşey anlatmamışsın ki :))
Merak ettim url paylasabilirmisinizben yengemle hiç muhatap olmuyorum 3 buçuk aydır
Nedenini bi önceki konumda açıklamıştım
Elbette paylaşırımMerak ettim url paylasabilirmisiniz
Biz nerden bilelim niye sana soguk davrandigini?Benim yaşlarımda görümcem var normalde çok iyiydik kardeş gibi ama bir haftadır bana çok soğuk mesafeli davranıyor. düşünüyorum birşey mi yaptım diye sizce neden böyle davranıyor?
sıkıntınızı merak ettim büyük diyinceİşte herkes bir olamıyor . Mesela ben 1 haftadır ölü gibiyim . Etrafımda kimseye gülücükler atamıyorum . Hep somurtuyorum . Sıkıntım buyuk etrafımdakı herkes senı anlıyoruz deselerde anlamıyorlar .
Belki o sıkıntıısnı kımseye söyleyemıyordur . İstersen al kaşrına adam akıllı konus . Bir kaçgundur senı üzgün görüyorum istemeden senı kırdım mı de ?
8 haftalık hamıleliğimi kürtajla sonlandırdık.sıkıntınızı merak ettim büyük diyince
çok geçmiş olsun, sebebi nedir konuşmak isterseniz8 haftalık hamıleliğimi kürtajla sonlandırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?