Neden böyle davranıyorlar sorun bende mi

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Yaa arkadaşlar belki basit gibi görünebilir ama sinirlerimi çok bozdu şimdi ben yeni mezun oldum atamadım uzmanlık sınavısını filan biraz yardıma ihtiyacım vardı ben de geçen sene mezun olan üst dönemlerime sorayım dedim sonuçta onlar aynı şeyleri geçen sene yaşadılar tecrübeliler sorduğum insanlar az çok muhabbetim olan insanlardı okuldayım ama öyle çok samîmi değil sonra ben ilk olara atamar için bi şey sordum üst dönemden birine face ten Msj attım ki gerçekten yardıma ihtiyacım vardı tecrübesinden yararlanmak istedim attıktan hemen sonra Msj omı okumuş göründü ama hiç cvp vermedi ben çok sinirlendim ama bi şey yapmadım sonra bu olayın üstünden 1 ay geçti şimdide uzmanlık sınavında yine üst dönemim olan ama farklı birine Msj attım onun geçen sene kazandığı yeri tercih etmeyi düşünüyordum ortamı sordum nasıl memnun musun diye o da okudu hemen Msjıma face ten ama yine cvp yok ki bu kız geçen sene benim tatile gittiğim bi yere gidecekti bana otel filan sormuştu bayaa yardımcı olmuştum şimdi hiç iplenmedim çok sinirlerim bozuldu kendimi kimsenin iplemediği biri gibi hissettim yaaa

Şu anda face yardımcı olmakla bişeylerin eksilmeyeceğini insanlara hatırlatmak lazım yazmak istiyorum ama çok mu ergence olur

bence hiç gerek yok. Hatta böyle gereksiz insanları direkt listenden silmen daha hayırlı olur zira kalabalık yapmasınlar boşuna :)

İlk başta Msj attığım insanı sinirlenir listemden çıkardım zaten ama diğerini henüz çıkarmadım neden böyle davrandıklarını anlamadım işin kötüsü aynı yerde asisitan olabiliriz o zaman onunla konuşmak hiç içimden gelmez ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…