Neden böyle oldu?

yagmurumm18

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2019
138
55
18
35
İyi akşamlar arkadaşlar...Sırf yüreğimi acıtan derdimi yazayabileyim diye hesap açtım.Üye olmadan takip ediyordum burayı.
Kızlar yazsam roman olacak cinsten bir hayat yaşadım.Öyle acılar yasadım ki biri diğerini unutturdu.Öyle ya da böyle büyüdüm.Bİrini sevdim.Bir yıl görüştük ardından nisan yapıldı.Bir kacgun önce de resmi nikahim yapıldı.Mayıs ayında düğünüm var.Ev işleriydi ıvir zivırdı derken ufak tefek tartismalarimiz oluyor eşimle. Ama nikahtan bir gün önce bi tartismamiz oldu. Hala kırgınım ona ve aramızda bir soğukluk var sanki anlam.veremediğim.Zaten yapı olarak herseyi takan üzülen biriyim ki bunda malesef gecmiste yaşadığım şeylerin de etkisi var.Kendimi evli gibi onun eşi gibi hissetmiyorum suan kırginim diye mi böyle yoksa halen ayrı evlerde yaşadığımız nisanli gibi olduğumuz için mi böyle bilmiyorum...Ama üzülüyorum ve mutsuzum

Tavsiyem önce kendi sorunlarınızı aşmadan,kendinize gelmeden evlenmeyin ne kendinizi ne de adamı yakmayın,herşeyden emin olmadan evlenirseniz aynı sorunlar yarın öbürgün karşınıza tekrar tekrar çıkacaktır.

Kırgınlığınızı kendinize saklayarak çözüme ulaşamazsınız. Size tavsiyem eşinizi alın karşınıza sakın sakın konuşun düğün arefesi bu gibi tartışmalar olağan geliyor bana 2 tarafta stresli sonuçta. Size son tavsiyem saygıyı asla ama asla kaybetmeyin evliliğin en temel taşlarından biri saygıdır.

Evliliğe hoşgeldin.
Şimdi bunu konuşarak çözmezsen her sorunda böyle içine atarsın. Kırgınsan da kızgınsan da bunları ona söyle. Tepkilerini gör.
Ondan sonra ya yanlıştan dönersin yada teyit edersin.

Evlilik çok güzel bir o kadarda zor bir müessese. Evlilik hayatınız boyunca bu tür tartışmalarınız olucak(olmamasını umut ediyorum). Tartışmanın verdiği kırgınlıklardan dolayı mesafelerinizde olucak. Ama aranız düzeldiğinde o sogukluk gidicektir. Şu anda aynı evi paylaşmadıgınız için kendinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz. Tam olarak evlilik hayatınızı kurdugunuzda umuyorum ki soguklukta ol(a)mayacaktır:)
Şimdiden mutlu bir evliliğiniz olması dileğiyle...

al adamı karşına konuş sıkıntın neyse.ben derdi anlamadım şahsen ama içimden bir ses her şeye alınırım demenden de ötürü çok sudan bir sebepten triplendin diyor.

Nikah kiyilmis neden ayri evlerde yasiyorsunuz ki? Bu sekilde evli gibi hissetmemeniz cok normal.

Back
X