Neden böyle oldum ben :( düZelir miyim

Olsun boyle olmakta bence guzel ben havalara baglıyorum bu havada hıc bısey yapmamak bırazda mecburıyetler olmasa keske. Sahsen ben yalnız olmuş olsam aksama kadar yataktan cıkmam acıktıkca yerım. Bırde b12 eklıklıgınız olabıöır onada baktırın derim.

Evet zor
Boşver olmaz :)

İnşallahhh
ben sadece kahvaltı yptım
sen yine iyisin
heryer heryerde
içimde bi sıkıntı
hiçbişeyinde yolunda gittiği yok
bekliyoruz
Evet benim de içim sıkılıyo sıkım sıkım
Cümleye bak
Çubuk kraker yiyorum stresten
Sağolun
Yataktan çıkmamak iyi de için huzursuzken hiç bişey iyi diil

Sabah banyoya girmiştim ya anca topladım
Cif
Çamaşırsuyu döküp fırçaladım üstünkörü
Bugün yaptığım üçüncü iş oldu

Piyango çıksa şehri koşarak gezersin 70m

Şaka bi yana kışın oluyor böyle şeyler kapalı hava hiç sevmediğim şey benimde

Sevindim yani arada oluyo demek ki benim baya uzun zamandır böyle
Çalışıyorum ben de haftaiçi
Duşu ite kaka mecburen çünkü boy abdesti gerekiyor
Tövbe yaa
Takipte kalın evet
Yok ya benim de uzun zamandir boyle. Bisey yapilcaksa ilk adımı atmakta asiri problem yasiyorum. Atamadan kaliyo. Dongu hep boyle. Ayy dusa bile useniyorum. Bi yere gideceksem sabahina mecbur kaliyorum. Boyle buldum cozumu onun icin:)
Galiba bu kisir bi donguye giriyo bi sure sonra ve bundan cikmak icin daha fazla caba gerekiyo

Bi yere gideceksem le başlayan cümleyi anlamadım
Alıyorum mu dicektin,?
Mesela
Eşime belli etmiyorum Tabi ki
Çoğu zaman o yapıyo yemekleri allahtan
Karşısına geçip
Ayyy Yorgun’um
Ölüyorum bitiyorum diyip itici olamam

Teşekkürler
Evet
Mesela işyerindeki adamına göre muameleler canımı çok sıkmaya başladı
Eşitlik istiyorum
Haberleri izlediğimde bile ağlıyorum
Bir ara bende böyleydim ama geçiyor merak etme canım birincisi malesef insan adı altında bir yaratık dünyada var olduğu sürece ve hırs varolduğu sürece eşitlik diye bir şey Yok sende geçmişi ve geleceği düşünmeyi bırak bugününe bak kalk bi silkelen kendine gel çık dışarı iki gez dolaş en basitinden bir markete gir bir iki bişey al eve gel kitap oku otur bir dizi izle ya da ağlamayla geçecekse ciddiyim otur bir saat ağla ama hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor bugün yaşıyorsun bugün varsın tadını çıkar

Evet zor
Boşver olmaz :)

İnşallahhh

Evet benim de içim sıkılıyo sıkım sıkım
Cümleye bak
Çubuk kraker yiyorum stresten

Sağolun
Yataktan çıkmamak iyi de için huzursuzken hiç bişey iyi diil
Ha huzursuzluk apayrı bısey bol dua okuyun umarım ferahlar ıcınız

Resmen suan dusundugum sey buydu. Elimde telefon sabahtan beri tek yaptigim sey kahvalti. Siz benden bir adim ondesiniz dusla:)
Haftaici isle ama haftasonu tamamen miskinlikle geciyor. Hayat da boyle akip gidiyor. Konuyu takipteyim
Ben de haftaiçi çalışıyorum. Cumartesi De kurs veriyorum. Geriye Pazar kalıyor. Pazarları az temizlik ve yatmakla geçiyor. Ve aynen dediğin gibi ömür böyle yorulmakta ve çok şükür bugün de bitti diyerek geçiyor

Ve bir tavsiye sana bu kitabı al ve oku emin ol iyi gelecek

Çok teşekkürler
Denicem
Markete gidip bişey almayı o kadar istiyorum ki....
İnşaallah yetecek gücüm

Ha huzursuzluk apayrı bısey bol dua okuyun umarım ferahlar ıcınız
Aminnn
İnşaallahh
Ne kursu?
Ve bir tavsiye sana bu kitabı al ve oku emin ol iyi gelecekEki Görüntüle 2211111
Ekran fotosunu kaydedeyim alırım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…