B12 de hangi yiyecekler var aklına gelen?Canım sana belki alakasız gelecek ama B12 eksikliği de depresyon yapıyor. Arkadaş kan tahlili demiş katiliyorum
Olsun boyle olmakta bence guzel ben havalara baglıyorum bu havada hıc bısey yapmamak bırazda mecburıyetler olmasa keske. Sahsen ben yalnız olmuş olsam aksama kadar yataktan cıkmam acıktıkca yerım. Bırde b12 eklıklıgınız olabıöır onada baktırın derim.sabahtan beri yaptığım iki şey; duş ve kahvaltı
Yatıyorum saatlerdir
Bikaç gündür böyle
İçimden ne temizlik
Ne yemek
Ne alışveriş hiçbiri gelmiyo
Piyangodan para çıksa mutlu olmayacak gibiyim
Eski neşem kalmadı
Hep bi ümitsizlik...
Mecalsizlik ....
Kalkıcak halim bile yok
Eşime belli etmiyorum
Yemek yapmam şart
Eskiden arada hamurişi yapardım o da yok...
Kişide bitiyo iş ama çözüm bulamıyorum
Çok üzgünüm
Evet zorMevsim geçişlerinde oluyor insanlarda bu tarz şeyler .. kapalı havalar ruhu da daraltıyor ..
Yattığın yerden komedi filmleri izle , ve yatmak üşengeçliği getiriyor gerçekten .. yattıkça yatası gelir insanın
Zor biliyorum ama kalk ve mis kokulu bir kek yap yanına kısır bu akşam böyle yicez yemeği de kocana :)
İnşallahhhBundan kurtulmak için yapman gereken şey öyleyse bu sorunlarını derinlemesine incelemek, neden kafana taktığını anlamak, çözülebilecek şekildelerse çözmeye çalışmak, yoksa da kabullenmek.
Tabi bu kolay bir süreç değil, zaman alacak.
İlk adım "Niye ben yapamıyorum, edemiyorum" diye kendini suçlama, herşeyin bir nedeni var, sadece anlamaya çalış.
Evet benim de içim sıkılıyo sıkım sıkımben sadece kahvaltı yptım
sen yine iyisin
heryer heryerde
içimde bi sıkıntı
hiçbişeyinde yolunda gittiği yok
bekliyoruz
SağolunOlsun boyle olmakta bence guzel ben havalara baglıyorum bu havada hıc bısey yapmamak bırazda mecburıyetler olmasa keske. Sahsen ben yalnız olmuş olsam aksama kadar yataktan cıkmam acıktıkca yerım. Bırde b12 eklıklıgınız olabıöır onada baktırın derim.
Gülesim yoktu :)Piyango çıksa şehri koşarak gezersin 70m
Şaka bi yana kışın oluyor böyle şeyler kapalı hava hiç sevmediğim şey benimde
Havalardan olduğu garanti olsa sevinicem valla.bu mevsımler tam depresyon mevsımı
hergun yuruyuse cıkın yarım saat duzelır :)
Yok ya benim de uzun zamandir boyle. Bisey yapilcaksa ilk adımı atmakta asiri problem yasiyorum. Atamadan kaliyo. Dongu hep boyle. Ayy dusa bile useniyorum. Bi yere gideceksem sabahina mecbur kaliyorum. Boyle buldum cozumu onun icin:)Sevindim yani arada oluyo demek ki benim baya uzun zamandır böyle
Çalışıyorum ben de haftaiçi
Duşu ite kaka mecburen çünkü boy abdesti gerekiyor
Tövbe yaa
Takipte kalın evet
Bi yere gideceksem le başlayan cümleyi anlamadımYok ya benim de uzun zamandir boyle. Bisey yapilcaksa ilk adımı atmakta asiri problem yasiyorum. Atamadan kaliyo. Dongu hep boyle. Ayy dusa bile useniyorum. Bi yere gideceksem sabahina mecbur kaliyorum. Boyle buldum cozumu onun icin:)
Galiba bu kisir bi donguye giriyo bi sure sonra ve bundan cikmak icin daha fazla caba gerekiyo
Bir ara bende böyleydim ama geçiyor merak etme canım birincisi malesef insan adı altında bir yaratık dünyada var olduğu sürece ve hırs varolduğu sürece eşitlik diye bir şey Yok sende geçmişi ve geleceği düşünmeyi bırak bugününe bak kalk bi silkelen kendine gel çık dışarı iki gez dolaş en basitinden bir markete gir bir iki bişey al eve gel kitap oku otur bir dizi izle ya da ağlamayla geçecekse ciddiyim otur bir saat ağla ama hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor bugün yaşıyorsun bugün varsın tadını çıkarTeşekkürler
Evet
Mesela işyerindeki adamına göre muameleler canımı çok sıkmaya başladı
Eşitlik istiyorum
Haberleri izlediğimde bile ağlıyorum
Ha huzursuzluk apayrı bısey bol dua okuyun umarım ferahlar ıcınızEvet zor
Boşver olmaz :)
İnşallahhh
Evet benim de içim sıkılıyo sıkım sıkım
Cümleye bak
Çubuk kraker yiyorum stresten
Sağolun
Yataktan çıkmamak iyi de için huzursuzken hiç bişey iyi diil
Ben de haftaiçi çalışıyorum. Cumartesi De kurs veriyorum. Geriye Pazar kalıyor. Pazarları az temizlik ve yatmakla geçiyor. Ve aynen dediğin gibi ömür böyle yorulmakta ve çok şükür bugün de bitti diyerek geçiyorResmen suan dusundugum sey buydu. Elimde telefon sabahtan beri tek yaptigim sey kahvalti. Siz benden bir adim ondesiniz dusla:)
Haftaici isle ama haftasonu tamamen miskinlikle geciyor. Hayat da boyle akip gidiyor. Konuyu takipteyim
Çok teşekkürlerBir ara bende böyleydim ama geçiyor merak etme canım birincisi malesef insan adı altında bir yaratık dünyada var olduğu sürece ve hırs varolduğu sürece eşitlik diye bir şey Yok sende geçmişi ve geleceği düşünmeyi bırak bugününe bak kalk bi silkelen kendine gel çık dışarı iki gez dolaş en basitinden bir markete gir bir iki bişey al eve gel kitap oku otur bir dizi izle ya da ağlamayla geçecekse ciddiyim otur bir saat ağla ama hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor bugün yaşıyorsun bugün varsın tadını çıkar
İstiyorsan yap hemen şimdi kalk giyin çık Eminim iyi gelecekÇok teşekkürler
Denicem
Markete gidip bişey almayı o kadar istiyorum ki....
İnşaallah yetecek gücüm
AminnnHa huzursuzluk apayrı bısey bol dua okuyun umarım ferahlar ıcınız
Ne kursu?Ben de haftaiçi çalışıyorum. Cumartesi De kurs veriyorum. Geriye Pazar kalıyor. Pazarları az temizlik ve yatmakla geçiyor. Ve aynen dediğin gibi ömür böyle yorulmakta ve çok şükür bugün de bitti diyerek geçiyor
Ekran fotosunu kaydedeyim alırım inşaallahVe bir tavsiye sana bu kitabı al ve oku emin ol iyi gelecekEki Görüntüle 2211111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?