Tamam inşaallah evi süpürmeye çalışıcam gidicem sözİstiyorsan yap hemen şimdi kalk giyin çık Eminim iyi gelecek
Süpürme evi falan hemen giyin çık gelince süpür hadiTamam inşaallah evi süpürmeye çalışıcam gidicem söz
Et, yoğurt, bakliyat. Yeşil yapraklı sebzeler de vardı galiba. Bide kuruyemiş badem falanB12 de hangi yiyecekler var aklına gelen?
benimde modum farklı değil giu, yalnız değilsin ve neyseki işte değilsin
Evet tam bendeki eksikliklerEt, yoğurt, bakliyat. Yeşil yapraklı sebzeler de vardı galiba. Bide kuruyemiş badem falan
Pis pis sildim bezleSüpürme evi falan hemen giyin çık gelince süpür hadi
Hadi gelince mesaj bekliyorum senden otur bir kahve iç benim yerime de bir yerdePis pis sildim bezle
Beş on dakikada
Gücümü son kez toparlamaya çalışıyorum veeee hazırlanıp on dakika içinde çıkıxam söz
Saat 15:40
15:50 de öıkıxam
Özel ders veriyorum çocuklaraAminnn
İnşaallahh
Ne kursu?
hamilelik durumunuz var misabahtan beri yaptığım iki şey; duş ve kahvaltı
Yatıyorum saatlerdir
Bikaç gündür böyle
İçimden ne temizlik
Ne yemek
Ne alışveriş hiçbiri gelmiyo
Piyangodan para çıksa mutlu olmayacak gibiyim
Eski neşem kalmadı
Hep bi ümitsizlik...
Mecalsizlik ....
Kalkıcak halim bile yok
Eşime belli etmiyorum
Yemek yapmam şart
Eskiden arada hamurişi yapardım o da yok...
Kişide bitiyo iş ama çözüm bulamıyorum
Çok üzgünüm
Çıktım tam dediğim zaman evdenHadi gelince mesaj bekliyorum senden otur bir kahve iç benim yerime de bir yerde
Yokhamilelik durumunuz var mi
Hep oluyo muAynen ben.....
canim bu ruh hali bozuklugi hamilelik isareti olabilir yada bu durumdan kurtlmak icin bir cocuk yapin bu yorgunlk bahsettiginz gibiyse gebelik olabilir canmYok
Keşke olsaydı ama hayırlısı tabi
Afiyet olsun gözün gönlün açılmıştır böyle ol işte moralini kendinin bile bozmasına zaman vermeÇıktım tam dediğim zaman evden
Markete gittim
Annemlere geldim
Burada kahve içiyim senin için
Çünkü küçük yere Taşındık tek başıma kahve içeceğim yer yok desem abartmam
Yeni regl bitti olamaz da... sebepsiz olmuyo bizimcanim bu ruh hali bozuklugi hamilelik isareti olabilir yada bu durumdan kurtlmak icin bir cocuk yapin bu yorgunlk bahsettiginz gibiyse gebelik olabilir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?