Neden böyle olur ?

Ben de aldim ari sutu karisimi, bee'o markasının sanirim. Cumartesi doktorla görüşucem bakalim ne diycek, insan ikinciye baslamaya da korkuyor artik yine dollenmezse, tutmazsa diye hakkımızda hayırlısı olsun

Ümitsiz olma canım daima ümitli ol bol bol dua et

Ben de aldim ari sutu karisimi, bee'o markasının sanirim. Cumartesi doktorla görüşucem bakalim ne diycek, insan ikinciye baslamaya da korkuyor artik yine dollenmezse, tutmazsa diye hakkımızda hayırlısı olsun
Amin inşallah . Sen nerede tedavi olmuştun canım . Doktorun eğer yeni bir öneride bulunursa benimle de paylaşır mısın ? Çaresizce her şeyi denemek istiyorum. Gerçekten insan korkuyor. Sebepsiz infertilite olunca tüpte çok ümitliyim sanırım onun hayal kırıklığı oldu.

Tabi ki paylaşırım canim, benim sebepsiz degil aslinda 19 yasindan beri adet duzensizligim var sebebi bulunamadi, amh düşük bir de, kendiliginden de deneyebilirsiniz siz umut her zaman vardir, ben dogal akışa hic birakamadim cunku adet düzeni yok bende

Merhaba
İleri testleri de yaptınız mı ? Öğretmen olduğunuzu görünce yazmak istedim
Gen testleri sperm DNA hasarı gibi?

Merhaba
İleri testleri de yaptınız mı ? Öğretmen olduğunuzu görünce yazmak istedim
Gen testleri sperm DNA hasarı gibi?
Bizden hiçbiri istennedi ama bir daha tedaviye başlarsam ki mecbur başlayacağım . Dna hasar genetik baktıracağım. Bize her şeyin çok güzel olduğunu doğal yolla olacağını söyledi sürekli . Böyle olacağını bilseydim başlamadan yapardım ama nasip böyleymiş. Siz de mi öğretmensiniz?

Evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…