- 6 Ekim 2020
- 136
- 132
- 33
- Konu Sahibi Mutsuzkuzu
-
Hulusi hocaya giderim diye düşünüyorum bundan sonra kendimi toparlarsam, bana da döllenmeyeler için öyle dediler .. ama biz de genetik test yaptırmıştık sıkıntı yoktu. Bizim durum ne eşimde ne bende sıkıntı yok. Geçen sene 9 haftalık bi kalp durması var sanırım pıhtılaşma çıktı sonrasında yapılan testlerden o yüzden oldu. Ufak çikolata kistim varmış , düşükten sonra gebe kalamayınca tüp bebeğe geçtikCanım ne yaptın tedavin nasıl geçti ? Ben de Berfu hocanın hastası idim bıraktım. Benim embriyolarımın hepsi blast olduğu halde genetikten 3ü de sağlıksız geldi genetik anomali varmış kromozomlarda. Eşimin de benim de kromozomlarımız normal. Eşimde morfoloji %2 benim de amh düşük.
Yani bel bağlamadım; ne bileyim asla anne olamayacağım hissi var .. hayal dahi edemiyorum kendimi :)Umutsuz olma kesinlikle 1 embriyo yeter zaten umutlu ol ki bebeğin de senden güç alıp sana tutunsun arkadaşım inşallah güzel haberler almayı nasip etsin rabbim
Çikolata kistini kesin teşhisini laparoskopi ile koyuyorlar. Bana demişlerdi çikolata kistin var diye hatta boşu boşuna lucrin iğnesi vurdular ama o çikolata kisti değilmiş çatlayamayan yumurtam içine kanamış var sonra kendiliğinden kayboldu.Hulusi hocaya giderim diye düşünüyorum bundan sonra kendimi toparlarsam, bana da döllenmeyeler için öyle dediler .. ama biz de genetik test yaptırmıştık sıkıntı yoktu. Bizim durum ne eşimde ne bende sıkıntı yok. Geçen sene 9 haftalık bi kalp durması var sanırım pıhtılaşma çıktı sonrasında yapılan testlerden o yüzden oldu. Ufak çikolata kistim varmış , düşükten sonra gebe kalamayınca tüp bebeğe geçtik
Öyle düşünme ben şimdi tüp bebek alanında uzman bir psikoloğa gidiyorum. Ondan öğrendiğim şu bilinçaltımızda olmaması için kendimiz farkında olmadan engeller yaratıyoruz. Olmaması için ne sebep var?Yani bel bağlamadım; ne bileyim asla anne olamayacağım hissi var .. hayal dahi edemiyorum kendimi :)
Toplanda 9800 falan ödedik. 20 günde gelmişti canım neden olduğunu ben de bilmiyorum ama çok yüksek doz ilaç kullandırdılar bana ona bağlıyorum. kimi de alakası yok diyor ama etkisi var diyenler de var.Kaç gun de sonuç gelmişti buarada genetiktn 3 tanede güzel göndermişsiniz 3.750 mi ne dediler bize embriyo başına sizde mi öyle gönderdnz
Sebep biziz aslında, doğru söylüyorlarÖyle düşünme ben şimdi tüp bebek alanında uzman bir psikoloğa gidiyorum. Ondan öğrendiğim şu bilinçaltımızda olmaması için kendimiz farkında olmadan engeller yaratıyoruz. Olmaması için ne sebep var?
Doğrudur cnm hayırlısı olsun ne diyelim doktorlar veriyr gidip aliyz ilaçları onlara inanıyız daToplanda 9800 falan ödedik. 20 günde gelmişti canım neden olduğunu ben de bilmiyorum ama çok yüksek doz ilaç kullandırdılar bana ona bağlıyorum. kimi de alakası yok diyor ama etkisi var diyenler de var.
Ne güzel bir paylaşım rabbim ol desin yeterkiSabah sabah şu karşıma çıkana bakın.. bu kadar kolay olmalı diye düşünüyordum hep çocuk sahibi olmak
tabi ki kötü bir durum ama hep öyle olacak diye bir şey yok. Sorununuzda yokmuş umutsuzluğa düşmeyin Rabbim yardımcınız olsunKızlar merhaba.
Ankara bahçeci Berfu hocada dün opu oldum 7 tane toplandı
Bugün embriyolog aradı ve 1 tane döllendi dedi ama benim umudum yok, muhtemelen yarın da o 1 tane kötü diyip tedavim burada son son bulacak
Tedaviye başlamadan dr zor bi hasta olmadığımı söyledi. Eşimin de benim de testlerim güzeldi
Embriyolog anomali falan birşeyler dedi ama ben daha evvel genetik yaptırdım eşimle güzel çıktı. Zaten 1 tane döllendi deyince kafa da gitti bende
Ne dersiniz hep mi böyle devam eder ? Neden böyle olmuştur. Sabahtan beri boş boş duvara bakıyorum
Hulisi hocayı da çok iyi duydm insalah sizede iyi gelir sıkmayın canınızıHulusi hocaya giderim diye düşünüyorum bundan sonra kendimi toparlarsam, bana da döllenmeyeler için öyle dediler .. ama biz de genetik test yaptırmıştık sıkıntı yoktu. Bizim durum ne eşimde ne bende sıkıntı yok. Geçen sene 9 haftalık bi kalp durması var sanırım pıhtılaşma çıktı sonrasında yapılan testlerden o yüzden oldu. Ufak çikolata kistim varmış , düşükten sonra gebe kalamayınca tüp bebeğe geçtik
Benim sonucum negatif oldu. Allah razı olsun dilerim hepimizin gönlünden geçen hakkında hayırlı olan olurCanım evet aynı şeyleri yaşadım İnan ben de.. ama biz elimizden geleni yapıyoruz; olmıyorsa da vardır bir hayır. Yorucu süreç gerçekten; sana duş edeceğim inşallah hayırlı haber ile dönersin
Öyle bir bakmışsın hiç beklemediğin anda oluverir :)Sabah sabah şu karşıma çıkana bakın.. bu kadar kolay olmalı diye düşünüyordum hep çocuk sahibi olmak
Üzgünüm; gerçekten.. ve enniyi biz anlarız seni; Allah bir gün bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallahBenim sonucum negatif oldu. Allah razı olsun dilerim hepimizin gönlünden geçen hakkında hayırlı olan olur
Amin inşallah bu yolda emek verenlerin hepsi inşallah tez vakitte hayırlı evlat sahibi olur . Çok zor 2 senedir hep doğal yolla olur dediler . Tüp bebek doktoruma ilk mart ayında gittim o bile beklesen sen doğal yolla hamile kalırsın dedi. Prowomen kullanıyordum bunlara ihtiyacın yok içme dedi Öyle ümitliydim ki eşim bile boşuna tüp yapıyoruz diyordu. 1 tane embriyo oluştu o da tutmadı. Nasip böyle olması gerekiyormuşÜzgünüm; gerçekten.. ve enniyi biz anlarız seni; Allah bir gün bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah
Benim de durumum tam olarak seninle aynı.. 7 tane toplandı 1 tane oluştu; kolay bi hasta olduğum söylendi.. o yüzden diyorum ya hiç umudum yok; olur bekle diyorlar, bilmiyorum olsa olurdu diyorum. Bizim gerçekten sınavımız bu; kendimize mi üzülelim; ele güne laf mı anlatalım.. bayram gelsin istemiyorum sırf bu yüzden; insanlardan soyutladım kendimiAmin inşallah bu yolda emek verenlerin hepsi inşallah tez vakitte hayırlı evlat sahibi olur . Çok zor 2 senedir hep doğal yolla olur dediler . Tüp bebek doktoruma ilk mart ayında gittim o bile beklesen sen doğal yolla hamile kalırsın dedi. Prowomen kullanıyordum bunlara ihtiyacın yok içme dedi Öyle ümitliydim ki eşim bile boşuna tüp yapıyoruz diyordu. 1 tane embriyo oluştu o da tutmadı. Nasip böyle olması gerekiyormuş
Ben de öyle pandemi en çok benim işime gelmişti insanlarla az görüşüp az soruya maruz kalıyordum. Sen hiç umudunu son ana kadar yitirme, herkesin sonu benim gibi olmuyor. Bu forumda okudum tek yumurta ile hamile kalmış bir sürü bayan var. İnşallah onlardan biri de sen olacaksın. Kaç günün vardı teste , senin için dua edeceğim inşallah güzel haberi alırsın.Benim de durumum tam olarak seninle aynı.. 7 tane toplandı 1 tane oluştu; kolay bi hasta olduğum söylendi.. o yüzden diyorum ya hiç umudum yok; olur bekle diyorlar, bilmiyorum olsa olurdu diyorum. Bizim gerçekten sınavımız bu; kendimize mi üzülelim; ele güne laf mı anlatalım.. bayram gelsin istemiyorum sırf bu yüzden; insanlardan soyutladım kendimi
İnşallah canım; 20 sinse yapacağımBen de öyle pandemi en çok benim işime gelmişti insanlarla az görüşüp az soruya maruz kalıyordum. Sen hiç umudunu son ana kadar yitirme, herkesin sonu benim gibi olmuyor. Bu forumda okudum tek yumurta ile hamile kalmış bir sürü bayan var. İnşallah onlardan biri de sen olacaksın. Kaç günün vardı teste , senin için dua edeceğim inşallah güzel haberi alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?