Bu işler maalesef hep böyledir.En acımasız kişiler baş üstünde tutulur.
Bence boşver,aileni kendi haline bırak.iş ortaklığı da yapma.Sen kendi ailenden destek göremiyorsun,kırılıyorsun,iş ortaklığı olursa daha da kötü olur.Eşini de üzmüş olurlar.Bırka herkes ne istiyorsa yapsın.
Kendini ezdirme,en iyisini,en güzelini kendine düşün.Seni düşünmeyeni hele asla düşünme...Bence iyilik bir yere kadar yapılır.Karşılığı görülmedikten sonra artık saflık olur bunun adı....
Allah bebeğinle,eşinle güzel günler görmenizi nasip etsin.Bebek rızkıyla geliyor tasalanmaa....
sende annenle babana abinler gibi davran(yapmayacağını biliyorum ama keşke yapsan)
nıye kıyamıyorsun ki çok saçma yani şu yapılanlardan sonra kıyamıyorum demen gözünü aç
sen hamilesin ama o sana kıyıyor?
ne kadar ekmek o kadar köfte canım helede öbür evlat göstere göstere kayırılıyorsa...
sen kendi canının kıymetını bılmezsen sen kendıne değer vermezsen kımse vermez maalesef...
canım hayatta birilerini düşünebilmek sadece kendin için değil ailen ve sevdiklerin için yaşamak çok güzel bir şey fakat bunun sınırları var yani herşey karşılıklı lafından nefret ediyorum ama şu yaşadığımız dünyada karşılıksız bir iyilik yapmak istesen direk enayi yerine koyuyorlar nasıl olsa bu yapıyor o işi diyorlar ve o işler senin görevin oluyor yani karşılıgında bırak bir hediyeyi falan teşekkür bile etmiyorlar benden bir yaş küçük kardeşim aynen böyledir herkese yardım etmeye çalışır gittigi yerde ama göze görünmez ben evlenmeden öncede sonrada bir çorba bile yapsam kırk kez söylerdim ki duyulsun diye o yüzden bi bardak su bile versem teşekkür edilir bana, canım kardeşim teyzemlerde hiç unutmam bütün evi temizlems gene de elin ağır demişler, kardeşime dedim desene yaptıgıma şükredecegine birde hızlı yap diyorsun diye ama diyemez işte huyu öyle onun da ben genede uyarıyorum bi umut:) sen fedakarlık yap tabiki ama insanlarında gözüne sok biraz yani hamileyken bulaşık yıkıyorsan gelinde ordaysa ve yardım etmiyorsa ''hamile hamile zor oldu ama pırıl pırıl yaptım çok hamaratım maşallah'' de :) yani para meselesine gelince hayatta gerçekten sırtını kimseye dayama derim abinlere şuanda iyi davranıyorlar ama babanlarında her an işleri kötü gidebilir ve size bile muhtaç kalabilirler kim bilebilirki bunu cnm :) en iyisi çocugun olunca sende çalış elele verip ailenizi refaha çıkarın kendi annen babanda olsa ne yazıkki herkes en basta kendisini düşünüyor abine öyle davranmalarıda arkadasın dedigi gibi el oğluna para yedirmemek olsa gerek, el kızı ne şeytanlıklar yapabiliyor henüz haberleri yok:) sen temiz kalpli bir insansın ben buna inanıyorum Allah kalbine göre versin canım :)
Ailelerin çocuklarına hala böyle yaklaşması ne kötü..Tabi yaşamadan konuşması kolay ama bence eşine ve çocuğuna odaklan. Ailenle tabi görüş ama beklenti içine girme, biraz mesafeli olabilirsin mesela. Hamileymişsin, Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Senin üzüntün çocuğuna zarar verir,kendine de ona da yapma.
Zaten hamileyken her işe koşamazsın,biraz nazlan sende
bi de bu tarafından bakın erkek ailesidir tabi ki yapacak düğün borçlarını ödeyecek yardımcı olacak dediklerinizin birde kız çocuklarını dinleyin
evlat ayrılır mı ya o da senin canın ciğerin değil mi varsa gücün her ikisine de yardım edersin yoksa kusura bakmayın ben kendimi zor geçindiriyorum dersin çekilirsin aradan
evet haklısınız sadece onların 2 side çalışıyor ihtiyaçları yok ben çalışmıyorum benim ihtiyacım var konusunda size katılmıyorum
belki hamilesiniz diye çalışmıyor olabilirsiniz ama ihtiyacanız varsa sizde çalışın çalışmıyorum diye yardımcı olmalarını beklemeyin
benim ise tam tersidir düşüncem ikiside çalışır didinir yetinemez tamam yardımcı olunur
ama ben çalışmam evimde otururum deyipte aileden yardım beklemek daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?