neden böyle oluyor hep:(((

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar...
Dün de konu acmistim..sizlerden çok mantıklı fikirler geldiği için yine size yazmak istedim..
Dun akşam esim eve gekdi misafirimizde vardı m isafirlerimiz gitti bizde oturup sohbet ediyorduk bi anda konu benim aklıma takilan bi seye ve ona dile geyidim ama konuşma akisinca benimde anlatım şeklin biraz kötü oldu ve sohbet kavgaya döndü esim birden celallendi bi huzur ve daha dün ne konuştuk su yaptığına bak bilmem ne falan saydı biraz ilk zamanlar ettiğimiz kavgaları açtı ve bana ağır laflar sarf etti..ya adam ol ya git falan dedi ben nasıl sana guveniem sana güvenip gleleck için biseyler yapiyrm sana bak falan diyip ağır seylerde söyledi ama bu görseniz öyle celallendi ki çok agrima gitti söyledikleri ve en son ya sen salonda yatvyada ben yaticam seninle yatmak istemiyrm bu gece dedi..Bende salonda uyudum ...Ben çok bıktım arkadaşlar..esimin sınırı gctiginde gelip sarılacak bana zorla barisacak yani ama ben içinden gelenleri söylemek istiyrm ki söylesem bile asla kabul etmeyip yine kavga çıkacak..Ben ne yapayim:(((

hic alttan almayin bence. hem size bir guzel saydirmis hem de salonda yatmissiniz. oohh ne ala memleket, once agzina geleni soylesin, sonra sarilsin zorla baristirsin. icinizdekileri soyleyin kirildiginizi bilsin. kavga etmeden de konusabilmeyi ogrenmesi lazim esinizin.

Merhaba arkadaşlar...
Dün de konu acmistim..sizlerden çok mantıklı fikirler geldiği için yine size yazmak istedim..
Dun akşam esim eve gekdi misafirimizde vardı m isafirlerimiz gitti bizde oturup sohbet ediyorduk bi anda konu benim aklıma takilan bi seye ve ona dile geyidim ama konuşma akisinca benimde anlatım şeklin biraz kötü oldu ve sohbet kavgaya döndü esim birden celallendi bi huzur ve daha dün ne konuştuk su yaptığına bak bilmem ne falan saydı biraz ilk zamanlar ettiğimiz kavgaları açtı ve bana ağır laflar sarf etti..ya adam ol ya git falan dedi ben nasıl sana guveniem sana güvenip gleleck için biseyler yapiyrm sana bak falan diyip ağır seylerde söyledi ama bu görseniz öyle celallendi ki çok agrima gitti söyledikleri ve en son ya sen salonda yatvyada ben yaticam seninle yatmak istemiyrm bu gece dedi..Bende salonda uyudum ...Ben çok bıktım arkadaşlar..esimin sınırı gctiginde gelip sarılacak bana zorla barisacak yani ama ben içinden gelenleri söylemek istiyrm ki söylesem bile asla kabul etmeyip yine kavga çıkacak..Ben ne yapayim:KK43:((
Pardon daha önceki konuyu okumadım neden kavga ettiniz anlamadım anlaşamadığınız konu ne?

hic alttan almayin bence. hem size bir guzel saydirmis hem de salonda yatmissiniz. oohh ne ala memleket, once agzina geleni soylesin, sonra sarilsin zorla baristirsin. icinizdekileri soyleyin kirildiginizi bilsin. kavga etmeden de konusabilmeyi ogrenmesi lazim esinizin.
Dun ne kadar güzel bişey için konu açtım bugün böyle geçen akşam sarmaş dolas uyudugum kocan dün gece düşman gibi uyuduk.Ben anlatamiyrm esime çünkü anlattığımız zamn yine kendini haklibcikaracak beni suçlayacak kavga olacak yani

Canım açtığın konulara baktım da hep karşılıklı fevri çıkışlarınız yüzünden aranız bozulmuş, artık çok tahammül edemediğinden daha çabuk parlıyor sanırım eşin de.
Biraz durulmaya çalışın, haklıyken haksız duruma düşmeyin, bir süre yumuşak başlı davran bakalım, üzerine gitme eşinin, barışsanız bile belli bir sınır olsun eşinle aranda

Canım açtığın konulara baktım da hep karşılıklı fevri çıkışlarınız yüzünden aranız bozulmuş, artık çok tahammül edemediğinden daha çabuk parlıyor sanırım eşin de.
Biraz durulmaya çalışın, haklıyken haksız duruma düşmeyin, bir süre yumuşak başlı davran bakalım, üzerine gitme eşinin, barışsanız bile belli bir sınır olsun eşinle aranda
Aynen bizde bunun farkındayız zamanında çok kavgalarimiz olduğu için en ufak bi kavga çok acayip büyüyor aramızda...ama bu kez ben tek kelime kırıcı bişey demedim ama esim ne bana güvenmesi kaldı ne eski kavgalarimiz kaldı ne kötü olisum kaldı en son ayrı yattık ışte..bu durumdan bıktım en ufak bi kavgada çocuk gibi yatak ayırıyor..öfkesi gecince barışmak istiyor .Ben kendimi düşüncelerini soyleyemiyrm çünkü yine haksız çıkarıyor:(((((

Sınırları geçmesine izin verme sen de ,
Ya adam ol ya da git demiş.
Sizi bilerek evlendi sonuçta.
Gidecek birisi varsa o da sensin deyin.

Kavgamız benim yapamk istemediğim bu şeyi dile getirdim diye çıktı.neymiş güzel güzel oturuyormusuz ben kavga için ugrasiyormusum :KK43:(((
Bazı kadınların sorunu olmadık zamanlarda sorunları dile getirmek.
Yapmak istemediğiniz bir şeyi dile getirmenin zamanı keyifli anı bozmak değildir.

Merhaba arkadaşlar...
Dun akşam esim eve gekdi misafirimizde vardı m isafirlerimiz gitti bizde oturup sohbet ediyorduk bi anda konu benim aklıma takilan bi seye ve ona dile geyidim ama konuşma akisinca benimde anlatım şeklin biraz kötü oldu ve sohbet kavgaya döndü esim birden celallendi bi huzur ve daha dün ne konuştuk su yaptığına bak bilmem ne falan saydı biraz ilk zamanlar ettiğimiz kavgaları açtı ve bana ağır laflar sarf etti..ya adam ol ya git falan dedi ben nasıl sana guveniem sana güvenip gleleck için biseyler yapiyrm sana bak falan diyip ağır seylerde söyledi ama bu görseniz öyle celallendi ki çok agrima gitti söyledikleri ve en son ya sen salonda yatvyada ben yaticam seninle yatmak istemiyrm bu gece dedi..Bende salonda uyudum ...Ben çok bıktım arkadaşlar..esimin sınırı gctiginde gelip sarılacak bana zorla barisacak yani ama ben içinden gelenleri söylemek istiyrm ki söylesem bile asla kabul etmeyip yine kavga çıkacak..Ben ne yapayim:KK43:((
oohh ohhh oofff iletişim iletişim iletişim...
sen ne yapmak istedin de adam celallendi ? kaç paralık birsey bu ?

Çok ağır şeyler sarf etti çok zoruma gitti baristigimiz an zoruma gitti desem kusura bakma hak ettin der:KK43:(
bence kocan cok da köyü biri degil. sanırım adamı gercekten cileden cıkartabiliecek şeyler isteyip söyleyebiliyorsun yada fazla düşüncesizce birşeyleri pat diye sorup isteme huyun da olabilir.
bir iki insan dayanırda sürekli oluyorsa gercekten zor oluyor.
yada kocan gercekten bir öküzcük

bence kocan cok da köyü biri degil. sanırım adamı gercekten cileden cıkartabiliecek şeyler isteyip söyleyebiliyorsun yada fazla düşüncesizce birşeyleri pat diye sorup isteme huyun da olabilir.
bir iki insan dayanırda sürekli oluyorsa gercekten zor oluyor.
yada kocan gercekten bir öküzcük
Ağzından çıkan lafları bilmeden konuştu..bu akşam da ben yanında uyumak istemiyrm çocuk gibi kizdiginda yatak ayırıyor öfkesi gecince gel koynuma o yuzden bende tavrını koymak istiyrm öfkesi gecince sakin bi dille bu düşüncemi dile getirsem yine kendini haklı çıkaracak hakettik diyecek daha çok üzecek beni

Maddi bişey değil..
e ney o zaman?
yani kızmasını gerektirecek birşey olmalı ?
fantezik birşey mi ? sevmedigi birileri ile mi görüşmek istiyorsun ?
yani bu adam sen istedigin aklına gelen birşeyi dedin diye durup dinleyip sana mı bagırıyor??
bu inandırıcı degil.

Ağzından çıkan lafları bilmeden konuştu..bu akşam da ben yanında uyumak istemiyrm çocuk gibi kizdiginda yatak ayırıyor öfkesi gecince gel koynuma o yuzden bende tavrını koymak istiyrm öfkesi gecince sakin bi dille bu düşüncemi dile getirsem yine kendini haklı çıkaracak hakettik diyecek daha çok üzecek beni
öyle de sen birşeyileri saklıyorsun. bizlere tü kaka adam dedirtmeye calışıyor gibisin ??

Back
X