- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
İnsan yine de sormak istiyorAyıpsın.![]()

Bunu öğrenmeye hazır olduğumuzu düşünmüyorumMuhtemelen arkadaşının babası falandır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan yine de sormak istiyorAyıpsın.![]()
Bunu öğrenmeye hazır olduğumuzu düşünmüyorumMuhtemelen arkadaşının babası falandır![]()
Yav he he.Hayır doğru düşünmüyorsun bir insanın bir şeyi düşünmesi onu uygulayacağı anlamına gelmez
e zaten bu tezin arkasına o sebeple sığınıyor.
soru mu bu şimdi![]()
Adam kadını aldatıyorsa bunun ikincisi de üçüncüsünde olur yakında ...Orası öyle canım. Kendi aldatılmış olmuyor ama 3. Bir kadın yoksa piyasada![]()
Onlardan biri olmam için böyle bir ilişki yaşamam lazım yaşamadımda yaşamamda emin olunGeçenlerde bu konuya benzeyen bir konu vardı .
Bazı insanlar ikinci kadın olmayı felsefe edinmişler . Başka kadınların gölgelerinde yasamak heyecan veriyor olmalı . Bizim midemizi bulandıracak bu duruma onlar yarabbi şükür diyorlar . Sizde bunlardan birisiniz ....
Üzülme canım kırklık adam çok piyasada. Biri gider biri gelir. Geneli de evli zaten tam senlikCanım o adamı unuttum aşıkta değildim zaten yanında kendimi iyi hissediyordum ama buradaki kadınlar yorumları yüzüme çarpa çarpa aklımı başıma getirdiler ve yaş farkının sorun oldupunu algılayabildimaşıkta değildim zaten
hoşlantııydı geçti çoktaan
Ama unutmuş onue zaten bu tezin arkasına o sebeple sığınıyor.
soru mu bu şimdi![]()
bekar olmayan bir erkekle ilişkim olursa beni daha daha çok seveceğini daha çok isteyeceğini düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ...
Bu iki cümle sebep sonuç gibi. Siz ikinci olmayı istediğiniz için bu durumu kendinize çekiyorsunuz. Kendinizi birincil olarak sevilen biricik olabilecek durumda görmediğiniz müddetçe bu olayı yaşayıp duracaksınız. Size yaklaşanlar da sizin ikinci kadın olmanızı isteyecek erkekler olacak. Bu zihnin çekim yasası.ve ne tesadüfki bana yazan bana ilgi duyan ... hepsi aynı kategoridelersevgilileri var ...
Bu da hanımefendinin bir diğer konusu.Çok merak ettim kızlar size sormak istedim bilgisi olan belki vardır evlilik dışı doğan çocuğu babası nüfusuna aldırmak istemezse ve ailenin çocuktan haberi yoksa baba kısmına ne yazıyorlar ? Aşırı merak ettim bunu sormak istedim ) lütfen saçma ve yanlış düşüncelerde bulunmayın )
Ama siz ilişkisi olan erkeklere ilgi duyormussunuz ... düşünün o erkek sizinle beraber oluyor ama bi yandanda asla ilk ilişkisini terketmiyor , sonunda kürkçü dükkanına geri dönüyor . Bu durumda siz ne oluyorsunuz ?Onlardan biri olmam için böyle bir ilişki yaşamam lazım yaşamadımda yaşamamda emin olun
Bu paltformda nedense açtığım konuların açılma sebeplerini her defasında açıklamak zorunda kalıyorumAbla sen bi garipsin.
Daha önce de evlilik dışı doğan çocukla alakalı konu falan açmışsın.
Hayırdır ilişkisi olan birini bulup çocuk falan mı yapmayı düşünüyorsun?
Ciddiye alıp yazıyoruz ama bil ki boş vaktimiz olduğundan. Yoksa fakesin bunun herkes farkında.
Yeterli bilgiyi toplayınca harekete geçecek benceBu da hanımefendinin bir diğer konusu.
Ayıp ediyorsunuzÜzülme canım kırklık adam çok piyasada. Biri gider biri gelir. Geneli de evli zaten tam senlik![]()
MetresAma siz ilişkisi olan erkeklere ilgi duyormussunuz ... düşünün o erkek sizinle beraber oluyor ama bi yandanda asla ilk ilişkisini terketmiyor , sonunda kürkçü dükkanına geri dönüyor . Bu durumda siz ne oluyorsunuz ?
Yargılamak yerine böyle akıl verici bir yorum yazdıpınız için gerçekten çok telekkür ederimBu iki cümle sebep sonuç gibi. Siz ikinci olmayı istediğiniz için bu durumu kendinize çekiyorsunuz. Kendinizi birincil olarak sevilen biricik olabilecek durumda görmediğiniz müddetçe bu olayı yaşayıp duracaksınız. Size yaklaşanlar da sizin ikinci kadın olmanızı isteyecek erkekler olacak. Bu zihnin çekim yasası.
Tavsiyem kendinizi sevin ve sizi çok sevecek birinin olacağını onun için tek biricik olacağınızı düşünün ve buna inanın yoksa yaşamın döngüsü sizi hep ikinci olmaya itecektir.
Ama siz ilişkisi olan erkeklere ilgi duyormussunuz ... düşünün o erkek sizinle beraber oluyor ama bi yandanda asla ilk ilişkisini terketmiyor , sonunda kürkçü dükkanına geri dönüyor . Bu durumda siz ne oluyorsunuz ?
İnsanın başına ne geliyorsa hep meraktan gelir bea.Bu paltformda nedense açtığım konuların açılma sebeplerini her defasında açıklamak zorunda kalıyorumo konudaykende yazmıştım sorma sebebimin sadece bir merak olduğu ve yapmayı asla planlamadığım bir şey olduğunu ... buradada kaç kere yazdım illaki görmüşsündür bu tarz bir ilişki asla yaşamayacağımı
Nasıl bir yokluk içindeyse artık, Eloş da böyleydi, konu açar linç yer, mutlu olurdu."İlgilenin benle, linç filan da olur yeter ki ilgilenin" konusu.