Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum ve artık yoruldum ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradaki ilgiye şükürler olsunki ihtiyacım yok linç yememek için asla böyle bir şey yapmayacağımıda defalarca belirttim zaten ... siz her füşündüğünüzü uyguluyormusunuz gerçekten ... ben bekar olmayan bir adamla ilişki yapacak kadar basit bir insan değilim olmam olamam bundan adım kadar eminim ( *yaşayacak )
Konularından anlaşılıyor hic basit bir insan olmadığın zaten merak etmeyesin. :deli:

Buradaki ilgiye şükürler olsunki ihtiyacım yok linç yememek için asla böyle bir şey yapmayacağımıda defalarca belirttim zaten ... siz her füşündüğünüzü uyguluyormusunuz gerçekten ... ben bekar olmayan bir adamla ilişki yapacak kadar basit bir insan değilim olmam olamam bundan adım kadar eminim ( *yaşayacak )
20210201_024707.webp

İçimi dökmek istiyorum artık
Düşüncelerimi yazıya aktarmayı pek beceremem aslında ama deneyeceğim ...
direkt konuya girmek istiyorum ...
Erkeklere güvenemiyorum kızlar ama bu öyle basit ve ergence olan ayy erkeklere govonomoyorom meselesi değil anlatınca anlayacaksınız zaten belkide yargılayacaksınız ...
sevgilisi olan erkeklere daha çok ilgim oldu hep çünkü bekar olanla olursam hep aldatılacakmışım gibi hissediyorum biliyorum ezilmiş olan asla aldatılan kadın değil aldatan adamdır bunu farkındayım ama asla kabullenemiyorum eğer bekar bir erkekle bitliktelik yaşarsam beni sevmeyecek , gözü hep dışarıda olup beni aldatıcak ama bekar olmayan bir erkekle ilişkim olursa beni daha daha çok seveceğini daha çok isteyeceğini düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ... biliyorum çok çok çok çok çok iğğrenç bir düşünce ama nedense bana ikinci kadın olmak her zaman daha güvenli geliyor ... ( böyle bir şey yapmam sadece düşüncelerimi anlatıyorum lütfen böyle bir ilişkim olduğunu düşünmeyin ) ve ne tesadüfki bana yazan bana ilgi duyan ... hepsi aynı kategorideler 😢 sevgilileri var ... ve kimse beni gerçekten sevdiği için sevmiyor yani erkeklerden bahsediyorum asla aşklı meşkli duygular için sevmedi kimse beni ... hep bir sebep hep bir çıkar 😢 neden böyle düşünüyorum neden beni gerçekten çıkarsız sevmiyorlar ve ben neden kendimi böyle adamlara layık görüyorum ... neden neden nedeenn 🥶 sizden tek ricam beni yargılamamanız ve böyle bir ilişkim olduğunu düşünmeyin lütfen lütfen 🙏
Allahım beni kör ett :bicak:

Kimse o kadar basit değil . Peki neyi merak ediyorsunuz ? Basit bir kadın olmayı mı ? Kızlar verin varsa böyle bir cevap , üyemizin merakını giderelim ....

Canım o adamı unuttum aşıkta değildim zaten yanında kendimi iyi hissediyordum ama buradaki kadınlar yorumları yüzüme çarpa çarpa aklımı başıma getirdiler ve yaş farkının sorun oldupunu algılayabildim 🤣 aşıkta değildim zaten 🤣 hoşlantııydı geçti çoktaan
İyi bari bunu anladın çok şükür. Şimdi de çok acil olarak anlaman gerken şey “evli adamlarla fingirdemenin yanlış olduğu”!!!

Soru sormak ayıpmı yahu 🤣 uygulamamm uygulamamm aska böyle bir şey yapmam dolayısıyla neden başıma iş açayım
şimdi sen yalnız erkekleri sevmiyorsun ilgini çekmiyorlar yanii.illa adam evli ya da başı bağlı olacak diye tutturuyorsunn.doğru anladım mı evladımmm? :rolleyes:

İçimi dökmek istiyorum artık
Düşüncelerimi yazıya aktarmayı pek beceremem aslında ama deneyeceğim ...
direkt konuya girmek istiyorum ...
Erkeklere güvenemiyorum kızlar ama bu öyle basit ve ergence olan ayy erkeklere govonomoyorom meselesi değil anlatınca anlayacaksınız zaten belkide yargılayacaksınız ...
sevgilisi olan erkeklere daha çok ilgim oldu hep çünkü bekar olanla olursam hep aldatılacakmışım gibi hissediyorum biliyorum ezilmiş olan asla aldatılan kadın değil aldatan adamdır bunu farkındayım ama asla kabullenemiyorum eğer bekar bir erkekle bitliktelik yaşarsam beni sevmeyecek , gözü hep dışarıda olup beni aldatıcak ama bekar olmayan bir erkekle ilişkim olursa beni daha daha çok seveceğini daha çok isteyeceğini düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ... biliyorum çok çok çok çok çok iğğrenç bir düşünce ama nedense bana ikinci kadın olmak her zaman daha güvenli geliyor ... ( böyle bir şey yapmam sadece düşüncelerimi anlatıyorum lütfen böyle bir ilişkim olduğunu düşünmeyin ) ve ne tesadüfki bana yazan bana ilgi duyan ... hepsi aynı kategorideler 😢 sevgilileri var ... ve kimse beni gerçekten sevdiği için sevmiyor yani erkeklerden bahsediyorum asla aşklı meşkli duygular için sevmedi kimse beni ... hep bir sebep hep bir çıkar 😢 neden böyle düşünüyorum neden beni gerçekten çıkarsız sevmiyorlar ve ben neden kendimi böyle adamlara layık görüyorum ... neden neden nedeenn 🥶 sizden tek ricam beni yargılamamanız ve böyle bir ilişkim olduğunu düşünmeyin lütfen lütfen 🙏
Acilen psikolojik destek almanız gerekli kendi sağlığınız ve bir çok kişinin geleceği için.

Soru sormak ayıpmı yahu 🤣 uygulamamm uygulamamm aska böyle bir şey yapmam dolayısıyla neden başıma iş açayım
Soru sormak ayıp degil , ama kime neyi sorduğun önemli . Kimse sana sorduğun soruya evet öyle dedimi? İşte cevabını bildiğin soruları soruyorsun , yani buradakileri aptal yerine koyuyorsun !!!

Yaş grubuna göre üstün zekalı olabilirsin canım tek basamaklı sayıysa
Çift basamaklı ve lise ortaokul çağındaysan ergen olursun yazık deriz daha fake konu uslubu bilmiyor ama öğrenecek aç aç ama böyle barizini bari açma

20 üstü diyeceğim ama senin için 23 diyorum üstüysen ne olursun bilemicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X