- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.431
- 598
Zengin olsun bari seçtiğin adam da yaptığın çocuk işe yarasınAyıp ediyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zengin olsun bari seçtiğin adam da yaptığın çocuk işe yarasınAyıp ediyorsunuz![]()
Oyun bozanlık yapma . Bunun cevabını konu sahibesi verecektiMetres![]()
Konuyu açma sebebimin benimle alakalı olmadığınıda yoruma eklermisin canım kaç kere yazdım ve söyledim ...Bu da hanımefendinin bir diğer konusu.
Hep böyle başlıyor zaten. Önce bi düşünüyorsun. Düşünmediğin şeyi nasıl yapacaksın ki?Hayır doğru düşünmüyorsun bir insanın bir şeyi düşünmesi onu uygulayacağı anlamına gelmez
Bdv konulardan uyarlanmış bir senaryo sadeceneyi zorluyon acaba![]()
Böyle bir ilişkim olmadı olamazdaAma siz ilişkisi olan erkeklere ilgi duyormussunuz ... düşünün o erkek sizinle beraber oluyor ama bi yandanda asla ilk ilişkisini terketmiyor , sonunda kürkçü dükkanına geri dönüyor . Bu durumda siz ne oluyorsunuz ?
Bu paltformda nedense açtığım konuların açılma sebeplerini her defasında açıklamak zorunda kalıyorumo konudaykende yazmıştım sorma sebebimin sadece bir merak olduğu ve yapmayı asla planlamadığım bir şey olduğunu ... buradada kaç kere yazdım illaki görmüşsündür bu tarz bir ilişki asla yaşamayacağımı
Siz bu kafayla giderseniz yakın zamanda olur ...Böyle bir ilişkim olmadı olamazda
Niye söyleyim yahu?Konuyu açma sebebimin benimle alakalı olmadığınıda yoruma eklermisin canım kaç kere yazdım ve söyledim ...
Herkes farkında çünkü konulari can sıkıntısından açtığınin.Bu paltformda nedense açtığım konuların açılma sebeplerini her defasında açıklamak zorunda kalıyorumo konudaykende yazmıştım sorma sebebimin sadece bir merak olduğu ve yapmayı asla planlamadığım bir şey olduğunu ... buradada kaç kere yazdım illaki görmüşsündür bu tarz bir ilişki asla yaşamayacağımı
gene mi bu üye geldiiiii?hayal gücü bir bitmedi yahuuuuAldatılmaktansa ikinci kadın olmak daha kolay diyorsun yani... Oldu o zaman...
Anasından babasından ilgi göremeyen ergenuslar çözümü buraya absürt konular açmakta buluyor. Kesin bilgi, yayalımgene mi bu üye geldiiiii?hayal gücü bir bitmedi yahuuuu
Buradaki ilgiye şükürler olsunki ihtiyacım yok linç yememek için asla böyle bir şey yapmayacağımıda defalarca belirttim zaten ... siz her füşündüğünüzü uyguluyormusunuz gerçekten ... ben bekar olmayan bir adamla ilişki yapacak kadar basit bir insan değilim olmam olamam bundan adım kadar eminim ( *yaşayacak )"İlgilenin benle, linç filan da olur yeter ki ilgilenin" konusu.
Başarısız bir tespit maalesefAnasından babasından ilgi göremeyen ergenuslar çözümü buraya absürt konular açmakta buluyor. Kesin bilgi, yayalım![]()
alkışşşşşşşşşşBuradaki ilgiye şükürler olsunki ihtiyacım yok linç yememek için asla böyle bir şey yapmayacağımıda defalarca belirttim zaten ... siz her füşündüğünüzü uyguluyormusunuz gerçekten ... ben bekar olmayan bir adamla ilişki yapacak kadar basit bir insan değilim olmam olamam bundan adım kadar eminim
Yakında merakla basına bi işler açacak o olacakgene mi bu üye geldiiiii?hayal gücü bir bitmedi yahuuuu