Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum ve artık yoruldum ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi bari bunu anladın çok şükür. Şimdi de çok acil olarak anlaman gerken şey “evli adamlarla fingirdemenin yanlış olduğu”!!!
Yanlış olduğunu zaten biliyorum canım yapmamda kaç kere yazacağım daha

Yaş grubuna göre üstün zekalı olabilirsin canım tek basamaklı sayıysa
Çift basamaklı ve lise ortaokul çağındaysan ergen olursun

20 üstü diyeceğim ama senin için 23 diyorum üstüysen ne olursun bilemicem
20 yaşında hanım(!) kızımız. 43’lük adamların peşinde, gayrimeşru çocuk derdinde, memelerini büyütme hevesinde bir küçücük ergencik...

geçen de konu açtı ve banlandı ama banı açılır açılmaz gene konu açmışşş baksanızaaaa

Aklı başında bi insan böyle bi konu açabilir mi? Hangi cesaretle yani? Resmen evli adamla gezip tozmak yatıp kalkmak daha güzel diyo. Bekar adamın veremediği güveni evli adam nasıl versin?

*sevgilim* mi benim neden haberim yok ?
Evli değildi ve aşık falanda değildim
21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adama 🤣 gerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var 🤣🙆🏻‍♀️

20210205_005237.jpg

Mune Mune Hanım bu üye geldiğinden beri ''ekşınlı'' ve esrarengiz konular açıp, -ki bu konuların hemen hepsi burada oldukça linçlenen konular- bizimle dalga geçiyor bence. bir bakabilir misiniz ?

Kazen Kazen Bey bir olay varsa siz yakalarsınız diye düşünüyorum :)

çünkü gerçekten dalga geçer gibi cevap vermesinden,safa yatmasından, ''sadece meraktan asla yapmam'' tavırlarından sıkıldık.

acaba bizi mi kandırıyor yoksa gerçek birisi mi bu şahıs?

hoş gerçekse durum daha kötü ya :işsiz:

20 yaşında hanım(!) kızımız. 43’lük adamların peşinde, gayrimeşru çocuk derdinde, memelerini büyütme hevesinde bir küçücük ergencik...
Direkt cin olmadan adam çarpma hevesindeki yaş grubuna göre düşünce tarzı farklı(siz anlayan işte) arkadaş
Memesini mi büyütecek vahh başka yerini büyütmeyi düşünmedi mi acaba

Buradaki ilgiye şükürler olsunki ihtiyacım yok linç yememek için asla böyle bir şey yapmayacağımıda defalarca belirttim zaten ... siz her füşündüğünüzü uyguluyormusunuz gerçekten ... ben bekar olmayan bir adamla ilişki yapacak kadar basit bir insan değilim olmam olamam bundan adım kadar eminim ( *yaşayacak )

Çocuk olayını sorma sebebim instagramda takip ettiğim bir kadının evlilik dışı çocuklarının olduğunu öğrenip babalarıyla görüşmediğini söyledeğini duyunca aklıma gelmişti nüfusta kime kayıtlıdır acaba diye merak edip burada bilgili kadınların olduğunu düşündüğüm için sormuştum silikon implant yaptırmak için 35 yaş sınırı yok 18 yaşını dolduram herkes yaptırabilir bu gayet normal bir düşünce 43 lük adam dediğinizindr peşinden hiç bir zaman koşmadıpımı ve açtığım konuda aşk olmayıp yanında bulunduğunda eğlenceli ve huzurlı dakiklar geçirdiğim için hoşlandığımı defalarca belirttim ... bu konuda da böyle bir şey yapmayacağımı kaç kere söyledim 😏 burada bendem yaşça büyük ve tecrübeli insanlardan hayat tavsiyeleri almak varken açıkladığım halde asla yapmayacağımı defalarca yazmama rağmen linç yemek beni yordu ... bir daha soru sormayı falanda düşünmüyorum bdv kısmında çünkğ gerçekten kendimi anlatamıyorum 😆 direkt yargılıyor maalesef bazı hanımlar

Aklı başında bi insan böyle bi konu açabilir mi? Hangi cesaretle yani? Resmen evli adamla gezip tozmak yatıp kalkmak daha güzel diyo. Bekar adamın veremediği güveni evli adam nasıl versin?
Asla öyle bir şey demiyordum bu arada

Çocuk olayını sorma sebebim instagramda takip ettiğim bir kadının evlilik dışı çocuklarının olduğunu öğrenip babalarıyla görüşmediğini söyledeğini duyunca aklıma gelmişti nüfusta kime kayıtlıdır acaba diye merak edip burada bilgili kadınların olduğunu düşündüğüm için sormuştum silikon implant yaptırmak için 35 yaş sınırı yok 18 yaşını dolduram herkes yaptırabilir bu gayet normal bir düşünce 43 lük adam dediğinizindr peşinden hiç bir zaman koşmadıpımı ve açtığım konuda aşk olmayıp yanında bulunduğunda eğlenceli ve huzurlı dakiklar geçirdiğim için hoşlandığımı defalarca belirttim ... bu konuda da böyle bir şey yapmayacağımı kaç kere söyledim 😏 burada bendem yaşça büyük ve tecrübeli insanlardan hayat tavsiyeleri almak varken açıkladığım halde asla yapmayacağımı defalarca yazmama rağmen linç yemek beni yordu ... bir daha soru sormayı falanda düşünmüyorum bdv kısmında çünkğ gerçekten kendimi anlatamıyorum 😆 direkt yargılıyor maalesef bazı hanımlar
Ay gerçekten mi? Bir daha absürt konu açmayacak mısın? Çok mutlu oluruz...

Çok unutkansın yaa... konu başlığını oku istersen. Aşık oldum yazmıştın.

Ayrıca yapmayacağın bir şeyse ne demeye konu açtın?
Sonrasında açıklamıştım ama 🥲 konuyu açma sebebimide açıkladım kaç kere

Evlilik dışı çocuk konusu açan siz, 20 yaş büyük adama aşık oldum konusu açan siz, en son bekarlara ilgi duymuyorum konusu açan siz ama hepsinde de benim böyle oldugumu düşünmeyin sakın diyen yine siz! Hiç düşünmedik cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X