Ilk konustugum kisiyle 5 ay konustuk. Ama keyfine gore arayip mesaj atardi. Ben atincada yine keyfine gore ya yazar ya yazmazdi. Bulusalim dedigim de eve cagirir gitmezsem de sen bana guvenmiyorsun madem bulusmayalim der trip atardi.sonra sabrim bitti bitirdim.
Biriyle tesadufen tanistik saatlerce konustuk sonra bulusalim dedi ilk gorusmede sinemaya gidelim dedi ben kabul etmedim. Onun da niyetini gorduk ve devami gelmedi.
Sonra o girdi hayatima kisaydi 2ay gibi bir gecmisimiz oldu . onu o kadar cok sevdim ve hala da seviyorum

Verdigi sozler ,umutlar. Cok kötüydüm o zamanlar o karsima cikti. Allah'in bana bir armagani diye dusunmustum. Beni ilgiye ,sevgiye bogdu gökyüzüne cikardi hep biz derdi, biz mutlu olacagiz.o kadar mutluydum ki sonra bir anda birakti paramparca etti beni. Aptal yerine konuldugumami yanayim ,gururumu ,duygularimi ezip gecmesine mi.
Toparlandim derken baska biri girdi hayatima. 1 hafta falan gorustuk. Ilk gunlerde hemen yakinlasmaya calisti istemedim uzak durdum. Sonra bir anda irtibati kesti aciklama bile yapmadan. Agir geliyor iste. Niyetin ne olursa olsun karsindaki insan be. Bir seyler soyle senle ben olmuyoruz benim beklentim farkli de. Yine anlarim anlayis gosterrim. Tamam derim biter.ama o kadar aradim yazdim cevap verilmemesi agrima gidiyor. Bu kadar mi degersizdim.
Sonra baska biri. Onunla iyiydik. O da kisa 2 ay gibi. Cunku fazla deger vermiyordum. Onemsersem gidiyordu ama onla da olmadi. Onun derdi de farkliydi.
Ben cok yoruldum ,yiprandim. Bir seyleri yasiyorum evet bitiyor ama izi kaliyor. Gecmisi silip atamiyorsun. Ozguvenin gidiyor kendinde hata ariyorsun,kusur ariyorsun. Umudum kalmadi. Aklima geldikce uzuluyorum. Niye boyle sizce hatayi nerde yapiyorum..Tek istedigim sevilip sevmekti. Gelen vurdu giden vurdu. Hic biri acimadi karsimdaki de insan , onunda kalbi var demediler.