• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle oluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

scarlettjoh

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2020
90
21
18
Merhabalar,
Karşı binamızda oturan ayagından hafif engeli olan bir adam var. Annesi ile yaşıyor. Yaklasık 1 bucuk ay once balkonda otururken adamin gozumun icine bakarcasına bakışına denk geldim. Sonra ben de bu adamdan hoslanmaya basladım. Ilk basta anlam yuklememeye calistim ama çok sık denk gelince insan ister istemez umutlanıyor. Ben de arada bir cıkıp bakmaya basladım sürekli olmamakla beraber. Oturur az zaman sonra kalkarim ya da bazen balkona girer kendimi gösterir hemen cıkardım. Bu akşam cıktım balkona o da ordaydı annesi ile beraber oturuyordu. Ben de bakmaya çalıstım zaten son günlerde belli etmeye çalıştım. Otururken az once çok denk gelmedim bakışına ama bakıyordu arada bir.. ama sonra kalkti iceri girdi uyuyacaktı ki herâlde esniyordu çünkü. Ama sanırım hoslanmıyor, hoşlanan bir insan kalkıp gitmez degil mi? Gecenlerde temizlik yapıyordum balkonda mesela o sıra da bakıyordu ama sonra girdi içeri. Ben mi gelin güvey oluyorum kendi kendime? Kimden azcık hoşlansam ya da ilgilensem sonu hep böyle oluyor:KK43: ben rezil oldugumla kalıyorum. Kendimi çok kotü hissettim. Bu zamana kadar kimse benim icin cabalamadı ben azcik cabalasam sonu da boyle oluyor.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Karşı binamızda oturan ayagından hafif engeli olan bir adam var. Annesi ile yaşıyor. Yaklasık 1 bucuk ay once balkonda otururken adamin gozumun icine bakarcasına bakışına denk geldim. Sonra ben de bu adamdan hoslanmaya basladım. Ilk basta anlam yuklememeye calistim ama çok sık denk gelince insan ister istemez umutlanıyor. Ben de arada bir cıkıp bakmaya basladım sürekli olmamakla beraber. Oturur az zaman sonra kalkarim ya da bazen balkona girer kendimi gösterir hemen cıkardım. Bu akşam cıktım balkona o da ordaydı annesi ile beraber oturuyordu. Ben de bakmaya çalıstım zaten son günlerde belli etmeye çalıştım. Otururken az once çok denk gelmedim bakışına ama bakıyordu arada bir.. ama sonra kalkti iceri girdi uyuyacaktı ki herâlde esniyordu çünkü. Ama sanırım hoslanmıyor, hoşlanan bir insan kalkıp gitmez degil mi? Kimden azcık hoşlansam ya da ilgilensem sonu hep böyle oluyor:KK43: ben rezil oldugumla kalıyorum. Kendimi çok kotü hissettim. Bu zamana kadar kimse benim icin cabalamadı ben azcik cabalasam sonu da boyle oluyor. Kimseyi artık ne sevesim ne de kimseden hoşlanasım geliyor:KK43:
Ortada bişey yok ki.

İki bakışmakla dünya kurtulmadığı gibi adamcağızın uykusu geldi diye de dünya batmaz. Bu kadar anlam yüklemeyin her harekete...

Biraz daha sakin..

Merhabalar,
Karşı binamızda oturan ayagından hafif engeli olan bir adam var. Annesi ile yaşıyor. Yaklasık 1 bucuk ay once balkonda otururken adamin gozumun icine bakarcasına bakışına denk geldim. Sonra ben de bu adamdan hoslanmaya basladım. Ilk basta anlam yuklememeye calistim ama çok sık denk gelince insan ister istemez umutlanıyor. Ben de arada bir cıkıp bakmaya basladım sürekli olmamakla beraber. Oturur az zaman sonra kalkarim ya da bazen balkona girer kendimi gösterir hemen cıkardım. Bu akşam cıktım balkona o da ordaydı annesi ile beraber oturuyordu. Ben de bakmaya çalıstım zaten son günlerde belli etmeye çalıştım. Otururken az once çok denk gelmedim bakışına ama bakıyordu arada bir.. ama sonra kalkti iceri girdi uyuyacaktı ki herâlde esniyordu çünkü. Ama sanırım hoslanmıyor, hoşlanan bir insan kalkıp gitmez degil mi? Kimden azcık hoşlansam ya da ilgilensem sonu hep böyle oluyor:( ben rezil oldugumla kalıyorum. Kendimi çok kotü hissettim. Bu zamana kadar kimse benim icin cabalamadı ben azcik cabalasam sonu da boyle oluyor. Kimseyi artık ne sevesim ne de kimseden hoşlanasım geliyor:(

Ben kafamla selam verir gülümserdim, genelde öyle yapıyorum 🤓 Ayrıca bu bakışma olayından bi flört çıktığı oldu mu hiç, sürekli böyle konu okuyorum ben baktım o baktı, bakıştık bik bik 😎

Ben kafamla selam verir gülümserdim, genelde öyle yapıyorum 🤓 Ayrıca bu bakışma olayından bi flört çıktığı oldu mu hiç, sürekli böyle konu okuyorum ben baktım o baktı, bakıştık bik bik 😎
Ayni sokakta olmasak yapardım ama simdi ne sonucla karsılacagimi bilemiyorum ki :) ayni geri donusu almamak da var:)

Aaa ben size mi yapmısım yorumu kusura bakmayın lütfen.. Neden öyle düsündünuz peki hayra alamet degil derken?
Belki ona bakmanızı yanlış yorumlayıp, rahatsız ettim sanıp, içeri girmiş olabilir. Ya da başka sebeple içeri girdi. Yine de çokta hayra yoramam sanki hoşlanmıyor olabilir demek istedim.

Merhabalar,
Karşı binamızda oturan ayagından hafif engeli olan bir adam var. Annesi ile yaşıyor. Yaklasık 1 bucuk ay once balkonda otururken adamin gozumun icine bakarcasına bakışına denk geldim. Sonra ben de bu adamdan hoslanmaya basladım. Ilk basta anlam yuklememeye calistim ama çok sık denk gelince insan ister istemez umutlanıyor. Ben de arada bir cıkıp bakmaya basladım sürekli olmamakla beraber. Oturur az zaman sonra kalkarim ya da bazen balkona girer kendimi gösterir hemen cıkardım. Bu akşam cıktım balkona o da ordaydı annesi ile beraber oturuyordu. Ben de bakmaya çalıstım zaten son günlerde belli etmeye çalıştım. Otururken az once çok denk gelmedim bakışına ama bakıyordu arada bir.. ama sonra kalkti iceri girdi uyuyacaktı ki herâlde esniyordu çünkü. Ama sanırım hoslanmıyor, hoşlanan bir insan kalkıp gitmez degil mi? Gecenlerde temizlik yapıyordum balkonda mesela o sıra da bakıyordu ama sonra girdi içeri. Ben mi gelin güvey oluyorum kendi kendime? Kimden azcık hoşlansam ya da ilgilensem sonu hep böyle oluyor:KK43: ben rezil oldugumla kalıyorum. Kendimi çok kotü hissettim. Bu zamana kadar kimse benim icin cabalamadı ben azcik cabalasam sonu da boyle oluyor.
Yap bi kek git anasini ziyarete komsuculuk yap biraz:KK45: kaleyi icten fethet 😜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X