- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi scarlettjoh
Sizden hoşlansaydı balkondan asla asla asla kalkmazdı.![]()
Ama bunun sonu yok ki yıllarca yaz kış balkonda mı oturacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizden hoşlansaydı balkondan asla asla asla kalkmazdı.![]()
Seni severse annesine ihanet etmiş olur , o ana kuzusu anasına aşıktır, vazgeç bu sevdadanMerhabalar,
Karşı binamızda oturan ayagından hafif engeli olan bir adam var. Annesi ile yaşıyor. Yaklasık 1 bucuk ay once balkonda otururken adamin gozumun icine bakarcasına bakışına denk geldim. Sonra ben de bu adamdan hoslanmaya basladım. Ilk basta anlam yuklememeye calistim ama çok sık denk gelince insan ister istemez umutlanıyor. Ben de arada bir cıkıp bakmaya basladım sürekli olmamakla beraber. Oturur az zaman sonra kalkarim ya da bazen balkona girer kendimi gösterir hemen cıkardım. Bu akşam cıktım balkona o da ordaydı annesi ile beraber oturuyordu. Ben de bakmaya çalıstım zaten son günlerde belli etmeye çalıştım. Otururken az once çok denk gelmedim bakışına ama bakıyordu arada bir.. ama sonra kalkti iceri girdi uyuyacaktı ki herâlde esniyordu çünkü. Ama sanırım hoslanmıyor, hoşlanan bir insan kalkıp gitmez degil mi? Gecenlerde temizlik yapıyordum balkonda mesela o sıra da bakıyordu ama sonra girdi içeri. Ben mi gelin güvey oluyorum kendi kendime? Kimden azcık hoşlansam ya da ilgilensem sonu hep böyle oluyorben rezil oldugumla kalıyorum. Kendimi çok kotü hissettim. Bu zamana kadar kimse benim icin cabalamadı ben azcik cabalasam sonu da boyle oluyor.
Evet haklısınız da ne yapacağımı bilemedim acıkcasi bu saatten sonraOrtada bişey yok ki.
İki bakışmakla dünya kurtulmadığı gibi adamcağızın uykusu geldi diye de dünya batmaz. Bu kadar anlam yüklemeyin her harekete...
Biraz daha sakin..
Evet ama ben zaten bakmakla bir adım atmış oluyordum aslinda ama sanirim kendi kendime gelin guvey olmusum:)İki tarafta utangaç olursa anca arada bakışmalarla kalırsınız , demedi demeyin
Kiz bacimmn ben onu hic dusunmemistimAnnesiyle yaşıyormuş daha taktik veresim var ama kızın başını yakmayalım, sanki adamı alırsa anne de promosyon olacak bu ilişkide![]()
Bir mrb diyemem cunku karsı bina mrb demek icin biraz bagirmayi gerektirecek uzakliktaBi mrbdan birşey olmaz ya :)
Evet de, ne yapılmali sizce bu saatten sonra?Ama bunun sonu yok ki yıllarca yaz kış balkonda mı oturacak![]()
ElbetteAma bunun sonu yok ki yıllarca yaz kış balkonda mı oturacak![]()
Valla o kadar cesaret yok bende:) hele ki bu saatten sonra hic olmaz artık :))Ben kafamla selam verir gülümserdim, genelde öyle yapıyorumAyrıca bu bakışma olayından bi flört çıktığı oldu mu hiç, sürekli böyle konu okuyorum ben baktım o baktı, bakıştık bik bik
![]()
Evet ben de oyle dusunuyorumSizden hoşlansaydı balkondan asla asla asla kalkmazdı.![]()
Bakmaya devamBir mrb diyemem cunku karsı bina mrb demek icin biraz bagirmayi gerektirecek uzaklikta
Ben de bakıyordum ona zaten ara ara. O yüzden kötü oldum adam o niyetle kalkmamis olsa bile sanki benim bakislardan rahatsizlanmis da o yuzden kalkmis gibi hissettim ya da ztn dedigim gibi hoslansaydi kalkmazdiBelki ona bakmanızı yanlış yorumlayıp, rahatsız ettim sanıp, içeri girmiş olabilir. Ya da başka sebeple içeri girdi. Yine de çokta hayra yoramam sanki hoşlanmıyor olabilir demek istedim.
Annesiyle yaşıyormuş daha taktik veresim var ama kızın başını yakmayalım, sanki adamı alırsa anne de promosyon olacak bu ilişkide![]()
Belki de dediginiz gibidir ama oyle bir izlenim verdigimi dusunmuyorum ne yapilmali peki sizce?Engelli demişsiniz. Bazı engelli insanlar maalesef engellerinden dolayı utanıyorlar, dalga geçildiğini falan düşünüyorlar. Böyle bir durum olabilir mi? Belki de sizin ondan hoşlandığınız aklına bile gelmemiştir. Acıdığınızı falan düşünüyordur.
Reddedecek olan bir kız bakmaz ama.. bunu karsi tarafin anlamasi gerekmez mi?engelinden dolayi cesareti yoktur belki siz reddedersiniz diye cekiniyor olabilir. disarida yakalarsaniz merhabalasin.