sonra da polis geldi onlara ihbar düşmüş, aile içi şiddet sanmışlar dlxjzljz bornozla çıkıp iyiyim demiştim dlzjzkjz ahahahaay güldüm afedersiniz hdjfjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonra da polis geldi onlara ihbar düşmüş, aile içi şiddet sanmışlar dlxjzljz bornozla çıkıp iyiyim demiştim dlzjzkjz ahahahaay güldüm afedersiniz hdjfjd
Teşekkür ederim sorun bizde değil o zamanSenin için özellikle girdim baktım ;
varmış. Retroya atabiliriz bütün suçu
- 18 Temmuz – 11 Ağustos 2025: Aslan Burcu’nda Merkür retrosu
![]()
Çok sakin insanlarız aslında ama bilemedimİkinizin birleşiminden nasıl bir frekans ortaya çıkıyorsa valla tehlikeli bir durum.
Bugün ayağım kaydı merdivenlerden düşüyordum, bulaşıkları hallederken bardakta kırıldı. Kesin nazar olmalı ( evli değilim ) sjsjsjHanımlar merhaba yeni evliyim hamdolsun güzel gidiyor ama sürekli bir aksilik çıkıyor defalarca bardak kırıyorum falan sakar biri de değilimdir. Bugün üst üste o kadar şey yaşadık ki. Arabanın sinyal lambaları kendi kendine bozuldu. Bilgisayar aniden bozuldu açılmadı bi daha. Balkonun lambası patladı aniden. Çok sıradan olaylar belki ama üst üste olması insanı bunaltıyor. Ben nazara inanırım okurum da bol bol. Sizce neden böyle oluyor ya da bir tavsiyeniz var mı?
Yeni evli olduğumuz için herkes size nazar değdiriyor okuyun bol bol sirkeli suyla banyo yapın, kesin çözüm.Hanımlar merhaba yeni evliyim hamdolsun güzel gidiyor ama sürekli bir aksilik çıkıyor defalarca bardak kırıyorum falan sakar biri de değilimdir. Bugün üst üste o kadar şey yaşadık ki. Arabanın sinyal lambaları kendi kendine bozuldu. Bilgisayar aniden bozuldu açılmadı bi daha. Balkonun lambası patladı aniden. Çok sıradan olaylar belki ama üst üste olması insanı bunaltıyor. Ben nazara inanırım okurum da bol bol. Sizce neden böyle oluyor ya da bir tavsiyeniz var mı?
Kocanla sen ucuzcusunuz galiba. 3 kuruş fazla verip düzgün bilgisayar alın, yeni model bir araba alın bozulmaz böyle durduk yereHanımlar merhaba yeni evliyim hamdolsun güzel gidiyor ama sürekli bir aksilik çıkıyor defalarca bardak kırıyorum falan sakar biri de değilimdir. Bugün üst üste o kadar şey yaşadık ki. Arabanın sinyal lambaları kendi kendine bozuldu. Bilgisayar aniden bozuldu açılmadı bi daha. Balkonun lambası patladı aniden. Çok sıradan olaylar belki ama üst üste olması insanı bunaltıyor. Ben nazara inanırım okurum da bol bol. Sizce neden böyle oluyor ya da bir tavsiyeniz var mı?