Neden böyle oluyor

Senin için özellikle girdim baktım ;
  • 18 Temmuz – 11 Ağustos 2025: Aslan Burcu’nda Merkür retrosu
varmış. Retroya atabiliriz bütün suçu 😉

Hanımlar merhaba yeni evliyim hamdolsun güzel gidiyor ama sürekli bir aksilik çıkıyor defalarca bardak kırıyorum falan sakar biri de değilimdir. Bugün üst üste o kadar şey yaşadık ki. Arabanın sinyal lambaları kendi kendine bozuldu. Bilgisayar aniden bozuldu açılmadı bi daha. Balkonun lambası patladı aniden. Çok sıradan olaylar belki ama üst üste olması insanı bunaltıyor. Ben nazara inanırım okurum da bol bol. Sizce neden böyle oluyor ya da bir tavsiyeniz var mı?
Bugün ayağım kaydı merdivenlerden düşüyordum, bulaşıkları hallederken bardakta kırıldı. Kesin nazar olmalı ( evli değilim ) sjsjsj

Konu sahibi ciddiye alma evli olmayanlara nazar değmiyor çünkü sjmsms

Hanımlar merhaba yeni evliyim hamdolsun güzel gidiyor ama sürekli bir aksilik çıkıyor defalarca bardak kırıyorum falan sakar biri de değilimdir. Bugün üst üste o kadar şey yaşadık ki. Arabanın sinyal lambaları kendi kendine bozuldu. Bilgisayar aniden bozuldu açılmadı bi daha. Balkonun lambası patladı aniden. Çok sıradan olaylar belki ama üst üste olması insanı bunaltıyor. Ben nazara inanırım okurum da bol bol. Sizce neden böyle oluyor ya da bir tavsiyeniz var mı?
Yeni evli olduğumuz için herkes size nazar değdiriyor okuyun bol bol sirkeli suyla banyo yapın, kesin çözüm.

Kocanla sen ucuzcusunuz galiba. 3 kuruş fazla verip düzgün bilgisayar alın, yeni model bir araba alın bozulmaz böyle durduk yere 😂

Benimde kendime istediğim şeylere nazar mı diyeyim bilmiyorum hep tersi oluyor mesela biz hataya gidecektik eşimin arkadaşının yanına ama nasıl heycanlıyız her yerde diyoruz gitcez falan ve malesef deprem oldu arkadaşı vefat etti. Sonra araba maşallah uzun yolda çok iyi falan diye konuştuk 4 ayda 3 kez kaza oldu tüp bebek tedavisine başladım her şey mükemmel gidiyor doktorda çok iyi falan diyor malesef tutmadı şimdi konsere gidecektik çok heycanlıydım yangından dolayı konser iptal edildi yüzüm çok güzel desem sivilce çıkar valla anlamadım bu işi aslında hadis-i şerif var işlerinizi gizli tutarak ilerlemesini sağlayın diye dillendirmek mi iyi gelmiyor anlamadım ki hepte iyi düşünürüm iyi olacak derim iyiyi çekmek için ama yok

Benimde kendime istediğim şeylere nazar mı diyeyim bilmiyorum hep tersi oluyor mesela biz hataya gidecektik eşimin arkadaşının yanına ama nasıl heycanlıyız her yerde diyoruz gitcez falan ve malesef deprem oldu arkadaşı vefat etti. Sonra araba maşallah uzun yolda çok iyi falan diye konuştuk 4 ayda 3 kez kaza oldu tüp bebek tedavisine başladım her şey mükemmel gidiyor doktorda çok iyi falan diyor malesef tutmadı şimdi konsere gidecektik çok heycanlıydım yangından dolayı konser iptal edildi yüzüm çok güzel desem sivilce çıkar valla anlamadım bu işi aslında hadis-i şerif var işlerinizi gizli tutarak ilerlemesini sağlayın diye dillendirmek mi iyi gelmiyor anlamadım ki hepte iyi düşünürüm iyi olacak derim iyiyi çekmek

Back
X