- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Kendimi bildim bileli fakiriz. Hep okuyunca duzgn bir isim olacak ailemi kurtarcam masaliyla buyuttum kndimi. Uni 3. siniftayim ve gecn yil is tecrubem oldu mudurumu hic sevmzdim kabus gbi gecti.
Diger konuya gelince 3 yildr kimse yoktu hayatimda biri olsun tam olsun istefim tanistik biryle subat sonunda bu yil. Cok mutluydum cok uyusuyoruz diyordum ki cok duygusal biri tamam cok sever aldatmaz gbi guvenim tam filan ama aglar mesela yanimda hungur hungr arkadasi yk ve kndine guvensz die sogudum ondan ve bitirdim baya sancili olsada 3 ay olmustu ve okulda heram beraberdik. Bugun okul bitti 2 haftadr ayriydik zaten gormek istedi bni bugun konustuk bir saat ve evlerimize gttik. arkadas kalmistik zaten kavgali ayrilmadgmz icin o istedigim erkek degildi cok dusunup biraktim ama smdi cok mutsuzum birdaha bni seven biri cikmayacak gbime geliypr mezun olsam bile is bulamicam suruncm gbi hissediyrm. Kendimi gelistiresim hatta hicbise yapasim yok istahim kesildi uyku duzenim bozuk. Ve ramazan.geliyr zaten okulda yok evde oturcam tum gun cok muutsuzumm cokkk(((( :'( ve o kisi zaten son yili olacak onumzdeki yil okulu bitnce yurtdsina gidecek yukseklisans icn orda kalacakms hatta vatandas olup onu tek baglayan bndim. Suan donsem yine kabul eder bni gitmz gbime geliyr ama bikez soguyup ayrildigim birinin kndimden emin olmadan.hakkina da giremm. Cok mutsuzm kizlar. Yasim 21 ama yinede onun kadar bni seven ilgi gosteren guvenecgm bri olmayacak biliyrm ((
Kendimi bildim bileli fakiriz. Hep okuyunca duzgn bir isim olacak ailemi kurtarcam masaliyla buyuttum kndimi. Uni 3. siniftayim ve gecn yil is tecrubem oldu mudurumu hic sevmzdim kabus gbi gecti.
Diger konuya gelince 3 yildr kimse yoktu hayatimda biri olsun tam olsun istefim tanistik biryle subat sonunda bu yil. Cok mutluydum cok uyusuyoruz diyordum ki cok duygusal biri tamam cok sever aldatmaz gbi guvenim tam filan ama aglar mesela yanimda hungur hungr arkadasi yk ve kndine guvensz die sogudum ondan ve bitirdim baya sancili olsada 3 ay olmustu ve okulda heram beraberdik. Bugun okul bitti 2 haftadr ayriydik zaten gormek istedi bni bugun konustuk bir saat ve evlerimize gttik. arkadas kalmistik zaten kavgali ayrilmadgmz icin o istedigim erkek degildi cok dusunup biraktim ama smdi cok mutsuzum birdaha bni seven biri cikmayacak gbime geliypr mezun olsam bile is bulamicam suruncm gbi hissediyrm. Kendimi gelistiresim hatta hicbise yapasim yok istahim kesildi uyku duzenim bozuk. Ve ramazan.geliyr zaten okulda yok evde oturcam tum gun cok muutsuzumm cokkk(((( :'( ve o kisi zaten son yili olacak onumzdeki yil okulu bitnce yurtdsina gidecek yukseklisans icn orda kalacakms hatta vatandas olup onu tek baglayan bndim. Suan donsem yine kabul eder bni gitmz gbime geliyr ama bikez soguyup ayrildigim birinin kndimden emin olmadan.hakkina da giremm. Cok mutsuzm kizlar. Yasim 21 ama yinede onun kadar bni seven ilgi gosteren guvenecgm bri olmayacak biliyrm ((
Öncelikle ne okuyorsun merak ettim.
biliyorum bunlari namaza baslicam.zaten bogazma bise oturdu suan. Bn bunlai hakketcek.ne yaptim ya neden neden..
Allah'ın gücüne gider böyle söylersen.Haline şükretmeyip,böyle söylenirsen Allah
bir dert verir o zaman feleğin şaşar.Noluyo ki yani isyan etmeler falan? Hayır sayfan reyting alsın diye mi yapıyosun anlamıyorum.
Ya sen ne sacmaliyorsun Allah askina ya hic isim.yok reyting icin isyan.edip aglicam bide .. Heyy sabirr.. Yorum yapma o zaman okuma ilgilenme yanii zaten.morelim.bozuk bide burda senin.gbi insanlar hayat enerjisini somurur valla insanin.
Kelimelerine dikkat et lütfen.Haaa sen hayat enerjisi doluydun ben bitirdim öyle mi? Konu açıyorsunuz,işinize gelmeyen yorumlar olunca sayfadan kovmalar,hakaretler,terslemeler v.s v.s saçmalıyorsak fikirde sormayın o zaman.
Kelimelerine dikkat et lütfen.Haaa sen hayat enerjisi doluydun ben bitirdim öyle mi? Konu açıyorsunuz,işinize gelmeyen yorumlar olunca sayfadan kovmalar,hakaretler,terslemeler v.s v.s saçmalıyorsak fikirde sormayın o zaman.
o insani aklina getirme , ask tutku heycan olsaydi ki zaten istedigin bir tip degilmis ayrilmazdin, suan sadece kötü bir dönem geciriyorsun, korkularin la bas basa kalmak istemiyorsun sebebi eminim sadece bu, hicbir sey icin istemedigin konularda insalarda kendi mecbur ezik görme ve hissetme, her insan degerlidir, yasin cok genc, zamani gelcek asik olcaksin, unutma hersey zamaninda güzeldir , kendine ugras bul film olabilir kitap olabilir vs...arkadas cevren nasil ?...söyle bir silkelen kendine gel , korkma hicbirsey kendine ufak ufak hedefler koy, basamaklari teker teker cik , aklini korkularina calistirma gelecegine neler yapabilcegine bak, suan senin icin en önemlisi kendine güvenmeyi ögrenmen canim , is dünyasina göz at, neler yapa bilcegine , birde sunu unutma kadin vardir kadin vardir akilli kadin her istedigine ulasir , ama asla icinden gelmeyen hicbirsey yapma ve yapilmasina izin verme ,ve gercek ask i bekle , karamsarlik icin hayat cok kisa
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin..
Bende korlu var gercekten yuklu miktarda da huzun. İlerde pisman olurmuyum daha iyisini bulamazsam.korkusu. İsle ilgili de onceden iyi bi tecrubem.olmadigi icin iyi isyeri bulamicam.korkusu. Birde sanirim depresyona girdim.hicbise yapasim yok cunku film.izlemk.bile iskence sanki
karsinda genc bir kiz var , bu nasil bir üslup neyin hinci , cok cirgin ve cok kabaca ....biraz empati
karsinda genc bir kiz var , bu nasil bir üslup neyin hinci , cok cirgin ve cok kabaca ....biraz empati
biliyorum bunlari namaza baslicam.zaten bogazma bise oturdu suan. Bn bunlai hakketcek.ne yaptim ya neden neden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?