Neden boyle oluyor :(

zaten üzgün olan kızın üstüne gitmenin manası yok, insanlar biraz empati yapabilse çok güzel olucak.
okulun üçüncü ve özellıkle son senesi gercekten depresyona sokabılıyor, gelecek kaygısı baş gösteriyor çünkü
sen bir de buna aileni de ekliyorsun of of tam yük
mutlaka staj ya da iş bul çalış kendine üzülücek depresyona girecek fırsatı verme
ve yapman gerekenleri yap, o gelecek bir şekilde geliyor nasıl olacağı ve şekil alacağı senin elinde
Ama sakın ve sakın kendine yatırım yapacağın zamanı üzülerek streslenerek geçirme
iyi diye aşık olmadıgın biriyle olmak zorunda değilsin, senin de seveceğin biri girecek ki hayatına sen yeter ki kalbini ferah tut
valla biraz daha sonra nelere üzülmüşüm diye kendine kızacaksın

Cok saolun tesekkur ederim.anlayisiniz icin herkeste empati yetenegi yok malesef. Biliyorum.gececek ama hani daha oncede ayrilik yasadim sorun.anlasamamak.olsa v.s. kndimi avutmak daha kolaydi ayrilmayi sindirmek. Ama.boyle cok iyi giderken soguyup ayrilinca da insan daha bi mutsz oluyormus bir yanda ayrilik bir yanda aliskanlik bir yanda pisman olurmuyum sorulari belirsizlik yanlis mi yaptim dusnceleri boyle mutsuz eden

haklisiniz dert etmiyim diyorm ama.pismanlikla yasiyorum.sanki.belkide o bnm.kaderimdeki kisi o kdar iyi anlasiyordk ki eksikligi bni kahrediyor en basta anlamamistim.ama simdi cok kotu mutsuzum

hala bak aynı şeylere devam ediyorsun o çok iyi anlaştığın kişi gün gelir seni yerden yer vurur hiç çekinmez...

Son gunlerde gozume herseyi batar olmustu sevmiyordum resmen begenmemeye bile baslamistim. Simdi niye 3 hafta sonra ozleyip sacmaliyorum ki acaba duzelirmiydi yanlis mi yaptim bn acele mi ettim diyorum. Gerci o cok ugrasti donmem icin artik vazgecti dogal olarak.hayallerinin pesinden gidecekmis yani seneye yurtdsi vatandas olarak.da orda kalcakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…