Neden boyle oluyor :(

Ozelden tehdit ettiginizi de soyleyin.bari guluyorum size sadece. Terbiyesz filan demis buyuksen buyuklugunu bileceksin. Sikayet ettim zaten ozelden mesaj atmalar ne oluyrsa cok korktum.

Haklisin o an cok.kotuydum.agliyordum sacmalamisim isyan kotu bise

Sevgilinizle ilgili konuya yorum yapamayacagım ama diger konularinizi da yorum yazmasam dahi okudum. Her konunun icinde bir fakirlik lafidir gidiyor bunu takinti haline getirmis gibisiniz bunu derhal cozmenizi tavsiye ederim. Aksi takdirde tum iliskilerinizi etkileyecek gibi duruyor

Psikoterapi aliyorum zaten bu konuyu da konusim.bari psikologa nasi anlatcam.bilmiyrm.ama.anlatmam.lazim bu fakirlik sendromunu

assaglamak var hanfendi , birde cok mutsuz bir bayan oldugunuz okadar belliki hircinliginiz galiba burdan , yoga yapin iyi gelir sinirlerinize :))
amacim konuyu saptirmak degildi sadece kac yasindaki bir KADINin genc bir kiza hitap seklinin ne kadar cirgin oldugunu belirtmekti, sana göre dert degildir onun icin büyük bir dagdir.. neyse zaten ......

Konuyu çok güzel özetlemişsiniz gerçekten tebrik ederim :) bence arkadaşın morale ihtiyacı var hayat okdar zorki gögüslemek zor gelmiş olmalı zaman zaman hepimiz yaşıyoruz sadece aileni düşün vede okulunu düşün derim gerçekten onca derdi olan insanlar var mutlu ol

Canım hayat bunları dert etmeyecek kadar kısa...
Rabbim herkesin gönlüne göre verir, otur ve dua et...
Kendi hayatını Allah'ın izniyle kendin dizay edersin,
gelecekte kesin yaşayacakmış gibi düşündüğün acılar için oturup şimdiden ağlamak kendine yapacağın en büyük zarardır.

Okul bitmiş tatilde sıkılacağım diyorsun gir bi işe hem çalışır hem de çevre yaparsın hem de paranı kazanırsın.
Yeni çevre yeni ortam yeni arkadaşlıklar belki de aşklar:)
Tek taşla üç kuş:)

Son düzenleme:

Bu yorumda abartılacak bir şey göremedim gayet güzel yazmış Chloe78

okulunun bitmiş olmasının karamsarlığını gördüm üzerinde
ama bu hayata adım atmanın bir başlangıcı
böyle yorumla sende
umarım güzel de bir iş bulursun

erkek arkadaşın konusunda olgun düşünmüşsün
tebrik ederim
eğer sevemeyeceğini anladı isen ipleri kopar
unutma
beni sevdiği için onunla beraberim gibi bir anlayış
ancak kendisini sevilmeyecek gören ve değersiz hisseden bir beynin düşüncesi olabilir
evet seni gerçekten çok seviyor olabilir
ama sen sevmiyorsun
o halde
yaptığın davranış doğru
kapattığın kapıyı bir daha kesinlikle açma

Haklisin o an cok.kotuydum.agliyordum sacmalamisim isyan kotu bise

İsyan değil de böyle arabesk bir moda girmek senin sağlığını bozar. Bunlar çok doğal günlük olaylar, dert bile değil aslında. Ne üstleri ne astlarıyle hiç bir problemi olmayan, kardeş kardeş geçinen çalışan bulamazsın yeryüzünde, çok ekstrem bir sorun olmadıkça diğer çalışanları mümkün olduğunca görmezden gelmen işinin sana maddi ve akademik anlamında katkı sağlamasına bakman gerek sadece. Aynı şekilde karşısına çıkan ilk sevgiliyle ömürlük ilişki yaşayıp, hiç sorunsuz çok mutlu olan insan da çok nadirdir. Bu kadar haksızlığa uğramış hissetmen sana zarar verir sadece.

işine gücüne bak paranı kazan bunların derdine mi düştün önce kendi ayaklarının üzerinde dur kendine güven

evet sevemedigimi dusunmustum sogumustum ondan ama simdi ozluyorum belkide mutlu olurdul bosuna mi biraktim.diyorum.bni.mutsuz eden.de bu aklimda hep bi acaba kalacak.sanirim..

Hala aklim.ondayken baska bir ask.filan dusunemem zaten.kolay seven biri de degilim o yuzden bu kadar takiyorum.kafama

işine gücüne bak paranı kazan bunların derdine mi düştün önce kendi ayaklarının üzerinde dur kendine güven

haklisiniz dert etmiyim diyorm ama.pismanlikla yasiyorum.sanki.belkide o bnm.kaderimdeki kisi o kdar iyi anlasiyordk ki eksikligi bni kahrediyor en basta anlamamistim.ama simdi cok kotu mutsuzum

bugune kadar hep ailemi dusndugum icin depresyon yapisti ustume daha guzel bi evde oturabilirdik daha guzel.yasayabilirdik ama.babam parasinn yarisini ickiye veriyr kac kez konustk birakma ihtimali de yok bu yuzden mutsuzuz hep iste maddi konuda da kotu durumumuz. Olsun buna da sukur napalim. Ama insan bari aileden yana sansli dgl sevdigi biri olsun istiyor Allah in hediyesi sanmistim onu sogudum ve biraktim smdi ise ozluyorum.ama yine soguyabilirm sonucta bu yuzden donemiyorm da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…