- Konu Sahibi karbeyaz00
-
PArdonda benim yazdıklarımda ne var merak ettim doğrusu? Hakaret mi,küfür mü,kendisinin veya ailesinin namusuna laf söylemek mi? Arkadaşın bana yazdığı ilk mesajı okumadınız herhalde.Üslubumda herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben.Konuyuda saptırmayın lütfen.
Karbeyaz neyin kafası bu? Bu mesajını okuyan çok egzantirik olaylar yaşamışsın, nadir bir hastalığa ya da felakete denk gelmişsin sanır. Ne yaşadın ki haketmediğini düşündüğün? Altı üstü sevgilini terk etmişsin, bir de patronuna sinir olmuşsun. Ciddi anlamda senden bağımsız gelişen olaylar bile değil bunlar tamamen kendi hislerin, hareketlerin.
o insani aklina getirme , ask tutku heycan olsaydi ki zaten istedigin bir tip degilmis ayrilmazdin, suan sadece kötü bir dönem geciriyorsun, korkularin la bas basa kalmak istemiyorsun sebebi eminim sadece bu, hicbir sey icin istemedigin konularda insalarda kendi mecbur ezik görme ve hissetme, her insan degerlidir, yasin cok genc, zamani gelcek asik olcaksin, unutma hersey zamaninda güzeldir , kendine ugras bul film olabilir kitap olabilir vs...arkadas cevren nasil ?...söyle bir silkelen kendine gel , korkma hicbirsey kendine ufak ufak hedefler koy, basamaklari teker teker cik , aklini korkularina calistirma gelecegine neler yapabilcegine bak, suan senin icin en önemlisi kendine güvenmeyi ögrenmen canim , is dünyasina göz at, neler yapa bilcegine , birde sunu unutma kadin vardir kadin vardir akilli kadin her istedigine ulasir , ama asla icinden gelmeyen hicbirsey yapma ve yapilmasina izin verme ,ve gercek ask i bekle , karamsarlik icin hayat cok kisa
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin..
Bende korlu var gercekten yuklu miktarda da huzun. İlerde pisman olurmuyum daha iyisini bulamazsam.korkusu. İsle ilgili de onceden iyi bi tecrubem.olmadigi icin iyi isyeri bulamicam.korkusu. Birde sanirim depresyona girdim.hicbise yapasim yok cunku film.izlemk.bile iskence sanki
bu iyi olsaydi ondan ayrilmazdin ama öyle degilmi onun icin tabiki daha iyisi karsina cikacak, hem cok gencsin hayyati tani ve yasa...ise gelincede Neden bulamiyasin bulursun elbette belki cok iyi yer olmaz ama tecrübe edinirsin yada bambaska bir alanda calisabilirsin, ama böyle devam düsünme bir yada iki gün iyice sal kendini evden cikma hatta yataktan cikma :) , ama 3 gün ergen kalk penceleri ac musigi ac hazirlan cik disari gez yorulana kadar, arkadaslarinla bolca zaman gecir yaz geldi uni partyleri yok mu orta , hayatini yasa
bu iyi olsaydi ondan ayrilmazdin ama öyle degilmi onun icin tabiki daha iyisi karsina cikacak, hem cok gencsin hayyati tani ve yasa...ise gelincede Neden bulamiyasin bulursun elbette belki cok iyi yer olmaz ama tecrübe edinirsin yada bambaska bir alanda calisabilirsin, ama böyle devam düsünme bir yada iki gün iyice sal kendini evden cikma hatta yataktan cikma :) , ama 3 gün ergen kalk penceleri ac musigi ac hazirlan cik disari gez yorulana kadar, arkadaslarinla bolca zaman gecir yaz geldi uni partyleri yok mu orta ,
Yok canim.uni zamani oluyor party filan zaten gitmem ben ailem serbest degil oyle babam cok.kati o konularda arkadaslarmla bile bu yasimda gixli gdiyorum.annem biliyo babam.hala izin vermez yani dusun.. ramazan olmasa onumuzde yuzmeye filan yazilacaktim ama ramazanda oruclu olunca bise yapilmaz tabiki bir ay evde boyle..
hayatini yasa
Sevgilinizle ilgili konuya yorum yapamayacagım ama diger konularinizi da yorum yazmasam dahi okudum. Her konunun icinde bir fakirlik lafidir gidiyor bunu takinti haline getirmis gibisiniz bunu derhal cozmenizi tavsiye ederim. Aksi takdirde tum iliskilerinizi etkileyecek gibi duruyor
PArdonda benim yazdıklarımda ne var merak ettim doğrusu? Hakaret mi,küfür mü,kendisinin veya ailesinin namusuna laf söylemek mi? Arkadaşın bana yazdığı ilk mesajı okumadınız herhalde.Üslubumda herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben.Konuyuda saptırmayın lütfen.
Rizki veren diploma degil allah..fakirim deyip sevgiliyle ozetleyip sonucu ramazanda can skintisina baglamisiniz..caniniz skilirsa ve fakirseniz okulunuz bitmis iste is bulup calisin.herkes dort dortluk degil..allah saglik mutluluk versin once..mubarek gun dua edin..
Allah'ın gücüne gider böyle söylersen.Haline şükretmeyip,böyle söylenirsen Allah bir dert verir o zaman feleğin şaşar.Noluyo ki yani isyan etmeler falan? Hayır sayfan reyting alsın diye mi yapıyosun anlamıyorum.
Kendimi bildim bileli fakiriz. Hep okuyunca duzgn bir isim olacak ailemi kurtarcam masaliyla buyuttum kndimi. Uni 3. siniftayim ve gecn yil is tecrubem oldu mudurumu hic sevmzdim kabus gbi gecti.
Diger konuya gelince 3 yildr kimse yoktu hayatimda biri olsun tam olsun istefim tanistik biryle subat sonunda bu yil. Cok mutluydum cok uyusuyoruz diyordum ki cok duygusal biri tamam cok sever aldatmaz gbi guvenim tam filan ama aglar mesela yanimda hungur hungr arkadasi yk ve kndine guvensz die sogudum ondan ve bitirdim baya sancili olsada 3 ay olmustu ve okulda heram beraberdik. Bugun okul bitti 2 haftadr ayriydik zaten gormek istedi bni bugun konustuk bir saat ve evlerimize gttik. arkadas kalmistik zaten kavgali ayrilmadgmz icin o istedigim erkek degildi cok dusunup biraktim ama smdi cok mutsuzum birdaha bni seven biri cikmayacak gbime geliypr mezun olsam bile is bulamicam suruncm gbi hissediyrm. Kendimi gelistiresim hatta hicbise yapasim yok istahim kesildi uyku duzenim bozuk. Ve ramazan.geliyr zaten okulda yok evde oturcam tum gun cok muutsuzumm cokkk(((( :'( ve o kisi zaten son yili olacak onumzdeki yil okulu bitnce yurtdsina gidecek yukseklisans icn orda kalacakms hatta vatandas olup onu tek baglayan bndim. Suan donsem yine kabul eder bni gitmz gbime geliyr ama bikez soguyup ayrildigim birinin kndimden emin olmadan.hakkina da giremm. Cok mutsuzm kizlar. Yasim 21 ama yinede onun kadar bni seven ilgi gosteren guvenecgm bri olmayacak biliyrm ((
Bu yorumda abartılacak bir şey göremedim gayet güzel yazmış Chloe78
Haklisin o an cok.kotuydum.agliyordum sacmalamisim isyan kotu bise
Kendimi bildim bileli fakiriz. Hep okuyunca duzgn bir isim olacak ailemi kurtarcam masaliyla buyuttum kndimi. Uni 3. siniftayim ve gecn yil is tecrubem oldu mudurumu hic sevmzdim kabus gbi gecti.
Diger konuya gelince 3 yildr kimse yoktu hayatimda biri olsun tam olsun istefim tanistik biryle subat sonunda bu yil. Cok mutluydum cok uyusuyoruz diyordum ki cok duygusal biri tamam cok sever aldatmaz gbi guvenim tam filan ama aglar mesela yanimda hungur hungr arkadasi yk ve kndine guvensz die sogudum ondan ve bitirdim baya sancili olsada 3 ay olmustu ve okulda heram beraberdik. Bugun okul bitti 2 haftadr ayriydik zaten gormek istedi bni bugun konustuk bir saat ve evlerimize gttik. arkadas kalmistik zaten kavgali ayrilmadgmz icin o istedigim erkek degildi cok dusunup biraktim ama smdi cok mutsuzum birdaha bni seven biri cikmayacak gbime geliypr mezun olsam bile is bulamicam suruncm gbi hissediyrm. Kendimi gelistiresim hatta hicbise yapasim yok istahim kesildi uyku duzenim bozuk. Ve ramazan.geliyr zaten okulda yok evde oturcam tum gun cok muutsuzumm cokkk(((( :'( ve o kisi zaten son yili olacak onumzdeki yil okulu bitnce yurtdsina gidecek yukseklisans icn orda kalacakms hatta vatandas olup onu tek baglayan bndim. Suan donsem yine kabul eder bni gitmz gbime geliyr ama bikez soguyup ayrildigim birinin kndimden emin olmadan.hakkina da giremm. Cok mutsuzm kizlar. Yasim 21 ama yinede onun kadar bni seven ilgi gosteren guvenecgm bri olmayacak biliyrm ((
okulunun bitmiş olmasının karamsarlığını gördüm üzerinde
ama bu hayata adım atmanın bir başlangıcı
böyle yorumla sende
umarım güzel de bir iş bulursun
erkek arkadaşın konusunda olgun düşünmüşsün
tebrik ederim
eğer sevemeyeceğini anladı isen ipleri kopar
unutma
beni sevdiği için onunla beraberim gibi bir anlayış
ancak kendisini sevilmeyecek gören ve değersiz hisseden bir beynin düşüncesi olabilir
evet seni gerçekten çok seviyor olabilir
ama sen sevmiyorsun
o halde
yaptığın davranış doğru
kapattığın kapıyı bir daha kesinlikle açma
Okul bitmiş tatilde sıkılacağım diyorsun gir bi işe hem çalışır hem de çevre yaparsın hem de paranı kazanırsın.
Yeni çevre yeni ortam yeni arkadaşlıklar belki de aşklar:)
Tek taşla üç kuş:)
işine gücüne bak paranı kazan bunların derdine mi düştün önce kendi ayaklarının üzerinde dur kendine güven
Konuyu çok güzel özetlemişsiniz gerçekten tebrik ederim :) bence arkadaşın morale ihtiyacı var hayat okdar zorki gögüslemek zor gelmiş olmalı zaman zaman hepimiz yaşıyoruz sadece aileni düşün vede okulunu düşün derim gerçekten onca derdi olan insanlar var mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?