- Konu Sahibi lilith2013
-
dört yıl önce biriyle tanışmıştım.birkaç kez görüştük.sonra benden kaynaklanan nedenlerden dolayı olmadı.bu süre zarfında birkaç kişiyle daha tanıştım ama aklım nedense ona gitti.tam dört yıl sonra aradım..çok sevindi .benim için tam bir sürpriz oldu dedi.görüştük,çok iyiydi herşey.iltifat edip durdu.bir haftadır ses çıkmayınca arayayım dedim,meşgule aldı..1'er saat arayla 3 kezdir arıyorum cevap vermior..mesaj da atmıyor..halbuki buluşmadan çok mutluydu..işi yoğunmuş çok bahsetmişti, acaba ondan mı?
hımmmmOndandir
Degildir tabiki, mesgule atmasa gormedi dersin de mesgule atmis gormus yani.hımmmm
ticaretle uğraşıyor..benim yanımdayken bile epeyce telefon trafiği vardı.
sordum bir kaç ay evvel ayrılmış..Sordunuz mu hayatinda biri olup olmadigini?
dört yıl önce biriyle tanışmıştım.birkaç kez görüştük.sonra benden kaynaklanan nedenlerden dolayı olmadı.bu süre zarfında birkaç kişiyle daha tanıştım ama aklım nedense ona gitti.tam dört yıl sonra aradım..çok sevindi .benim için tam bir sürpriz oldu dedi.görüştük,çok iyiydi herşey.iltifat edip durdu.bir haftadır ses çıkmayınca arayayım dedim,meşgule aldı..1'er saat arayla 3 kezdir arıyorum cevap vermior..mesaj da atmıyor..halbuki buluşmadan çok mutluydu..işi yoğunmuş çok bahsetmişti, acaba ondan mı?
özür dilerim :)Eğer mesajina cevap vermiyorsa asla ikinci mesaji atma. Eğer aramana cevap vermiyorsa asla ikinci kere arama. QueenBee'nin iki altin kuralini cignemissin.Bu şekilde davranirsan gurursuz gorunursun ve gurursuz bir insani kimse sevmez. Telefonunu acmazsa acmasin, mesajina cevap vermezse vermesin. Boşver... Cool ol azcik yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?