neden böyle tutarsız erkek denilen varlıklar?

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
dört yıl önce biriyle tanışmıştım.birkaç kez görüştük.sonra benden kaynaklanan nedenlerden dolayı olmadı.bu süre zarfında birkaç kişiyle daha tanıştım ama aklım nedense ona gitti.tam dört yıl sonra aradım..çok sevindi .benim için tam bir sürpriz oldu dedi.görüştük,çok iyiydi herşey.iltifat edip durdu.bir haftadır ses çıkmayınca arayayım dedim,meşgule aldı..1'er saat arayla 3 kezdir arıyorum cevap vermior..mesaj da atmıyor..halbuki buluşmadan çok mutluydu..işi yoğunmuş çok bahsetmişti, acaba ondan mı?

valla işi yoğunsa bile msj atabilir sonra ararım diye .
o arayana kadar aramayın belki de işi vardır
ne iş yapıyor yazmamışsın ama gerçekten meşgul de olbilir

sen daha önce onu bırakmışsın ya intikam alıyordur belki

Arkadaşım hepimiz zaman zaman yapıyoruz; ortak hata açılmayan telefonu tekrar aramak. Arayınca insan bu defa bir daha, bir daha, bir daha aramak istiyor. Karşı tarafta çektikçe çekiyor kendini. Aramayın hiçbir şekilde. Bırakın işi varsa da mazeretiyle o size dönsün.

ticaretle uğraşıyor..benim yanımdayken bile epeyce telefon trafiği vardı.

4 yıl evvel yaşanmamış bir şey var aranızda, neticede bir şey olmamış.Sonra görüşmüşsünüz adam gayet dostane biçimde sevinmiş ve görüşmüş seninle ama 1 haftadır aramıyor olması gayet açık bir biçimde "seninle bir şey düşünmüyorum" demek.

Bir insan biri ile konuşmak istiyorsa iş yoğunluğu asla bahane değildir, aradığını görüyor ne kadar yoğun olursa olsun tuvalete bile mi gitmiyor ki sana dönmüyor? Burda kendini sorgulaman gerek. Hele aranızda hiç bir şey olmadığı halde arka arakaya araman, yetmezmiş gibi bir de sms atman tuzu biberi olmuş, adamın peşinde olduğun intibasını yaratmışsın.

Sakın ola ki bir daha aramaya kalkma.

Bahanelee bulma kendine açıkça salllamiyor sende sallaaaa gitsin

olmazı oldurmaya çalışmayın..erkek mi kalmadı dünyada..

bence buluşmada sizden olumsuz etkilenmiş
herşey eskisi gibi olur umuduyla telde konuşmuş sanırım

Durduk yere 4 sene sonra arayan biri, hem de kendisinden kaynaklı sebepler yüzünden bitmiş, ben de olsam kollarımı açmış bekliyor olmazdım . İkinci seferde de telefonu açmazdım %90, tutarsızlık iki tarafta da var yani, boşuna uzatmayın.

Eğer mesajina cevap vermiyorsa asla ikinci mesaji atma. Eğer aramana cevap vermiyorsa asla ikinci kere arama. QueenBee'nin iki altin kuralini cignemissin. Bu şekilde davranirsan gurursuz gorunursun ve gurursuz bir insani kimse sevmez. Telefonunu acmazsa acmasin, mesajina cevap vermezse vermesin. Boşver... Cool ol azcik yahu.

özür dilerim :)

1 hafta içerisinde hiç mi müsait olmadı? İşlerim yoğun en sık kullanılan yalandır. Gerçekten aşık olunca yaş kaç olursa olsun insan ergene dönüyor. Tel elde sürekli, ne paylaşmış mesaj atmış mı?

son durum nedir merak ettim. naptiniz ondan ses ciktimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…