NEDEN BÖYLE YAPIYO SİZCE ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sjsj34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
27
3
1
24
2 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoz neyse çalışıyo hayatımda ki adam işten 6'da çıkıyo 7'de eve gidiyo yemek falan yeyim yazıcam diyo 7'den sonra hiç yazmıyo sabah yazdıgındada yorgundum uyuya kalmışım diyo normalde asla böyle yapmaz ama bu 2 oldu bugünde aynısını yaptı çözemedim anlam veremedim 1 saat yazmasam deliriyo konuşmadan duramaz ama niye böyle yapıyo 2'dir ayıkamadım yani? Acaba benim mi yazmamı bekliyo hani diyo ki yazıcam ben sana yazıyoda ama 2'dir de böyle yapıyo Bi fikir verin niye böyle yapıyo acaba çünkü iyi geceler yazmak 3 saniye iyi geceler yorgunum sabah konuşuruz demek de 10 saniye sürüyo hani bu kadar zor mu niye yani niye böyle yapıyodur?

Kızlar yemin ederim ki erkekler böyle üstüne düşecegimiz kafa yoracagımız varlıklar değil eşimle 7 yıllık bi sevgililik dönemimiz oldu cok ağladım cok yıprandım neden yazmıyo neden hediye almıyo neden ilgi göstermiyo diye evlendikten sonra dedim ki hangi kafayla ağlayıp üzülmüşüm ya bassaydım tekmeyi o yaşların tadını cıkartsaydım diyorum.. Yazmazsa sende yazma sabah yazarsa tekrar yazana kadar yazma boşverrr

Sabah uyuya kalmışım özür dilerim diyo ve dicek ben hediye fln da istemiyorum öyle birisi degilim hani tek ayıkamadıgım durum 2'dir böyle yapması çok mu zor yani

Sabah uyuya kalmışım özür dilerim diyo ve dicek ben hediye fln da istemiyorum öyle birisi degilim hani tek ayıkamadıgım durum 2'dir böyle yapması çok mu zor yani
Yooo cok zor değil ne kadar değer verdiğini gösteriyo işte birdaha aynısı yaparsa yazma bu cocuk yemek yedikten sonra tuvalete girmiyor mu yada banyo etmiyo mu dişini fırcalamıyo mu yazsın 10 saniye işte

Yooo cok zor değil ne kadar değer verdiğini gösteriyo işte birdaha aynısı yaparsa yazma bu cocuk yemek yedikten sonra tuvalete girmiyor mu yada banyo etmiyo mu dişini fırcalamıyo mu yazsın 10 saniye işte
Az önce hesapladım işte iyi akşamlar yazmak 3 saniye sürüyo yemin ederim sana ben zaten o böyle yapınca 2-3 gün yazmıyorum hiç o sürekli yazıyo arıyo ben yazmayınca bende cevap vermiyorum ztn yine aynısını yapıcam hak ediyo

madende falan mi calisiyo yani bu nasil bi yorgunluk ki 7 de “uyuyor” 6 dan sonra hic mi merak etmiyor seni. 2 yillik sevgiliymissiniz bence o yazmadiysa bende yazmam muhabbetini aşmissinizdir. Belki de senin ayrilmani istedigi icin bu sekilde soguk yapiyordur eger o ayrilirsa senin onu suclayacagini biliyor o yuzden kendini senden sogutmaya calisiyor gibi dusundum ben. Yine de hakkinizda hayirlisi olsun umarim duzeltirsiniz aranizi ama cok da bir caba gormezsen hayatindan cikartmalisin. Size hak ettiginiz degeri verecek baska insanlar da var hayatinizi ona adamayin

Söylediklerin için teşekkür ederim öncelikle şöyle söylim ben aslında ayrılalım falan diyorum ona bazı sorunlar olmustu aramızda ama o asla istemiyo böyle bişiyi ayrılmayalım diye yalvarıyo hani her yönden bi anlamsız bu yaptıgı tekstilde calısıyo bide akşam 7'den sonra çocuk yok

Soğumuştur,artık ciddi düşünmüyordur,hayatında başkası vardır,sizi geçiştiriyordur…
Ya da
Bu aralar modu böyledir.
Üzerine çok düşünmeye gerek yok, karşınızda kim olursa olsun ayna olun,nasıl geliyorsa öyle gidin.Emin olun daha rahat olacak.

Hayatında baska biri olabilir mi 7 den sonra yanına gidiyor olabilir mi yada evli olabilir mi ya

Öyle bir yazmışsın ki sürekli yapıyor gibi. Gözlemle biraz, artarsa sürekli 7'den sonra ortadan kayboluyorsa sıkıntı vardır. Ya da sürekli mesajlaşıyorsanız bunalmış olabilir.

Hayatında baska biri olabilir mi 7 den sonra yanına gidiyor olabilir mi yada evli olabilir mi ya
Hayııırrr bütün ailesini tanıyorum ailesi de beni tanıyo öyle bisi söz konusu degil evli de degil zaten öyle bisi yapamaz onun dişini sökicegimi biliyo

Öyle bir yazmışsın ki sürekli yapıyor gibi. Gözlemle biraz, artarsa sürekli 7'den sonra ortadan kayboluyorsa sıkıntı vardır. Ya da sürekli mesajlaşıyorsanız bunalmış olabilir.
İyi de ben yazmasam o konuşmadan duramıyo bu sefer de deliriyo bide daha önceden yoktu böyle bisi hani sürekli yapmasına gerek yok

Bende öyle yapıyorum zaten ya bizim aramızda sorunlar olmustu ben ayrılalım diyince de ayrılmayalım diye yalvarıyo

İyi de ben yazmasam o konuşmadan duramıyo bu sefer de deliriyo bide daha önceden yoktu böyle bisi hani sürekli yapmasına gerek yok
Delirmesi falan da sağlıklı değil ki. Ne diye deliriyor. Başkasıyla konuşmandan falan mı şüpheleniyor?

Uyuyakalmıştır. Siz yazaydınız. 2 kez olmuş sanırım her gün öyleyse basın tekmeyi.
Her gün böyle degil hatta hiç böyle degildi bende düşündüm acaba benim mi yazmamı bekliyo diye bende zaten ben sana yazıcam dedigi icin yazmamıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…