NEDEN BÖYLE YAPIYO SİZCE ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tekstil yorucu bi is ama insan sevdikleri icin gercekten yorgun olsa bile biraz kendinden vakit ayirabilir. Belki sizi aliskanlik yapmistir o yuzden ayrilmiyordur eger sizde onu seviyorsaniz ve bi geleceginiz olsun istiyorsaniz ona bu durumun sebebini sorun. Belki modu dusuktur, ailesiyle veya arkadaslariyla bi problemi olup size anlatmamis da olabilir. Bence saglikli bi iliskinin temeli iletisimde kalmak ve çaba gostermektir bu sefer siz biraz cabalayip bu durumun neden oldugunu sorun ama ondan bi caba gormezseniz de o ayrilmak istemese bile iletisiminizi kesmeniz en mantikli olandir.

belki uyuyakalmistir
benim esim de uzak mesafe sevgiliyken isten geldikten sonra bir sure yazmaz uyuyakaldim derdi. sonra yakin mesafeye gectik. gercekten de isten gelince birkac saat kestirip oyle gune basliyor :) o zamanlar gicik olurdum, bilsem olmazdim.
yani adam yorgundur uyumustur. neden hersey sizinle ilgili olsun ki? ici gecmistir yativermistir. bunca zman 2 defa oldu dediniz bence normal
ben de mesela gece konusurken çat diye uyurdum. o da buna gıcık olurdu çünkü gayet guzel konusurken bir anda giderdim, uykum geldi falan demeden. o da haliyle cevap beklerdj boş boş.
:)
sonra yakin mesafeye gectik anladi ki ben gercekte de boyleyim. cumartesi ozel bir gun kutluyorduk, guzel bir sofra sarap muzik falan. o benimle konusurken bir anda basimi masaya koymus uyumusum :)
uyuyus o uyuyus hic hatirlamiyorum bile (sarhos degildim hep boyleyim)
yani belki de dedigi dogrudur.
uymu bu bir anda geliverir

Haklısın doğru söylüyosun bilmiyorum ya benimde kafamı karıştırdı hani bi sorunu olunca gelir anlatır her ne olursa olsun evet tekstil yorucu bi iş ama akşam 7'den sonra yazmıyo hani iyi akşamlar yazmak 3 saniye

Ya evet öyle de olabilir ama 7'den sonra oluyo bu hani yemeğini yedikten sonra iyi akşamlar yazsa çünkü 3 saniye sürüyo bunu yazması yorulduğunu da biliyorum

Ya evet öyle de olabilir ama 7'den sonra oluyo bu hani yemeğini yedikten sonra iyi akşamlar yazsa çünkü 3 saniye sürüyo bunu yazması yorulduğunu da biliyorum
2 defa olmus alt tarafi
insan 2 senede 2 kere uyuyakalamaz mi?
uyuyacagini dusunse yazardi. koltukta ici geçmiştir, yemegi beklerken bir uzanmistir uyumustur
yani her hareketinden bir mana cikarmaya ne gerek var.
bi b.klar yediginden yazmadiysa zaten ortaya cikar. bu kadar kuskucu olmaya gerek yok

Kuşkucu olucagım hatalar yaptı da o yüzden böyleyim

Kuşkucu olucagım hatalar yaptı da o yüzden böyleyim
kuşkucu olacagin hatalar yaptiysa bas totosuna yolla gitsin
böyle suphelerle iliski yasanmaz ki
yazsa kac saniye , hesapladim on saniye diyorsun ama velev ki eve gelip yataktan "askim gozumden uyku akiyor öpüyorum seni" diye video gonderse rahatlayacak miydin? tabii ki hayir çünkü yemegini yiyip giyinip eglenmeye ya da bir boh yemeye cikabilir
hani yine suphelenecektin.

Off bilmiyorum ya karışık konular sinirlerimi bozuyo çocuk

Ben 2-3 yazmıyorum sinirden deliriyo bu sefer de arayıp yazıp duruyo
Ne olsun istediğini anlamıyorum bize neyi sorduğunu da anlamıyorum.Kaç yaşında adam senden babama vericem,sigara alıcam diye saçma sapan şeylerden para istiyor(çok itici) hala ayrılmıyorsun.Üstüne tripleniyor seni geçiştiriyor yine ayrılmıyorsun sana burda aksi bir şey söyleyince çok yalvarıyor barışalım ayrılmayalım diye diyorsun,iraden mi yok?Ne olsun istiyorsun?Ver parayı da uykuları açılsın ne diyelim yani.

Burda kafa patlatacağına açık iletişim kurup kendine sorsan, ha tatmin olursun olmazsın ama tek tek burda millete yorum yazacağına ona yaz bir kere de hatta yazma konuşarak anlat bakalım ikna edici bir cevabı olur mu,tahminlerle olacak şey değil çünkü ikili ilişkiler.

Uff bazı kızlar çok yorucu ya. Genelde erkekte suç bulurum ama normalde yazan adam 2 kere yorgunluktan uyuyakalmış diye de bu kadar darlanmaz ama ya Bi de diyorsun ki ustuste 'acaba neden yapmış olabilir, acaba acba' Kızım söylemiş işte adam, gizem yapmamış ki. Yorulmuş uyumuş. Tovbe tövbe ya. 13 yaşında filan misin?

Yahu iyi akşamlar yazıp başka yerlere gitmek çok mu zor? Adam bir seyelr yapıyor olsa sana "aşkım bugün çok yoruldum uyuyakalabilirim haberin olsun seni çok seviyorum" deyip başka kızla buluşmaya da çıkabilir nereden bileceksin. Belki gerçekten yoruluyor yemekten sonra zaten herkese bir uyku bastırır şimdi havalar da soğudu kış gelince daha erken uyunuyor, sadece iki kez yaptı diyorsun bence bu kadar panik olmana gerek yok.

Ama sen biraz kaybolunca deliriyorsa işte o zaman o da dikkat edecek ya da sana da delirmeyecek. Bu yüzden senin cevap vermediğin anlarda delirmeye kalkarsa onun da bu habersiz kaybolmalarini hatırlatırsin. İnsanlık hali demek ki olabiliyor dersin. Olamaz derse, sen de yapamazsın bir daha o zaman dersin. Biraz bekle bakalım hep böyle devam ederse o zaman başka şeyler düşünürsün sıkıldı mı acaba vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…