- 15 Ekim 2023
- 26
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi cubukkrakerr
Selamlar hanimlar. Buraya uye olup fikir almak isteyecek kadar içerledigim bir durum var. Anlam veremiyorum. Benimle yaşıt olan bir kuzenim var halamın kızı. Aynı sehirdeydik cocuklugumuz birlikte geçti. Evlendi başka şehire gitti. Çok tatlı bi bebekleri oldu doğduğu günden beri onu çok seviyorum. Şimdi 3 yaşında. Ara ara geliyorlar çok sık gelmiyorlar. Bebisini çok seviyorum çok sevimli. zaten sık sık da görmediğim için her geldiğinde ona hediyeler alırım beraber oldugumuzda oyunlar oynarız o da beni sever o kadar uzun süre gormemesine rağmen görünce hatırlar güler oynarız klasik teyze yeğen ilişkisi. Ama kuzenim bariz bir şekilde söylemese de bu durumdan rahatsız oluyor tam emin değildim bana mı öyle geliyor diyordum ama artık eminim çünkü anlamam için iyice belli etmeye başladı. Fotoğraf video istediğimde gecistiriyor atmıyor. Ya da görüntülü konuşalım bı ara diye plan yapıyoruz beni aramıyor ama bana dönüş yapmadığı zaman halamı arıyor ya da ona gönderiyor halamla biz yan yanayken kaç kere denk geldik (bizim yan yana oldugumuzu bilmiyor o anlarda). Durumunda çocuğunu paylaştığında bir şey yazdığımda cevap vermiyor görüldü yapıyor önceleri yoğun, ev işleri bebek falan bakamiyordur bile diyordum ama konu çocuk değil de başka bir şey oldugunda gayet sohbet ediyor cevap veriyor ya da gecistirmiyor. Geldiklerinde de bin türlü bahane bulup görüşmememizi sağlıyor gibi birçok örnek. Sizce neden? ben bi anlam veremiyorum da. Hani bunaltiyorum falan diyeceğim ama öyle bir durum da yok. Mesela iki aydır yoklarsa maksimum iki üç kere sormusumdur ozledigimi belirtmisimdir. Ben kendi çocuğumdan başka cocuklari sevmem oyle bi duskunlugum yok demisligi de var. Benim sevgim ona garip mi geliyor acaba, bilmiyorum tahmin yürütüyorum. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim