Neden boyle yapıyor sizce?

Siz tam olarak bensiniz. Benim çocuğum yok, ama olsaydi yakinlarim tarafından sevilmesi ozlenmesi hoşuma giderdi mutlu olurdum
Bende hamileyim ve çocukları çok severim dışarda bi çocuk da görsem onu izlerim bana cok masum ve sevımlı geliyorlar illa art niyet mi olcak ne kadar tuhaflaştık

Görmemişin bir çocuğu olmuş diyesim geldi, çocuk dediğin sevgiyle büyür, sevmenizi istemiyor gibi geldi bana.
Kesinlikle. Çevresinden ne kadar sevgi görürse o kadar güzel bir şey bence bir çocuk için. Ki biz yedi kat yabancı değiliz. Bunaltan bir tip de değilim ayda yılda bir özlemişim sevgimi belli etmişim bence bir gariplik yok ama rahatsız olan oluyor demek ki buradaki birkaç yorumdan da goruldugu üzre

Ay tamamen kuzeninizin bencilliği kıskançlığı benim size tek tavsiyem ondan uzak durmanız en güzel cevap olur
Öyle yapacagim yüzsüz degilim cidden kırıldım gerek yoktu buna
Bende hamileyim ve çocukları çok severim dışarda bi çocuk da görsem onu izlerim bana cok masum ve sevımlı geliyorlar illa art niyet mi olcak ne kadar tuhaflaştık
O kadar bensiniz ki. Rabbim sizin gibi insanlar çıkarsın her zaman karşıma
Evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum

Sevginiz mi ağır geldi şöyleki bazı insanlar severken tabiki kötü niyetle değil farkında bile olmadan çocuğu severken ay nasıl bakıyor ,yok nasıl yiyor nasıl yürüyor vs.rahatsiz olmuş olabilir yada eşi istemiyor olabilir buda bı ihtimal...diğer konularda iyiyiz cocuk konusunda oyle diyince ilk aklima bu geldi

Öyle yapacagim yüzsüz degilim cidden kırıldım gerek yoktu buna

O kadar bensiniz ki. Rabbim sizin gibi insanlar çıkarsın her zaman karşıma
Evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Çok teşekkür ediyorum Rabbim sizin de karşınıza hep iyi insanlar çıkarsın❤️

Abartmayın isterseniz insan sevdiğinin fotografını ıster ozler yegenımı cok ozluyorum ve fotografını ıstıyorum arada açıp bakıyorum goruntulu arıyorum ayrıca kısı yabancıdan ıstemıyor sevdığı kuzenının çocuğu dunyanın en normal şeyi belliki kardeş gibi büyümüşler bence anne gereksız kıskanclık yapıyor gereksiz
Bana da yeğenleri aşırı özlemek/sevmek abartılı geliyor.

Dünya telaşesinde yeğenimin fotoğrafına bakmak aklıma bile gelmez,ne yalan söyleyeyim. Belki de ben soğuk bir insanımdır…

Tekrar söylüyorum. Minicik bebeğimi de görüntülü görüştürme yaptırmam hiç kimseyle. Büyüyünce kendi istiyorsa yapsın görüşmelerini.

Bana da yeğenleri aşırı özlemek/sevmek abartılı geliyor.

Dünya telaşesinde yeğenimin fotoğrafına bakmak aklıma bile gelmez,ne yalan söyleyeyim. Belki de ben soğuk bir insanımdır…

Tekrar söylüyorum. Minicik bebeğimi de görüntülü görüştürme yaptırmam hiç kimseyle. Büyüyünce kendi istiyorsa yapsın görüşmelerini.
Minicik dediğiniz 3 yaşına gelmiş 😅 bencede sizin soğukluğunuz yeğenim beni özlüyor hala seni çok özledim ne zaman geleceksin diyor aramayım sormayayım da unutsun mu bu sevgiyi annesiyle de aramızda baslarda soğukluk vardı yeğenim doğunca onu ne kadar sevdiğimi görünce aradaki sogukluk da kalktı ıkı bacı gibiyiz sevgi iyileştirir aramak sormak güzelleştirir yeğenlerinize ilgi gösterin derim.

Minicik dediğiniz 3 yaşına gelmiş 😅 bencede sizin soğukluğunuz yeğenim beni özlüyor hala seni çok özledim ne zaman geleceksin diyor aramayım sormayayım da unutsun mu bu sevgiyi annesiyle de aramızda baslarda soğukluk vardı yeğenim doğunca onu ne kadar sevdiğimi görünce aradaki sogukluk da kalktı ıkı bacı gibiyiz sevgi iyileştirir aramak sormak güzelleştirir yeğenlerinize ilgi gösterin derim.
Hanimefendinin hayata bakışı çok farklı bizim gözümüzden bakacagini ve anlayabilecegini sanmiyorum belli ki daha bireysel bir yaşamı tercih ediyor ve samimiyetten hoslanmiyor. Yeğenleri özlemek aşırı ve abartı geliyor diyor. Daha ötesi var mı
İnsanın canı kanı özler de sever de aslında ama herkes aynı olmuyor demek ki. Saskinim acikcasi

Ayy gerçekten çok soğuksunuz amaç ıletısım anlayamadınız sanırım

Doğrudur.

Gerçekten anlamamıştım.

Ben kendim de aşırı iletişimden hoşlanmıyorum.

Asla görüntülü görüşme yapmam, çok rahatsız olurum.

Çocuğum da benim gibi olsun isterdim de Allahım bilir tabii…

Büyük konuşulmuyor bu işlerde.

Benim çocuğum olsa kuzenim arada sırada fotosunu at dese rahatsız olmam yani neden olayım. Bence siz bu durumu bir konuşun bir sıkıntı mı var rahatsız mı oluyorsun diye. İçten içe kurulmazsınız ne yapacağınızı bilirsiniz en azından

3 aylık kızım var.arkadaşlarım 20ye yakın kuzenim halam teyzem yengem kuzenlerimin eşleri hatta kuzen çocuklarım bile düzenli olarak fotoğrafını ister.
Yıllar sonra aileye gelen bir bebek. Herkes çıldırıyor onu gördükçe. Anneme gittiğimde (oraya yakın oturuyorlar) halama kuzenlerime haber veriyorum buraya geldim gelip görebilirsiniz diye yoksa kızıyorlar 😂
Annemin arkadaşları bile görüntülü arayıp görmek istiyor. Eğer kv yanımdaysa mutlaka laf ediyor bunlar olurken. Atma atma geçiştir unuttum de şöyle olur böyle olur diye. Olabilir mi olabilir tabii de ne yapayım kızımı bu güzel sevgiden mahrum mu edeyim?
Bence kuzeniniz böyle düşünüyor.

Kesinlikle nazar degdireceginizi düşünüyor ya da çocuk sizinle görüştükten sonra tesadüfen hasta filan oldu direkt nazarınizin değdiğini düşünüyor.
Onun için kötü enerji gibi bir seysiniz

Cocugun ustune cok dusuyorsunuz
Size vıdeo fotograf attıgında yada bırseye yorum yaptıgınızda cocuga devamlı bısey olduysa
Belkı denk gelmıstır nazarınızın degdıgını dusunup atmak ıstemıyordur
İlla kotu nıyetle bakmasanda .cok sevdıgın ıcınde nazarın degebılır
Oyle denk gelmıstır oda nazarın degıyor dıye yorumlayıp cekınıyodur

Back
X