Neden böyle yapıyor

Her gün lunaparka mı gidiyorsunuz cidden? Başka gezecek yer yok mu? O kadar gürültüye her gün nasıl dayanıyorsunuz? Ayrıca her gün her gün o aletlere binmenin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

Niye onlar insan değil mi? Olamaz mı.. her gün gittiğimde tanesine 10 lira ödüyorum kampanyalı bilet 10 tane 80 lira sizce işlerine neden gelsin ben daha fazla alıyorum. O da onu merak etti neden ondan almıyorsun diye zaten.. ben de buna şaşırıyorum sonuçta daha fazla kazanıyor. Benim tek tek alma sebebim de tatil beldesi olduğu için elimde kalmasın günlük kullanayım diye.. ben
Sana meraklı olsa biletleri tek tek aldığında daha çok göreceği için çocuğun işine gelirdi. Toptan hepsini al da zırt pırt gelme diye uyarıyor işte. 🙄

İnsan değil mi dedim? Hayalindeki erkek bu mu diye sordum. Buymuş öğrendik 😂

Güzel kardeşim adamlar kampanya yapmışsa bir bildikleri vardır. Salak değiller heralde 2 tane bedava bilet veriyorlar. Şimdi sana kampanyaların işletmeler için ekonomik getirileriyle ilgili sunum mu yapayım burda?

bana yapsana

her gün lunaparka gitme sebebin çocuktan hoşlanman
sen hoşlandığın için de onun hareketlerini objektif yorumlayamıyorsun
lunaparka her yaşta gidilir ama 26 yaşında birinin her gün lunaparka gitmesi değişik
belli ki çalışmıyorsun yada yorucu bir işin yok ki bir de lunapark curcunasını kaldırabiliyorsun
çocuğun söylediklerinde anlam çıkaracak birşey yok
muhtemelen koca kadın neden her gün burada diye anlam veremediği için merak edip bakıyordur

çocukta hoşlansa zaten her gün giden kızla muhabbetini ilerletirdi. bunların mevzusu bilet konusunda kalmış.
Ama konu sahibinin küçük hala dayı amca kızlarına göre o abi hep ona bakıyormuş. Garipsediği şeye bakmaz mı insan, ben çok bakarım ahsjjajaahsja

Ama konu sahibinin küçük hala dayı amca kızlarına göre o abi hep ona bakıyormuş. Garipsediği şeye bakmaz mı insan, ben çok bakarım ahsjjajaahsja

o yaşta insanın her gün gitmesine bende bakarım
yada çocuk kızın kendisi için geldiğini anladı ve şokta
15-16 yaşında kız biletçi çocuk lunaparka her gün gider de 26 yaşında kız gidince "ben neymişim be abi, aa aaaa" diyordur

İnsan değil mi dedim? Hayalindeki erkek bu mu diye sordum. Buymuş öğrendik 😂

Güzel kardeşim adamlar kampanya yapmışsa bir bildikleri vardır. Salak değiller heralde 2 tane bedava bilet veriyorlar. Şimdi sana kampanyaların işletmeler için ekonomik getirileriyle ilgili sunum mu yapayım burda?
Şimdi şöyle anlatayım 15 gün oradaydım. Bazen 1 bazen 2-3 bilet alıyordum kampanyalı bilet tane 10 10 tanesi 80 ben daha fazla alıyorum zaten neden adam bana daha uyguna almıyorsun diyor.

kız hoşlandığı için gidiyor bence
bende 36 yaşındayım lunaparka gitmeyi severim ama her gün de gitmem yani
Tatil beldesinde yapılacak başka pek aktivite yok ben de sıkıldığımm için gidiyoum ve seviyorum eğleniyorum lunapark genç yaşlı herkesle dolu tamam siz gitmiyorsunuz ok. İnandım.

Hayır sadece küçümsediği için dedim hoyolon gorcokton lonopork bolotçosö mö dediği için. Yoksa tabi kriterlerim var
Kriterlerin şey mi çalıştığı işletmeyi düşünen ve kampanyalı bilet önermeyen biletçi, kampanyalı bilet öneriyorsa kesin aşık 😬

Merhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Sırf bu nedenle hoşlanıyor diyemeyiz.

Back
X