Bu defa güldürmedi.Komedyen değiliz ama çok yüz güldürmüşlüğümüz var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu defa güldürmedi.Komedyen değiliz ama çok yüz güldürmüşlüğümüz var![]()
Gülen güldü sen merak etmeBu defa güldürmedi.![]()
Kardeşim her bindiğinde kusuyorsan verdiği keyiften haberin yoktur zaten. Yani sana yorum yapma hakkı doğmuyor burdan bi kere lunaparksever değilsin anlaman mümkün değilYa o benim de aklıma geldi ama ben senede bir gün gittiğimde bile her aletten inişimde kusuyorum. Objektif bakamam diye bir şey demedim, kadın içindeki çocuğu öldürmemiştir belki![]()
Emin ol etmiyorum. Merak edeceğim son kişisin. Lunapark biletçisi falan olsan belkiGülen güldü sen merak etme![]()
He iyi bariEmin ol etmiyorum. Merak edeceğim son kişisin. Lunapark biletçisi falan olsan belki![]()
Çünkü her gün bir yere giden normal insanlar öyle yaparlar.Şimdi şöyle anlatayım 15 gün oradaydım. Bazen 1 bazen 2-3 bilet alıyordum kampanyalı bilet tane 10 10 tanesi 80 ben daha fazla alıyorum zaten neden adam bana daha uyguna almıyorsun diyor.
2 yıllık öneren kimse asılıyor olabilir hmm vay ırz düşmanıÇünkü her gün bir yere giden normal insanlar öyle yaparlar.
Ben spor salonuna gidiyordum mesela pandemiden önce. Salonun günlük giriş seçeneği de var kaç para bilmiyorum. Ben yıllık üyelik yapıyordum daha ucuza geliyordu. Hatta bir keresinde 2 yıllık önerdiler daha da ucuzdu.
Geçen hafta kombiye garanti satın aldım. Yıllık 425 lira, 4 yıllık 980 lira. Dört yıllık olanı aldım.
Senin bakış açınla bu firmaların hepsi gerizekalı. Daha çok para kazanmak varken ucuz kampanya yapıyorlar çalışanları da bu ucuz kampanyaları satmak için defalarca beni arıyorlar. Çalışanlar benden hoşlanıyorlar mı acaba![]()
Kadındı ama acaba kocamdan mı hoşlanıyor? Dur gidip saçını başını yolayım.2 yıllık öneren kimse asılıyor olabilir hmm vay ırz düşmanı![]()
Bu işletme daha önce beni instagramdan ekledi ve o olduğuna eminim. Parkta olduğum sırada kabul etmiştim hatta o da bakıp gülümsemişti telefona falan 10 yıldır falan gider geliriz fazlası da vardır eksik anlatıp saçma bir duruma düştüğümün farkındayım.Sizin iyiliğinize ve çalıştığı yerin çıkarına söylemiş olabilir .Sizinle sürekli göz göze geliyorsa bu durumdan kaynaklı düşünülebilir .Belki sizden hoşlanıyor ve ya siz bakıyorsunuz diye size bakıyor olabilir
Tamam canım güldük bitti dağılabiliriz çok komiksin en komik sensin2 yıllık öneren kimse asılıyor olabilir hmm vay ırz düşmanı![]()
Çok mantıklı, git ve gününü gösterKadındı ama acaba kocamdan mı hoşlanıyor? Dur gidip saçını başını yolayım.
Yok ya en komik değilim keşke olsam herkesi güldürürdümTamam canım güldük bitti dağılabiliriz çok komiksin en komik sensin![]()
Hımm demek sen de burada sosyalleşiyorsun.Çok mantıklı, git ve gününü göster
İyi güldüremediğinin farkında olman da bi gelişme. TebriklerYok ya en komik değilim keşke olsam herkesi güldürürdüm
Ya napayım lunapark olsa gider orda sosyalleşirim ama işte elimdeki imkanlar böyleHımm demek sen de burada sosyalleşiyorsun.
Kendini tanımak önemliİyi güldüremediğinin farkında olman da bi gelişme. Tebrikler
Bu işletme daha önce beni instagramdan ekledi ve o olduğuna eminim. Parkta olduğum sırada kabul etmiştim hatta o da bakıp gülümsemişti telefona falan 10 yıldır falan gider geliriz fazlası da vardır eksik anlatıp saçma bir duruma düştüğümün farkındayım.
Senin yerine de binerim üzülmeYa napayım lunapark olsa gider orda sosyalleşirim ama işte elimdeki imkanlar böyle
KesinlikleKendini tanımak önemli
Benim yerime olan biletleri kampanyalı al lütfenSenin yerine de binerim üzülme![]()