Neden böyle yapıyor

zarifbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
26
11
3
Merhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi

Merhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Bunda bişey yok ki ? 🤷🏻‍♀️ Sizin iyiliginize demiş .

Bana da sürekli yemek getiren kurye neden siparişini yemeksepetinden veriyorsun arayıp söylersen daha ucuza gelir demişti ay yoksaa🤪

Konu sahibi sırf bundan hoslanti anlamı çıkaramadım ben ama olabilir de tabi siz hoşlandiysaniz çok ümitlenmeden sohbet konusu açın kampanyaları sorun ordan kendinizle ilgili bir şey sıkıştırın araya gülümseyerek iyi günler diyip gidin eğer o da hoşlanıyorsa bir sonraki gidişinizde konuşmaya çalışacaktır bir şekilde anlarsiniz

Gelinlik bakmaya başlayın bence, ufukta evlilik görünüyor

Siz hoşlanıyo olmayasınız?

Ay aklıma şey geldi, bir gün arkadaşımı bekliyordum durakların orada. Karşıda çoook yakışıklı biriyle göz göze geldim. Böyle beş dakika falan bakıştık.

Tam Google -> gelinlik modelleri bakıyordum ki yanıma geldi çocuk. Kesin numaramı isteyecek diye düşündüm ama 'bozuk paran var mı' diye sordu :KK70: Öyle işte bazen umut ettiğimiz gibi olmaz.

Sanırım evet hoşlantı var gibi . Ayrıca her gün neye biniyorsunuz ? Lunapark gibi bir yer mi ? Ya da çocukları götürdüğümüz Avm oyun alanı gibi bir yer mi ?

Neden böyle yapıyor bir düşüneliiim? Hımmmm işini yapıyor olabilir mi mesela?
Şöyle ki 10 bilet daha uyguna gelirken ben tek tek falan alıyorum gittikçe o da her zaman geliyorsun kampanyalı alsana diyor yani benim tek tek almamın daha çok işlerine gelmesi gerekmez mi? Aynı zamanda senelerdir gidiyorum oraya her fırsatta bu gibi mevzular açıp konuşmaya çalıştığını düşünüyorum örneğin biletimi almayı unutur her alışımda cümlemi teyit ettirir bu kadar binince miden bulanmıyor mu falan diye sorar. Kuzenlerim de ne zaman o abi sana bakıyor deseler göz göze geliyorum. En az ihtimalle ilgilendiğini düşünüyordum. Eksik anlattım ben de kabul ediyorum aman hemen de dalga geçin 😃😅

Back
X