Neden böyle yapıyor

Ben de bunu düşündüm aslında önceki yıllarda paylaşımnda kışın sobalı evde şapka taktığını falan görmüştüm yani belki de bu yüzden hiç yakınlaşamadı ben öyle paraları harcarken cesaret edemedi.
Siz hoslandiysaniz konuşun bence...hayat kısa. Ne olacak ki biraz sohbet etseniz.

Ben de bunu düşündüm aslında önceki yıllarda paylaşımnda kışın sobalı evde şapka taktığını falan görmüştüm yani belki de bu yüzden hiç yakınlaşamadı ben öyle paraları harcarken cesaret edemedi.
Ooo bi de yıllardır süren bişey. Üzgünüm etkileniyor olsa çoktan bir adım atardı. Erkek milleti o kadar sabırlı ve ince düşünen varlıklar değiller.

Yazlıkta da çay bahçesinde okey falan oynanmaz mı? Ne bileyim yürüyüş yapılır, 15 kişi dondurma yemeye gidilir.

Gerçi ilk kez gittiği yerse herkes sosyal böcek değil. Benim çocukken diğerlerinin yanına gidip “arkadaş olabiliii miyiz” cümlem ergenlik sonrası kendime yaşıt bir grubu gözüme kestirip “selam ben şu evde kalıyorum, dün geldim sizi eğlenirken gördüm aranıza katılmak istedim” cümlesine dönüştü. Tatilde bir gün arkadaşsız kalmadım hiç 😂 Çünkü sosyal böcek olmak bunu gerektirir. Otelde animasyon ekibiyle kanka olmuşluğum var 😂😂😂

yaa şurdan baksana bi, bence jeneratör çıkacaksın :)

Eklentiler

• 0A568CD9-8B38-4D59-B59D-1D17DF2FD3FB.webp
    0A568CD9-8B38-4D59-B59D-1D17DF2FD3FB.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 22
hayat sana git atak ol diyor, enerji bombasısın diyor
benim davet beklemem lazımmış :) bi de harbi kendi başvurduğum işten mesela hiç dönüş olmaz ama beni arayıp bulanla anlaşırım falan :)
Ahahahh desene etrafıma enerci saçıyorum. Düşününce hep öyle ama gerçekten. Çok adım atıyorum ben istediğim bişey için. Elde edene kadar da zorlarım 😂

Merhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Yas kac 10 mu:D

Şöyle ki 10 bilet daha uyguna gelirken ben tek tek falan alıyorum gittikçe o da her zaman geliyorsun kampanyalı alsana diyor yani benim tek tek almamın daha çok işlerine gelmesi gerekmez mi? Aynı zamanda senelerdir gidiyorum oraya her fırsatta bu gibi mevzular açıp konuşmaya çalıştığını düşünüyorum örneğin biletimi almayı unutur her alışımda cümlemi teyit ettirir bu kadar binince miden bulanmıyor mu falan diye sorar. Kuzenlerim de ne zaman o abi sana bakıyor deseler göz göze geliyorum. En az ihtimalle ilgilendiğini düşünüyordum. Eksik anlattım ben de kabul ediyorum aman hemen de dalga geçin 😃😅
Yaş kaç beybi😂

Aaa online mı aldın? Çok iyiymiş. Bilindik biri mi

yes orlayn aldım
ya belki bu konuyu bilenler için tanıdıktır bana merak edince bi arkadaşım önermişti
birkaç ay instada paylaşımlarını yazım tarzını takip ettim hoşuma gidince danışmanlık aldım
belki ileride eğitimini de alırım

Back
X