Neden boyle yapti?

Instadan biri yazdi tum gun konustuk. Telefonda konusmak istedi konustuk hemen kapadi sonra sen ailemle yasamaz misin diyip konusmayi bitirdi. Neden boyle yapti? Benim hayatimda biri olmucak galiba..
ya bu salaklar nerden denk geliyo size sdhkdhak nerden alıyorlar bu cesaretleri de böyle sorular sorabiliyorlar hayrettt

Instadan biri yazdi tum gun konustuk. Telefonda konusmak istedi konustuk hemen kapadi sonra sen ailemle yasamaz misin diyip konusmayi bitirdi. Neden boyle yapti? Benim hayatimda biri olmucak galiba..
pardon? hem de daha bu kadr yeniyken boşver kendisine bakacak birini arıyo belliki kafalar baştan uyuşmamış

İlk günden evlilik mi konuştun instagramdan tanıdığın biriyle? Hayatın herif aramakla geçti. Sosyal bir hayatın olsa tesadüf olur biri tanıştırır bir şeyler olur ama akışına bırakmıyorsun ki. İlla herifte herif

Instagramdan tanıştıklarınıza güvenmeyin

Bu instadan biri başına bir iş getirecek birgün

Adam anasına babasına bakacak birini arıyormuş bakmış siz o kişi değilsiniz başka hizmetçi aramaya gitmiş işte neyini anlamadınız ki

Bir günde evlilik seviyesine mi geldiniz

Bu ara erkekler ailesiyle yaşayacak insan arıyor heralde herkeste aynı dert İnstagramdaki tanımadığın kişiyi kafana takıp dert etme belki gerçek biri bile değil yani. Tanımadan ailemle yaşar mısın sorusu tuhaf, tabiki sağlıklı her birey günümüzde önce bireysel hayat ister. Tutup da bir genç kız veya adam dur ben evleneyim ailemle yaşasın o da demez yani ekstrem bir durum olmadıkça

İnstagramda ve telefonda konuşup ilk bunu sorduysa yine iyi. Ya yüz yüze görüştükten sonra sorsaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…