Valla iş bulmak kolay değil üniversite okumuşsunuz değsin istiyorsunuz haklısınız ama bir siz degilsinizki nice üniversite mezunları hep işsiz.daha iyisini bulana kadar şartlarınızı biraz esneteceksiniz mecburen
hiç deneyiminiz yoksa evde oturarak kendinize zarar veriyorsunuz.
siz bir işe girin, biraz deneyim kazanın, o arada da istediğiniz şirketlerin listesini çıkarıp, yeni ilan yayınladıklarında başvurun,
hatta size tam uyacağını düşündüğünüz şirketleri bizzat arayın.
ama maalesef deneyimsiz olduğunuz ve okuldan sonra da ara verdiğiniz için işiniz zor, ve geçen zamanla daha da zorlaşıyor,
üzümün çöpü armudun sapı deme zamanı değil gibi pek.
Ne üzerine satış yapıyorsunuz merak ettim öneride alabilirimAsagi yukari yaslarimiz ve evlilik tarihlerimiz yakin.. Bende ünv. Mezunuyum esim sabah 9 aksam 5 calisiyor. Ben ise girsem ozel sektorde is cikis saati 7 diyecekler o saat patronun keyfine gore uzayacak trafik vs derken 8,5 gibi evde olacagim cumartesi calisacagim. Butun bunlari dusununce evde kendimce birseyler yapmak daha mantikli geldi.
Net uzerinde sayfam var urun satisi yapiyorum. Evimin isleri de aksamiyor gayet rahat..
Asagi yukari yaslarimiz ve evlilik tarihlerimiz yakin.. Bende ünv. Mezunuyum esim sabah 9 aksam 5 calisiyor. Ben ise girsem ozel sektorde is cikis saati 7 diyecekler o saat patronun keyfine gore uzayacak trafik vs derken 8,5 gibi evde olacagim cumartesi calisacagim. Butun bunlari dusununce evde kendimce birseyler yapmak daha mantikli geldi.
Net uzerinde sayfam var urun satisi yapiyorum. Evimin isleri de aksamiyor gayet rahat..
Gerçekten kendime zarar veriyorum ve bunun farkındayım. Yetiştirilmek üzere olan iş işanlarına başvuru yapıyorum özellikle fakat geri dönüş alamıyorum. Zoruma giden şeylerden birisi de bu. Aslında yapabileceğim çok şey olduğunu düşünüyorum ama neden böyle bi olanak tanınmıyor insanlara. Bu sitelerden başvuru yapmak boşa mı yani hiç dönüş olmayacaksa neden ilan veriyorlar :)
bu arada size de hak veriyorum.
ben de benzer bir problem yaşıyorum.
çocuktan sonra ara verdim işe, şimdi iş arıyorum ama o verdiğim ara işverenlere göre büyük dezavantaj oluşturuyor, resmen kaç yıllık deneyimimi görmüyorlarben de kendim için standart düşürüyorum maalesef, çünkü bekledikçe ara daha da uzayacak ve işler daha zorlaşacak.
Evet tam olarak aynı durumdayız benim eşim de öyle çalışıyor. İleriyi de düşünmek zorundayım ilerleyen senelerde bir evladım olursa ona da vakit ayırabileyim istiyorum. Benim de insta üzerinde bir satış sayfam var ama orada bile şansım yok :)
ah ah, ilk iş aradığım zamanları hatırlattınız.
en sonunda cesaret edip aramıştım çok istediğim işi, dedim dönmediniz bana, aaa dediler bir soralım, sonra o işe alındım.
biraz da arkasını takip etmek gerekiyor.
iş ilanı size uyan başvurularınızdan 2-3 haftada yanıt almazsanız ilgili kişiyi arayın derim.
Aynen benim sayfamda instagram uzerinden :) satis tüyolarini paylasabilirim. Eger istersen tabi ozelden ulaşirsin banaEvet tam olarak aynı durumdayız benim eşim de öyle çalışıyor. İleriyi de düşünmek zorundayım ilerleyen senelerde bir evladım olursa ona da vakit ayırabileyim istiyorum. Benim de insta üzerinde bir satış sayfam var ama orada bile şansım yok :)
çocuk olduğu zaman iş değiştirirsiniz. hali hazırda işiniz varken yeni iş bulmak daha kolay oluyor. eşime direk iş teklifleri geliyor mesela, aktif çalışıyor kendisi, ben iş bulamıyorum, aynı sektördeyiz.
Evet eşim çalıştığı halde iş teklifleri geliyor benim de çok şükür :) bütün bu konulard eşimde benimle aynı fikirde olduğu için böyle bi risk almama razı olmaz gibi geliyor. Bazen eski işlerimden birine döneyim diyorum çok bunaldığımda istemeye istemeye ama cevabı birbirimizi daha az göreceğimiz bi işe girmeni istemiyorum oluyor.
Ne üzerine satış yapıyorsunuz merak ettim öneride alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?