neden böyle ?

İnternetten tanıştığım şuan konuştuğum insanla görüşeneye gelecek yanıma aramızda mesafe var
İnternetten tanışmaya normal bakan biriyim ama neden aranızda mesafe olan biriyle tanıştınız ki? Kendi şehrinizde bir sürü erkek vardır. Siz belki de benimle internetten tanıştıysa başka kızları da o yüzden ekleyip konuşuyordur diye düşünüp şüpheleniyor olabilirsiniz. Bu herhangi bir tanışmada olabilecek bir şey aslında. Kendinize güvenin ve bu tarz kısıtlamalara sorgulamalara gitmeyin. Güvenemiyorsanız da sıradaki gelsin diyin.

Yani karışmayayım akışına mı bırakayım ama elimde değil ki sahipleniyorum dediğiniz gibi hadi başkasıylada konuşuyorsa diyorum,diğer sosyal hesaplarını kapatır mısın dedim sen iste kapatırım dedi

Ya beni aldatırsa ya başkasıyla da konuşursa diye düşünerek hayat geçmez, böylelikle karşındaki insanı da sıkarsın. Biriyle konuşursa seni aldatırsa, bir şekilde karşına çıkar ve o zaman düşünürsün ne yapacağını. Şuan olmayan şeylerle bunaltma kimseyi bence.

Neden hep böyleleri beni buluyor
hepimizin karsisina cikti.. Ben o tarz insanları hemen eledim hayatimdan. Asla kabul etmedim. Cunku kaldiramam. Arkadasca da olsa bir bayanla konusmasini yakin olmasini istemem. Bu dusuncem baskasina sacma gelir kimine gore de doğru gelir. Ama ben boyleyim.. Mutevazi biraz tutucu erkekler bu tarzda.. Ama mutevazi görünüp de her halti yiyen de var bizzat taniyorum

Sıkıyorum zaten hemen uzaklaşıyorlar bu sefer böyle olmayacak diyorum yinr aynı ne yaptıysam bu huydan vazgeçemiyorum yine aynıyım bu seferde olmazsa diye korkuyorum

fazla üstüne düştüğünüz için kıskanma vb olduğu için sizi elinde biliyor ve kendini geri çekiyor gibi geldi bana. biraz ulaşılmaz havası vermek gerekebilir. erkekler kolay ulaştığı şeyin kıymetini bilmiyor malesef.

Erkeklerin en sevmediği kız tipi çok soru soran sıkan anlayışsız kız tipidir.Önce bir karşındaki insanı tanı ilişkini ilerlet ciddi birşeyler yaşamaya karar verirsen eğer o zaman müdahale edersin daha ortada fol yok yumurta yok karşındakini bu şekilde sıkman senden soğumasına sebep olur herzaman.Ben bile flört döneminde bana şunu ekleme bu kim falan diye sıkboğaz eden birinden soğurum sevgilim değil birşeyim değil.Biraz sakin olun bence hemen sahiplenmeyin.

Nasıl ulaşılmaz olacağım peki

Ama bu aşamada eklesin mi istediklerini benimle konuşuyor sonuçta eklememeli, işte çalışıyor mesala gece çalıştığında gündüz full uyuyor dün beni umursamayanı istemem dedim oda beni istemeyeni bende uğraşmam dedi böyle dedi diye üzüldüm küstüm oda senin söylediğinle benim söylediğim aynı dedi

Bilmiyorum beni çok rahatsız etmediği sürece ben karışmazdım çünkü henüz aramda bir ilişki yok bana da ayrıca karışılmasını pek sevmem bu zamanlarda.Ama ilişkiye başlarız o zaman ayrı tabi bence çok sıkboğaz etmeyin derim.

Haklısın yoksa hayatımdakiler hep böyle kaçacak

Henüz ilişkinin başı ama bir erkeğin şu aşamada bile nasıl davrandığı karakteriyle ilgili sinyalleri verir. Böyle sosyal medyada kızları takip edenler aranan tipler. Hangisi düşerse hesabı yani.
Bence hiç bulaşmadan yol vermek lazım. Güvenilmez bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…