Neden böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Bi arkadaşım için : 3 ay önce yeni bir okula atandım öğretmenim çalıştığım okulda bir erkek hoca var , geçen sene okuldan sevgilisi varmış bu kız bu yıl tayin isteyip gitmiş ayrıldılar diye dedikodu çıktı , ben bu hocayı biraz beğeniyorum ama adam bana karşı çok soğuk sınıfa geliyor öğrenci istemeye oldukça asık bir suratla ya da bazen işi düşüyo benim sınıfıma ama kendisi gelmeyi tercih etmiyor öğrenci gönderiyo sınıflarımız yan yana benle hiç sohbet etmedi etmek istiyormuş gibi de durmuyor, beni görünce suratı düşüyor üzülüyor gibi, bikere sınıftan çıktım gidiyorum önde başka bi hocayla gayet gülüşerek aşağı iniyolardı yani sadece bana karşı öyle çok üzülüyorum bu duruma böyle olunca kendimi çok antipatik hissediyorum neden benle konuşuncada gülmüyor veya konuşmamak için uzak duruyor :(mesela bugün benim sınıfıma sınav yaptı kağıtları ona vermiştim bana kağıtları geri verirken yüüzme bile bakmadı sadece uzattı belki o zmn konuşmayı geçtim bakar diye düşündüm ama böyle yapıyor hep görmemezlikten gelmek istiyor gibi bu durum beni çok üzüyor çok kötü hissediyorum kendimi :((((

Hiç konuşmadık ki ilgiyi nasıl anladı

Bakin siz bu konuda cok icerleyip cok uzulmussunuz ki buraya konu acmissiniz. Her seyi konusmaya gerek yoktur bir bakis, bir tavir bile anlayana cok sey anlatir. Tipki adamin size suan anlatmaya calistigi gibi.

Bi arkadaşım için : 3 ay önce yeni bir okula atandım öğretmenim çalıştığım okulda bir erkek hoca var , geçen sene okuldan sevgilisi varmış bu kız bu yıl tayin isteyip gitmiş ayrıldılar diye dedikodu çıktı , ben bu hocayı biraz beğeniyorum ama adam bana karşı çok soğuk sınıfa geliyor öğrenci istemeye oldukça asık bir suratla ya da bazen işi düşüyo benim sınıfıma ama kendisi gelmeyi tercih etmiyor öğrenci gönderiyo sınıflarımız yan yana benle hiç sohbet etmedi etmek istiyormuş gibi de durmuyor, beni görünce suratı düşüyor üzülüyor gibi, bikere sınıftan çıktım gidiyorum önde başka bi hocayla gayet gülüşerek aşağı iniyolardı yani sadece bana karşı öyle çok üzülüyorum bu duruma böyle olunca kendimi çok antipatik hissediyorum neden benle konuşuncada gülmüyor veya konuşmamak için uzak duruyor :KK43:mesela bugün benim sınıfıma sınav yaptı kağıtları ona vermiştim bana kağıtları geri verirken yüüzme bile bakmadı sadece uzattı belki o zmn konuşmayı geçtim bakar diye düşündüm ama böyle yapıyor hep görmemezlikten gelmek istiyor gibi bu durum beni çok üzüyor çok kötü hissediyorum kendimi :KK43:(((
Bence tam bir odun olduğu için hiç bişey anlamıyodur sıcak davranın ilginizi belli edin zaten o zaman anlar

Belki aklında biri vardır
Yada sevgilisi vardır
Size ilgisi olsa konuşmaya çalışırdı
Denek ki yok
Bence bu kadar takıntı yapıp adamın her hareketinden birşey çıkarmayın

Kulağını çektim artık öğrenci yollamayıp güleryüzle tango yaparak ağzında kırmızı bir gülle sana gelecek.
Peki kağıtları verirken yüzüme bakmayışına ne diyosunuz bende bi hocanın sınavına girdim kağıtlarını verirken gayette yüzüne baktım bencce o davranışı kişiyi saymaması

Peki kağıtları verirken yüzüme bakmayışına ne diyosunuz bende bi hocanın sınavına girdim kağıtlarını verirken gayette yüzüne baktım bencce o davranışı kişiyi saymaması
Aslında konuda bunun cevabını vermiş olabilirsin ne yazmışsın daha önce okuldan biriyle olmuş,heh belki adama mobbing oldu bu yüzden canından bezdirdiler aynı okuldan biriyle olduğu için adamda orda bir dişi bir sineğe bile bakmamaya and içti olamaz mı.
Sonra herkesin nsizden hoşlanmasını,nazik davranmasınıda bekleyemezsiniz dünyada öyeleleride var olmayanlarda var.

Aslında konuda bunun cevabını vermiş olabilirsin ne yazmışsın daha önce okuldan biriyle olmuş,heh belki adama mobbing oldu bu yüzden canından bezdirdiler aynı okuldan biriyle olduğu için adamda orda bir dişi bir sineğe bile bakmamaya and içti olamaz mı.
Sonra herkesin nsizden hoşlanmasını,nazik davranmasınıda bekleyemezsiniz dünyada öyeleleride var olmayanlarda var.
Zannetmiyorum okulda böyle bişey olmadı

Siz belli etmediginizi dusunsenizde anlamiştir bence o. Normalde biri bana karsi bir sey hissetse hemen anliyorum hoşuma gitmiyorsada safa yatiyorum. Bence buda boyle. Hayirlisi napalim

Sizden hoşlanmıyor ve istemiyor. Bunu nasıl değiştireceğinizi mi soruyorsunuz anlamadım. Isınmamış olabilir ama bence hoşlandığınızı anlayıp iletişimi minumumda tutuyor. Siz de artık kendisine bakmayı vs bırakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X