- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
Bi arkadaşım için : 3 ay önce yeni bir okula atandım öğretmenim çalıştığım okulda bir erkek hoca var , geçen sene okuldan sevgilisi varmış bu kız bu yıl tayin isteyip gitmiş ayrıldılar diye dedikodu çıktı , ben bu hocayı biraz beğeniyorum ama adam bana karşı çok soğuk sınıfa geliyor öğrenci istemeye oldukça asık bir suratla ya da bazen işi düşüyo benim sınıfıma ama kendisi gelmeyi tercih etmiyor öğrenci gönderiyo sınıflarımız yan yana benle hiç sohbet etmedi etmek istiyormuş gibi de durmuyor, beni görünce suratı düşüyor üzülüyor gibi, bikere sınıftan çıktım gidiyorum önde başka bi hocayla gayet gülüşerek aşağı iniyolardı yani sadece bana karşı öyle çok üzülüyorum bu duruma böyle olunca kendimi çok antipatik hissediyorum neden benle konuşuncada gülmüyor veya konuşmamak için uzak duruyor
mesela bugün benim sınıfıma sınav yaptı kağıtları ona vermiştim bana kağıtları geri verirken yüüzme bile bakmadı sadece uzattı belki o zmn konuşmayı geçtim bakar diye düşündüm ama böyle yapıyor hep görmemezlikten gelmek istiyor gibi bu durum beni çok üzüyor çok kötü hissediyorum kendimi
(((