- 1 Haziran 2019
- 296
- 124
- 103
- 25
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
-
20 yaşındayım, çocukluk ediyorum haklısınızBak ne güzel yazmışın.Başkasıyla konuşuyor.Boşver çek fişini .Anladığım kadarı ıle yaşınız küçük .Hiç kendini boylesıler için üzme.O zaman daha degerlı olursun.
Sadece sen hoşlanmışsın ve öylede kalmışMerhaba, ben 1-2 ay kadar önce, hoşlandığım bir çocuğa açıldım Sorun şu, İlk başlarda mesaj atıyordu, ( 3-4 kere oldu bu ) sohbet başlatıyordu, ancak son 3 haftadır ben başlatmaya çalışıyorum, doğum gününü kutladım, sınavında başarılar diledim, Teşekkür edip, emojiler yolladı bu kadar ondan sonra hiç yazmadı.. Sohbeti ben başlatınca saatlerce konuşuyor, ama yazmayınca o da yazmıyor. Sizce neden böyle ? Sürekli wp'de çevrimiçi... Sanırım başkasıyla konuşuyor
Boşver tatlım en guzel çagların lütfen bırıne takılıp kalma.Ben çok pişmanım .Sende pişman olma.mesaj atsın diye, sürekli hikayeler atıyorum, bir kere
20 yaşındayım, çocukluk ediyorum haklısınız
sanırım konuşma tarzımdan hoşlanmadıAllah Allah neden böyle olmuş olabilir acaba.
Böyle kendinizde kusur aramaya gerek yok. O da hoslansaydi sizin yaptığınız gibi sohbet baslatirdi. Sürekli cevrimici diyorsunuz ben bu durumda ilgilendiği başka biri vardır diye düşünürümsanırım konuşma tarzımdan hoşlanmadı
sanırım konuşma tarzımdan hoşlanmadı
20Kaç yaşındasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?