- 4 Ocak 2021
- 82
- 36
- 3
- 37
- Konu Sahibi Gizem gurur
-
Selam canım bende evli olduğum ilk zamanlar herşey süper di sonra aynı durumu yaşadık 1 yıl boyunca sonra ayrı kaldık bir süre zor dönemlerden geçtim ama sonunda şimdi o kovalıyor ben kaçıyorumSlmlar herkese kulübe yeni üyeyim hiç arkadaşım yok birileriyle konuşmaya ihtiyacım var eşim le sevgiliyken eşim bir dediğimi iki etmezdi sevişmeyi çok severdi ama evlenince durumlar değişti o kaçıyor ben kovalıyorum sevdiğim adamı arzulamak suçmuş gibi ayipmis gibi hissettirdi bana ben 32 eşim 30 yaşında onu arzuluyorum içim içime sigmiyo ama karşılığı yok çok mutsuzum
Senin adına çok sevindim darısı başıma ama psikolojim gerçekten bozuldu Sexsii iç çamaşırları giyiyorum bunlar ne böle düzgün giyin. Diyor mesela üstüne çıkiyorum yatakta çok yedim dur migdem ağrıyo deyip kalkıp gidiyor yataktanSelam canım bende evli olduğum ilk zamanlar herşey süper di sonra aynı durumu yaşadık 1 yıl boyunca sonra ayrı kaldık bir süre zor dönemlerden geçtim ama sonunda şimdi o kovalıyor ben kaçıyorum
Çok sağol canım inşallah düzelir dediğimi yap birazda o çabalasın HeSenin adına çok sevindim darısı başıma ama psikolojim gerçekten bozuldu Sexsii iç çamaşırları giyiyorum bunlar ne böle düzgün giyin. Diyor mesela üstüne çıkiyorum yatakta çok yedim dur migdem ağrıyo deyip kalkıp gidiyor yataktan
Fazla üstüne gitme o gelsin
Üstüne gitmiyorum ama benimde içimde bisiler oluyor ateş basıyor üstüne gitmeyim diyorum 25 gün oldu kimse kimsenin üstüne gitmiuoFazla üstüne gitme o gelsin
Boşanmak farz olmuşÜstüne gitmiyorum ama benimde içimde bisiler oluyor ateş basıyor üstüne gitmeyim diyorum 25 gün oldu kimse kimsenin üstüne gitmiuo
Normal yaşantımız iyi bana beni sevdiğini söylüyor disardayken karicim askm seni seviyorum ama eve gelince yüzüme bakmiyo kanka diyo bana erkek arkadasi gibiÇok sağol canım inşallah düzelir dediğimi yap birazda o çabalasın HeValla aynılarını yaşadım sexsi giyinince bu ne hal düzgün giyin deyip gülüyordu dalga geçer gibi
Şimdi öpmek için peşimde dolanıyor hemde pijama ile gezerken Abaza Abaza geziyor peşimdebi tanecik öpücük için
Boşanmak mıBoşanmak farz olmuş
Ya canım benim ikinci evliliğim eski cahillliklerim.yok yoksa ilk evliliğinden ben olsam bosardim şimdi ele güne ne dicem millete kocam benle.yatmiyor ondan ayrıldım desem adım yanık karıya çıkacak birşey anlatmasam suçu bende bilecek geçinmeye gönlü yok diyeceklerBoşanmak farz olmuş
Gelmiyor 25 gün olduFazla üstüne gitme o gelsin
Evet üzücü farklı beden onun için zayıfladım saçımı boyamaktan kafamda saç kalmadı güzelsin beğeniyorum seni diyo yukarı çıkınca(yatakodasi) elinde sodayla geğirmeye başlıyor çok yedim midem of karnımErkek canlısı bizim gibi değil. Onlar hep farklı beden arar. Üzücü.
Yok çocuk hepsini denedim mumlari yakıyorum elektrikmi kesildi diyo yemeği yiyoruz mum eşliğinde soda getir çok yedim başlıyor ne rujlar ne gecelikler gecelik giyince ne bunlar böle düzgün bişi giy üstüne diyorCnm böyle romantik bir yatak odasımesela mumlar tabi cocuk yoksa ve böyle kırmızı bir gecelik parfümü böyle bol sıkıp sonra kırmızı bir ruj belki gelir kendisi
Nereye kaçayım babama nedicem eve gidince sorun ne kızım anlat deseKacan kovalanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?