Neden böyle

Ben bu erkekleri çözemiyorum. Dışarıda onlar için sırada bekliyor sanki kadınlar, düzenli seks şansını görünce bi havalar. Valla sevgili konu sahibi düzenli seks hayatına sahip olmadığını hissettirmeniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Öyle kırmızı ruj yok mum gibi güzellikler hakedene yapılır. Önce kendini törpülesin. Odun.
Biraz durumumuz iyi hemen diyor senin yerinde olmak isteyen çok kadın vardır diyor bana açmısın açıkta mısın diyor bak keyfine ye iç yat diyor

Onu kasdetmedim. Kendinizi biraz geri cekin demek istedim. Belkide adamin is yerinde sorunlari felan vardir o sebebten isteksizdir.
Yok gayet durumumuz iyi güzel bir işi güzel bir evimiz var ne istiyorsam oluyor sadece kocam geceleri değişiyor evimiz dupleks yatak odası yukarda cikiyorum yukarı benim uyumami bekliyor odaya gelmek için annesine soledim kardeşi biliyor nedicek kadınlar şaştı kaldi

Kız sakın boşanma felan düşünme bakma kimsenin lafına bacım ben boşanmayı denemiştim ilk evliliğim ama bunun için boşanmak saçma olduğunu anladım millette ne dertler var elbet düzelecek vardır bir yolu aslında aklıma bişey geliyor ama 😂😂😂😂

Biraz durumumuz iyi hemen diyor senin yerinde olmak isteyen çok kadın vardır diyor bana açmısın açıkta mısın diyor bak keyfine ye iç yat diyor
Yahu para ile konunun ne ilgisi var? Al bak bu para ilgiyi satın alırsın diyecek sanırım. Seninle değil de onun cinsel ya da psikolojik bir problemi olabilir.çok normal, halledilir. Ben yaptığı şakalara tavrına çok kuruldum.

Yahu para ile konunun ne ilgisi var? Al bak bu para ilgiyi satın alırsın diyecek sanırım. Seninle değil de onun cinsel ya da psikolojik bir problemi olabilir.çok normal, halledilir. Ben yaptığı şakalara tavrına çok kuruldum.

Neden ki iktidarsızlık mı var acaba ?

Of of gururlu gizem,git yat cocuum ranzana,bak ablalar konusuyor burada cok ayip aaaaaa.
Merak ediyorsun tamamda sen okuluna odaklan bence,bak yarin canli dersleriniz vardir:KK66:

Cnm böyle romantik bir yatak odası 😏mesela mumlar tabi cocuk yoksa ve böyle kırmızı bir gecelik parfümü böyle bol sıkıp sonra kırmızı bir ruj 💄 belki gelir kendisi 😁😁
Eee bunları yapınca erkek mı gelmiş oluyor:)) bir zahmet isteğini bu kadar belli eden bir kadın varken gelsin zaten..gelmezse ayıp.

Haklısın bu bekarken kazanova gibi bir şeydi paraya malesef birçok kadın koşar atlar hep onun peşinden kosmuslar herkesle yatmış kalkmış yoruldu herhalde simarikligi ondan bana karşı birkaç sefer böle konuştu sürekli değil eyvalllgi yok yani gidersen git diyor bana gidicem deyincede gitme diyor psikolojisi bozuk herhalde sevgiliyken iyidi ama

İnanıp inanmakta sizin bileceğiniz iş ben İzmir'de oturuyordum turgutluya gelin geldim burda komşular hep yaşlı ben onlara bunu anlatamadim kardeşi annesi biliuo ama birşey yapmadılar birileriyle konuşmak istedim sadece bu

Kız sakın boşanma felan düşünme bakma kimsenin lafına bacım ben boşanmayı denemiştim ilk evliliğim ama bunun için boşanmak saçma olduğunu anladım millette ne dertler var elbet düzelecek vardır bir yolu aslında aklıma bişey geliyor ama 😂😂😂😂

Yok gayet durumumuz iyi güzel bir işi güzel bir evimiz var ne istiyorsam oluyor sadece kocam geceleri değişiyor evimiz dupleks yatak odası yukarda cikiyorum yukarı benim uyumami bekliyor odaya gelmek için annesine soledim kardeşi biliyor nedicek kadınlar şaştı kaldi
Anasi yanlislikla kizini vermis olabilir sana:))
Yooo benim konum.fake olsa şuan burda bu saate yazıyor olmam ben zaten internete yazdım kocam benle olmak istemiyo diye bu site çıktı birkaç haber okudum paylasmislar bende sizinle.paylasmak.istedim
Hee tamam,sutunu ic,tvyi kapatmayi unutma,artik yat,sabah kadini bar bar bagirtacaksin,aksam yatmaz sabah kalkmaz diye:))

İnanıp inanmakta sizin bileceğiniz iş ben İzmir'de oturuyordum turgutluya gelin geldim burda komşular hep yaşlı ben onlara bunu anlatamadim kardeşi annesi biliuo ama birşey yapmadılar birileriyle konuşmak istedim sadece bu
İnanmayan inanmasın canım aldırma boşver canım özelden yazacam sana aklıma bi fikir geldi

Şu aşamada boşanmayı zaten düşünmem sadece ilgi alaka bekliyorum eski tutkulu günlerimizi eskiden ben onunla olmadığım günler bana küsüyordu ben o günleri istiyorum aklındaki bana faydası varsa sole belki işe yarar😅

Back
X