Neden böyle

İnanıp inanmakta sizin bileceğiniz iş ben İzmir'de oturuyordum turgutluya gelin geldim burda komşular hep yaşlı ben onlara bunu anlatamadim kardeşi annesi biliuo ama birşey yapmadılar birileriyle konuşmak istedim sadece bu
Biz fakeyi gozunden taniriz bebegim,kullandigin kelimeler,betimlemelerin.
Bes yilda neler gorduk neler okuduk burada,hafife alma bizi kuserim bak:))

Ben kendimi fake olup olmadigimi nasıl kanitlamam gerek kanıtlarım sorun değil de burası bir platform dalga geçmeniz mantıksız ben yazdım oraya isteyen akıl verir saygı çerçevesinde isteyen mesajıma cewap vermez geçer ben eminim ki benim durumunda olan birileri vardır diye yazdım

Ben kendimi fake olup olmadigimi nasıl kanitlamam gerek kanıtlarım sorun değil de burası bir platform dalga geçmeniz mantıksız ben yazdım oraya isteyen akıl verir saygı çerçevesinde isteyen mesajıma cewap vermez geçer ben eminim ki benim durumunda olan birileri vardır diye yazdım
Neyse ona Mune Mune bakar artik,sana bir yol gorunuyor,3 gun mu deseem,3 saat mi desem:)

Neyse ona Mune Mune bakar artik,sana bir yol gorunuyor,3 gun mu deseem,3 saat mi desem:)
İnsanların özel.durumunla dalga geçmek seni mutlu ediyor sanırım şuan benim sana ne zararım vardık i şu yorumları mesajları yazdın inanmıyorsan mesajda yazmazdin olur biterdi gerçekten kadının düşmanı gene kadın o yol benim.mesaj başlığından çıkarak sana görünüyor madem inanmıyorsun benim konumdan çık 3 vakte kadar değil hemen😅

Slmlar herkese kulübe yeni üyeyim hiç arkadaşım yok birileriyle konuşmaya ihtiyacım var eşim le sevgiliyken eşim bir dediğimi iki etmezdi sevişmeyi çok severdi ama evlenince durumlar değişti o kaçıyor ben kovalıyorum sevdiğim adamı arzulamak suçmuş gibi ayipmis gibi hissettirdi bana ben 32 eşim 30 yaşında onu arzuluyorum içim içime sigmiyo ama karşılığı yok çok mutsuzum
25 gün olmuş ama haala isteksizlik özellikle erkek için hiç normal değil. Sunduğu bahanelerde kayda değer hiçbirşey yok. Başka bir kadın olabilir mi hayatında

İnsanların özel.durumunla dalga geçmek seni mutlu ediyor sanırım şuan benim sana ne zararım vardık i şu yorumları mesajları yazdın inanmıyorsan mesajda yazmadin olur biterdi gerçekten kadının düşmanı gene kadın o yol benim.mesaj başlığından çıkarak sana görünüyor madem inanmıyorsun benim konumdan çık 3 vakte kadar değil hemen
25 gün olmuş ama haala isteksizlik özellikle erkek için hiç normal değil. Sunduğu bahanelerde kayda değer hiçbirşey yok. Başka bir kadın olabilir mi hayatında
Telefonu ortada uyuyunca bakıyorum sosyal.medyada benim resimlerim var paylaşıyor suphelendigim mesajlarda ki numaraları sabah özelden arıyorum erkek çıkıyor şenlik bişi yok benim.karilardan bıktım artık isim olmaz emin ol bana güven diuo bak keyfine sen diyor

İnsanların özel.durumunla dalga geçmek seni mutlu ediyor sanırım şuan benim sana ne zararım vardık i şu yorumları mesajları yazdın inanmıyorsan mesajda yazmadin olur biterdi gerçekten kadının düşmanı gene kadın o yol benim.mesaj başlığından çıkarak sana görünüyor madem inanmıyorsun benim konumdan çık 3 vakte kadar değil hemen

Telefonu ortada uyuyunca bakıyorum sosyal.medyada benim resimlerim var paylaşıyor suphelendigim mesajlarda ki numaraları sabah özelden arıyorum erkek çıkıyor şenlik bişi yok benim.karilardan bıktım artık isim olmaz emin ol bana güven diuo bak keyfine sen diyor
Durumu bir ilişki ve aile terapisti ile görüşseniz iyi olur eşinizde sizinle gelirse daha da iyi olur inşallah aşarsınız

Böyle konuları da erkekler açıyor sanıp cevap yazasim gelmiyor. Hiçbir kadından çok istiyorum kocam gelmiyor dediğini duymadım ondan sanırım. Umarım konunuz gerçektir . İyi geceler

Konunun gerçek olduğuna inanmıyorsanız yorum yapmanız zorunlu değil ki! neden kendinizi zorla yazmak zorunda hissediyorsunuz bunu çözemiyorum.

Mune Mune konu dışı diye ben şikayetimi yaptım

Böyle konuları da erkekler açıyor sanıp cevap yazasim gelmiyor. Hiçbir kadından çok istiyorum kocam gelmiyor dediğini duymadım ondan sanırım. Umarım konunuz gerçektir . İyi geceler

Bence de...
Kocam yatmayınca ateş basıyor falan demeler...

yorum yazmayın sizi kim zorluyor ki yorum yazın diye...

şaka gibi bazen düştüğünüz durumlar. Konunun sahte olduğunu düşünüyorsanız şikayet eder geçersiniz.

yorum yazmayın sizi kim zorluyor ki yorum yazın diye...

şaka gibi bazen düştüğünüz durumlar. Konunun sahte olduğunu düşünüyorsanız şikayet eder geçersiniz.

Bitek biz miyiz bazı konulara sahte gibi geldi diyen? Burda bazı tuhaf konulara umarım fake değildir veya bana fake geldi diyen birçok mesaj görebilirsiniz...Sanki ilk defa ve tek biz yazmışız gibi tepki göstermek niye?

Bitek biz miyiz bazı konulara sahte gibi geldi diyen? Burda bazı tuhaf konulara umarım fake değildir veya bana fake geldi diyen birçok mesaj görebilirsiniz...Sanki ilk defa ve tek biz yazmışız gibi tepki göstermek niye?

Şikayet et butonunu kullanmayı bilen biri sizi şikayet etmiş. Ayrıca diğer yorumların sorumluluğu sizde değil ki siz kendi yorumunuzdan sorumlusunuz.

Şikayet et butonunu kullanmayı bilen biri sizi şikayet etmiş. Ayrıca diğer yorumların sorumluluğu sizde değil ki siz kendi yorumunuzdan sorumlusunuz.

Ben de bazen şikayet ediyorum ama şikayet ettiğim kişi bu şekilde ifşa edilmiyor...Niye laf çarpıyorsunuz şimdi? Burda "fake" diye aratın birçok yorum bulursunuz, birtek biz mi olduk günah keçisi? Hem sadece fikir belirttim, bence de oyle gibi demişim burda herkesin içinde uyarı neden alıyoruz? Başkaları burda küfürlü vs içerikler kullanırken bakıyorum onlara yasak bile gelmiyor ama ben konu fake diyen birine bence de dediğim için burda rencide ediliyorum ilginç...Zaten benim şansım böyledir

Şikayet et butonunu kullanmasını bilen biri....Ha biz bilmiyoruz biz bişi bilmeyiz

Ben de bazen şikayet ediyorum ama şikayet ettiğim kişi bu şekilde ifşa edilmiyor...Niye laf çarpıyorsunuz şimdi? Burda "fake" diye aratın birçok yorum bulursunuz, birtek biz mi olduk günah keçisi? Hem sadece fikir belirttim, bence de oyle gibi demişim burda herkesin içinde uyarı neden alıyoruz? Başkaları burda küfürlü vs içerikler kullanırken bakıyorum onlara yasak bile gelmiyor ama ben konu fake diyen birine bence de dediğim için burda rencide ediliyorum ilginç...Zaten benim şansım böyledir

Şikayet et butonunu kullanmasını bilen biri....Ha biz bilmiyoruz biz bişi bilmeyiz

Siz okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Sizi tanımam etmem sizi şikayet etmişler konuyu sabote etti diye. Hanımefendi siz kendi yorumlarınıza bakın başkalarının yazdıklarından size ne? Zorla konuyu ama su bunu yazdı diyip duruyorsunuz. Evet şikayet et butonu hakkında bilginiz olmadığının farkına bende vardım. Siz 10 kez bu konuda ceza yemenize rağmen yok Anlamamışsınız.

Siz okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Sizi tanımam etmem sizi şikayet etmişler konuyu sabote etti diye. Hanımefendi siz kendi yorumlarınıza bakın başkalarının yazdıklarından size ne? Zorla konuyu ama su bunu yazdı diyip duruyorsunuz. Evet şikayet et butonu hakkında bilginiz olmadığının farkına bende vardım.

Beni şikayet edildiniz diye yorum alıntılayıp ifşa ediyorsanız , o zaman her şikayet edilene bunu yapmalısınız diyorum...Bana nesi bu...Yani bitek bana yapıldı, o zaman baskalarına yapılmaması tabiki beni ilgilendirir adalet açısından...Site kuralları herkes için değil mi?

Yqv adam gegirip duruyormus bizim kadinlar kulubu uyeleri romantik mum diyor hala 🤣🤣 Konu sahibi bence cekin kendinizi sizde. Ama oyle iki uc hafta degil tamamen cekin.O size gelene kadar..Baktiniz gelmiyor ya bosanirsiniz ele gune ayip olmasin diyorsaniz da ona gore bi caresini bulursunuz artik..

Beni şikayet edildiniz diye yorum alıntılayıp ifşa ediyorsanız , o zaman her şikayet edilene bunu yapmalısınız diyorum...Bana nesi bu...Yani bitek bana yapıldı, o zaman baskalarına yapılmaması tabiki beni ilgilendirir adalet açısından...Site kuralları herkes için değil mi?

neden mi siz ? Konu dışı veya kategori dışı 7 kez ceza alan sizsiniz de ondan 7 kez ceza alıp hala neden ceza yediğinizi anlamadığınız için birde böyle bir yöntem denedim.

daha da beni göm diyorsanız ne diyeyim bilemiyorum bundan sonra cevap yazmayacağım size. Zira ceza verdik anlamadınız, buradan açık açık yazdım hala anlamıyorsunuz demek ki bende anlatma problemi var.

siz bunu hep yapıyorsunuz diğerleri demek ki bir kez yapıyor, fark bu anladınız mı ?

lütfen cevap vermeyin anlatabildiğimi umuyorum.

Back
X