• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle

violettttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
6
-4
1
29
Uzaktan fotoğraf çekildiğimde gözlerim çok değişik çıkıyor aşağıya bakıyor giibi gözlerim çok açık değil göz kapaklarım kapanıyır giib çıkıyor bu durum beni üzüyor ama aynadan bakınca öyle değil gayet açık ama fotoğrafta çok düşük görünüyor başkalarının fotoğraflarına bakıyoruum onlarda öyle değil neden böyle oluyor acaba hep böyle mi görünüyor diye dert ediyorum

Ben aynada çok iyiyim fotoda baya çirkin. Fotoda görünenler dogru diye okudum hep. Demek ki çirkinim dedim kabullendim.
Allah çirkin şansı versin cümlesini çirkinleri motive etmek için soylemedilerse sorun yok şansım var iste.
Dipnot: Çirkin kadın yoktur:)

Anlamadım ki sorunu. Tek göz foto atsaniza.
Ben çekik gözlüyüm. Gülerken gözlerim kayboluyor (ve çok sık gülerim)
Tüm çocukluk fotolarım bir çizgi gibi, gözsüz çıkmıştır. Fotolarımdan göz rengim asla belli olmaz 😂 lisede farkettim durumu, artık foto cekinirken gözümü belertiyorum. Bilerek açıyorum yani.
Eğer çok mutluysam, anlik pozsa falan aha işte söyleyim;
IMG_20220202_225932.jpg

:halay::halay::halay:
Kon-ni chi-vaa🇯🇵

Ben çekik gözlüyüm. Tüm çocukluk fotolarım bir çizgi gibi, gözsüz çıkmıştır. Fotolarımdan göz rengim asla belli olmaz 😂 lisede farkettim durumu, artık foto cekinirken gözümü belertiyorum. Bilerek açıyorum yani.
Eğer çok mutluysam, anlik pozsa falan aha işte söyleyim;Eki Görüntüle 2999829
Kon-ni chi-vaa🇯🇵
Müge Anlı sen misin😂

Ben de eğer normal içten gülüyorsam gözlerim miniliyor. O yüzden fotoğraflarda hep sahte gülerim ve kaşlarımı hafiften yukarı kaldırırım

Ben çekik gözlüyüm. Tüm çocukluk fotolarım bir çizgi gibi, gözsüz çıkmıştır. Fotolarımdan göz rengim asla belli olmaz 😂 lisede farkettim durumu, artık foto cekinirken gözümü belertiyorum. Bilerek açıyorum yani.
Eğer çok mutluysam, anlik pozsa falan aha işte söyleyim;Eki Görüntüle 2999829
Kon-ni chi-vaa🇯🇵
Gozlerini belertince fotolarda deli gidanlar gibi cikmiyon mu guzum 😐

Ben de eğer normal içten gülüyorsam gözlerim miniliyor. O yüzden fotoğraflarda hep sahte gülerim ve kaşlarımı hafiften yukarı kaldırırım
Herkes bi degisik enstantaneler deniyomis, benim maymun gibi cikma nedenkm belli oldu, artik ben de portliycem fotolarda

Gara gızz :KK70: dudakta büz :KK70:
Ben gendim gara deilim ki, sariyim, ayrica dudaklarim köfte, dudak buzersem ve de gozumu belertirsem alo kirmizi hattan firlamis gibi olurum:KK53: sonra cocugum ilerde fotolarima bakip benim annem ruh hastasi miydi acaba diye endiselere gark olsun istemiyorum 🤣

Friends dizisini izleyenler bilir bir bölümde düğün duyurusu için foto cektiriyorlar. Sürekli sacmasapan bir surat ifadesi takiliyor. Artık seferber olup güldürüyolar o arada caktirmadan fotoğrafçı çekiyor. Herkes gülmüş ama o yine aynı surat ifadesini takinmis.
Ne gülmüştüm o bölümde.

Friends dizisini izleyenler bilir bir bölümde düğün duyurusu için foto cektiriyorlar. Sürekli sacmasapan bir surat ifadesi takiliyor. Artık seferber olup güldürüyolar o arada caktirmadan fotoğrafçı çekiyor. Herkes gülmüş ama o yine aynı surat ifadesini takinmis.
Ne gülmüştüm o bölümde.
Chandler takiniyor ifadeyi onu yazmamışım sacmasapan olmus😀

Anımmm geldiiii :KK70:
Bi kere basmışım face appi yüzüme , o zamanlar daha yeni yeni keşfdiliyordu :KK70: neyse bi oğlancağızıı avladım djjsjd ama nasıl taş bi çocuk.
Tabi buluşalım falan dio , bende öyle bi inanmışım ki o kadının ben olduğuma :KK70:
Buluştuk falan çocun yüzü ekşidi hxjsjdjshshshhd
Tabi ben duramadım, o bana sallamadan ilk taşı ben attım :KK70:
Foto da gözünün altı mor değildi dedim ( tek kusur oydu : D )
O da epey akıllıydı ; keşke senin de tek kusur o olsaydı dediiii jxjejdjjs

Back
X