- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.430
- 598
Valla bize bile itici geliyorsun kuşum karşı cinse nasıl görünüyorsun allah bilir. İşin zor yani.Ee ben ne yapayim canik boyle istiyor
Bırak erkekler sana ulaşmaya çalışsın, sen yazma onlara. Özgüveni toparlamadan,kendini sevmeden, iletişime açık olmadan, sosyalleşmeden ilişki kurmak çok zor. Kursan bile toksik bir ilişki olur çünkü kendini yeterince sevmiyor ve beğenmiyorsun. O yüzden önce kendi üzerinde çalışmalısın. Devlete bağlı ücretsiz psikolog desteği alman iyi olur.Birine yazdim ama cevap bile vermedi. Kizlar neden deger gormiyorum yuzume bosbos bakmaktan baska birsey yapmiyorlar beni tanimak isteyen bir kisi yok. Yani gorunmez miyim anlamadim ki.. Uzuldum yani oyle iste..
Sanane ?Bence siz gittikçe kötüye gidiyorsunuz. Cidden bir psikiyatriste görünmeniz gerekiyor.
Evet. Şart mı? Herkes evli mi şu dünyada?Bu vazgecilcek birsey mi?
Ha banlatacağım kendimi diyorsunuz. Bana şöyle, şimdiye kadar hiç böyle yandım yandımla koca arayan birini görmemiştim. Bayrak açmış dolaşıyorsunuz. Tanıştığınız kişiler muhtemelen bu dengesizliği sezip kaçıyorlar. Kimse kendine yapışıp kalacak birini istemez çünkü.Sanane ?
Herkes evli degil ama bu duygilar icten gelem birsey nasil yoksayabilirim senin ki belki karsilanyor. Evlenmeyenlerde zaman zaman mutsuz ve yalniz hissediyordur benim gibi.Evet. Şart mı? Herkes evli mi şu dünyada?
Canim sen benim disarida nasil oldugumu biliyormusun hani cok koca delisi olsam bulurdum emin ol.Ha banlatacağım kendimi diyorsunuz. Bana şöyle, şimdiye kadar hiç böyle yandım yandımla koca arayan birini görmemiştim. Bayrak açmış dolaşıyorsunuz. Tanıştığınız kişiler muhtemelen bu dengesizliği sezip kaçıyorlar. Kimse kendine yapışıp kalacak birini istemez çünkü.
İşte mevzu o, koca delisi olmanıza rağmen bulamıyorsunuz.Canim sen benim disarida nasil oldugumu biliyormusun hani cok koca delisi olsam bulurdum emin ol.
Zaman zaman mutsuz ve yalnız hissedilebilir, bu çok insani bir şey. Sen her zaman böylesin, hep bir erkek düşürme derdindesin. Sal yahu. Belki de evlenmeyeceksin hiç, kabullen bunu. Bu hayatta odaklanılacak başka şeyler de var.Herkes evli degil ama bu duygilar icten gelem birsey nasil yoksayabilirim senin ki belki karsilanyor. Evlenmeyenlerde zaman zaman mutsuz ve yalniz hissediyordur benim gibi.
Boşver kız evlenip ne yapacaksın gez toz tatile git mis gibi.Herkes evli degil ama bu duygilar icten gelem birsey nasil yoksayabilirim senin ki belki karsilanyor. Evlenmeyenlerde zaman zaman mutsuz ve yalniz hissediyordur benim gibi.
Bu koca delisi olmamış halin mi skdkkdhani cok koca delisi olsam bulurdum emin ol.
Hmm esmalarim seni ne ilgilendirir ona dami karisiyorsun?İşte mevzu o, koca delisi olmanıza rağmen bulamıyorsunuz.
Koca koca diye okuduğunuz esmaları cennet cennet diye okusanız şimdiye köşk yapmıştınız ahiretiniz için.
Ayrıca ben sizin canınız değilim.
12 neden, 6 ne, 4 sizce, 3 nasil ve 2 niye basligi var.Eki Görüntüle 3620243 Eki Görüntüle 3620244 Eki Görüntüle 3620245 Eki Görüntüle 3620246 Eki Görüntüle 3620247 Eki Görüntüle 3620248 Eki Görüntüle 3620249 Eki Görüntüle 3620250 Eki Görüntüle 3620251
2 sayfa daha var bu şekilde artık ss almaya üşendim. Vazgeç bence. Olmuyo demek ki...
Yoo Allah kabul etsin ama koca diye bu kadar yanmaz sağa sola dalmaz insan onu diyorum. Elin herifi hayatıma girsin diye dua edeceğime Rabbim cennette cemalini göster diye dua ederim.Hmm esmalarim seni ne ilgilendirir ona dami karisiyorsun?
Aynı fikirdeyim. Görmezden gelmek lazım. Kendisi de ne yaptığının farkında değil.Lütfen şunun konusuna yazmayın, lütfen. Kendi kendine azalarak bitsin artık. Eğlenceli falan olsa neyse diyeceğim de içimi bayıyor bunun troll konuları.
Bi de bana takıntılı dendi şurda kaç konum var kiValla 2 sene önce ben nişanlıyken bu üye aynı konuları açıyordu, 2 sene geçmiş yine benzer konular açıyor. Ben bile hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?