Neden boyle?

Birine yazdim ama cevap bile vermedi. Kizlar neden deger gormiyorum yuzume bosbos bakmaktan baska birsey yapmiyorlar beni tanimak isteyen bir kisi yok. Yani gorunmez miyim anlamadim ki.. Uzuldum yani oyle iste..
Bırak erkekler sana ulaşmaya çalışsın, sen yazma onlara. Özgüveni toparlamadan,kendini sevmeden, iletişime açık olmadan, sosyalleşmeden ilişki kurmak çok zor. Kursan bile toksik bir ilişki olur çünkü kendini yeterince sevmiyor ve beğenmiyorsun. O yüzden önce kendi üzerinde çalışmalısın. Devlete bağlı ücretsiz psikolog desteği alman iyi olur.

Ha banlatacağım kendimi diyorsunuz. Bana şöyle, şimdiye kadar hiç böyle yandım yandımla koca arayan birini görmemiştim. Bayrak açmış dolaşıyorsunuz. Tanıştığınız kişiler muhtemelen bu dengesizliği sezip kaçıyorlar. Kimse kendine yapışıp kalacak birini istemez çünkü.

Canim sen benim disarida nasil oldugumu biliyormusun hani cok koca delisi olsam bulurdum emin ol.

İstediğin kadar konu aç kendini ilgilendirir ben ona bir şey demeyeceğim de , ama kendine şunu sor ben bu konuları bu kadar dert edecek kadar bu dünyada uzun kalabilecek miyim ? Hayatta nice mutlu olacak şey varken kendini mutsuz etmemelisin. İnsanlarla sosyalleş sevdiğin şeyleri değiştir yeni sayfalar aç kendine . En önemlisi pozitif bakmayı öğren .

Canim sen benim disarida nasil oldugumu biliyormusun hani cok koca delisi olsam bulurdum emin ol.
İşte mevzu o, koca delisi olmanıza rağmen bulamıyorsunuz.
Koca koca diye okuduğunuz esmaları cennet cennet diye okusanız şimdiye köşk yapmıştınız ahiretiniz için.
Ayrıca ben sizin canınız değilim.

Herkes evli degil ama bu duygilar icten gelem birsey nasil yoksayabilirim senin ki belki karsilanyor. Evlenmeyenlerde zaman zaman mutsuz ve yalniz hissediyordur benim gibi.
Zaman zaman mutsuz ve yalnız hissedilebilir, bu çok insani bir şey. Sen her zaman böylesin, hep bir erkek düşürme derdindesin. Sal yahu. Belki de evlenmeyeceksin hiç, kabullen bunu. Bu hayatta odaklanılacak başka şeyler de var.

Lütfen şunun konusuna yazmayın, lütfen. Kendi kendine azalarak bitsin artık. Eğlenceli falan olsa neyse diyeceğim de içimi bayıyor bunun troll konuları.
Aynı fikirdeyim. Görmezden gelmek lazım. Kendisi de ne yaptığının farkında değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…