- 17 Kasım 2022
- 2.518
- 4.757
- 63
- 31
Yani dimi, alt tarafı bir 10-15 konu falan :)Bi de bana takıntılı dendi şurda kaç konum var ki
29 yasindayim. Ben kadin degilim benim duygularim ihtiyaclarim uok yada sevgi acligi bile hissetmeye haklim uok galba cunku erkekler beni umursamiyor...Yaş kaç konu sahibi?
Eee biz napalım? Bizden ne istiyorsun?29 yasindayim. Ben kadin degilim benim duygularim ihtiyaclarim uok yada sevgi acligi bile hissetmeye haklim uok galba cunku erkekler beni umursamiyor...
BosverrEee biz napalım? Bizden ne istiyorsun?
Kız ne alaka yabTamam sen neden esine katlaniuorsun ozaman cok mu iui cok mu mukemmekl cokmu mutlusun.. bu arada kimsenin basina ne gelecegi belli olmaz o yuzden buyuk konusma derim..
Bana diyorsun ya yalniz kal diye bende sana aynisini dedim eminim sevmedigin ozellikleri vardir..Kız ne alaka yabkoca bulsan katlanıp boşamayacan yani katlanılacak adamla işimiz olmaz elhamdülillah. Bozarsa kafamı boşarım napiyim Alla alla
Yaşın genç bu ne takıntı yahu sen de umursama onları hayatına bak herşey evlilik mi29 yasindayim. Ben kadin degilim benim duygularim ihtiyaclarim uok yada sevgi acligi bile hissetmeye haklim uok galba cunku erkekler beni umursamiyor...
Şimdi hava atmak gibi olmasın ama ben 16 yaşında buldum bunu daha çocuktuk. Nasipmiş bitmedi 10 sene sevgililikle evlendik. 8 senedir de kocam. Şimdilik bi yamuğunu görmedik birbirimizin. Ha ama beşer şaşar belki bir gün. Kocamı da kendimi de övecek değilim. 33 34 yaşlarındayız. Daha yeni evlenen evlenmemiş arkadaşlarım var. Hayatlarına bakıyolar. Denk gelen evlendi. Senin gibi kendini paralayanı görmedik. Ki sen daha yeni 25 filan olmalısın. Ve bu paralamalara taa ne zaman başladın. Yapma yani. Bu enerjiden kurtulamıyosun. Bunla kafayı bozdun. Olabilecek bi şeyler illa ki oluyodur. Ama senin bu mevzudaki takıklığın her şeyi berbat ediyo. Gir bi işe çalış işine bak artık ya. Ayda 3 4 sefer koca koca diye konu açılmaz ya. Git hayatını yaşa.Bana diyorsun ya yalniz kal diye bende sana aynisini dedim eminim sevmedigin ozellikleri vardir..
Uzat litfenYa herkese vericek cevabim var ama uzatmak istemiyorum. Neyse bosverin.
Bence verecek cevabı da yok.Uzat litfen
Ya dimi biz bile telefon başında o enerjiyi alıyoruzValla bize bile itici geliyorsun kuşum karşı cinse nasıl görünüyorsun allah bilir. İşin zor yani.
O yüzden mi bunun için dua topiğin bile varCanim sen benim disarida nasil oldugumu biliyormusun hani cok koca delisi olsam bulurdum emin ol.
Dua yi falan karistirma bence.O yüzden mi bunun için dua topiğin bile var
Sen niye yapıyosun bunu esas?Bunu niyr yapiyorsunuz?
Canim soyle benim hoslandigim biri vardi kismen ilgiisde vardi neyse aradan zaman gecti hani bir sure gormedim sonra eski bir gonderisini begemdim. Tam bir hafta sonra beni terkedicekmisin falan sarki sozu paylasmis hani ben begendikten sonra paylasmasi billmiuorim banami diye dusundum acikcasi. Sonra yazdim iste..Kimlere yazıyorsun mesela herkes tutup her yazana cevap vermez ki yazdığın kişiler okumuş donanımlı kişiler mi ya da zengin kişiler mi bir konunda doktor mühendis istiyorum demiştin kriterini yüksek tutma normal dengin birine yazsan ya da hoşlantını belli etsen belki karşılık bulursun
Yooo niye, gece gündüz koca duasındasın. Yorulunca internetten birilerine yazıyosun, arada da burdasın. Senin yanına kimse yanaşmaz bu psikolojiyle diyoruz ama kendinde bir sorun görmüyorsun belli ki. Başına iş alacaksın bir gün sadece anana babana yazık olacak sonraDua yi falan karistirma bence.
Niye çarpılırmıyım mübarek insanDua yi falan karistirma bence.
Yazınca ne yazıyorsunuz mesela? Bir de ilgisi olduğunu kendi mi söyledi, aranızdaki iletişim nasıldı?Canim soyle benim hoslandigim biri vardi kismen ilgiisde vardi neyse aradan zaman gecti hani bir sure gormedim sonra eski bir gonderisini begemdim. Tam bir hafta sonra beni terkedicekmisin falan sarki sozu paylasmis hani ben begendikten sonra paylasmasi billmiuorim banami diye dusundum acikcasi. Sonra yazdim iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?