Neden boyle?

Tamam sen neden esine katlaniuorsun ozaman cok mu iui cok mu mukemmekl cokmu mutlusun.. bu arada kimsenin basina ne gelecegi belli olmaz o yuzden buyuk konusma derim..
Kız ne alaka yab koca bulsan katlanıp boşamayacan yani katlanılacak adamla işimiz olmaz elhamdülillah. Bozarsa kafamı boşarım napiyim Alla alla

Kız ne alaka yab koca bulsan katlanıp boşamayacan yani katlanılacak adamla işimiz olmaz elhamdülillah. Bozarsa kafamı boşarım napiyim Alla alla
Bana diyorsun ya yalniz kal diye bende sana aynisini dedim eminim sevmedigin ozellikleri vardir..

29 yasindayim. Ben kadin degilim benim duygularim ihtiyaclarim uok yada sevgi acligi bile hissetmeye haklim uok galba cunku erkekler beni umursamiyor...
Yaşın genç bu ne takıntı yahu sen de umursama onları hayatına bak herşey evlilik mi

Bana diyorsun ya yalniz kal diye bende sana aynisini dedim eminim sevmedigin ozellikleri vardir..
Şimdi hava atmak gibi olmasın ama ben 16 yaşında buldum bunu daha çocuktuk. Nasipmiş bitmedi 10 sene sevgililikle evlendik. 8 senedir de kocam. Şimdilik bi yamuğunu görmedik birbirimizin. Ha ama beşer şaşar belki bir gün. Kocamı da kendimi de övecek değilim. 33 34 yaşlarındayız. Daha yeni evlenen evlenmemiş arkadaşlarım var. Hayatlarına bakıyolar. Denk gelen evlendi. Senin gibi kendini paralayanı görmedik. Ki sen daha yeni 25 filan olmalısın. Ve bu paralamalara taa ne zaman başladın. Yapma yani. Bu enerjiden kurtulamıyosun. Bunla kafayı bozdun. Olabilecek bi şeyler illa ki oluyodur. Ama senin bu mevzudaki takıklığın her şeyi berbat ediyo. Gir bi işe çalış işine bak artık ya. Ayda 3 4 sefer koca koca diye konu açılmaz ya. Git hayatını yaşa.

Ya herkese vericek cevabim var ama uzatmak istemiyorum. Neyse bosverin.

Kimlere yazıyorsun mesela herkes tutup her yazana cevap vermez ki yazdığın kişiler okumuş donanımlı kişiler mi ya da zengin kişiler mi bir konunda doktor mühendis istiyorum demiştin kriterini yüksek tutma normal dengin birine yazsan ya da hoşlantını belli etsen belki karşılık bulursun

Canim soyle benim hoslandigim biri vardi kismen ilgiisde vardi neyse aradan zaman gecti hani bir sure gormedim sonra eski bir gonderisini begemdim. Tam bir hafta sonra beni terkedicekmisin falan sarki sozu paylasmis hani ben begendikten sonra paylasmasi billmiuorim banami diye dusundum acikcasi. Sonra yazdim iste..

Dua yi falan karistirma bence.
Yooo niye, gece gündüz koca duasındasın. Yorulunca internetten birilerine yazıyosun, arada da burdasın. Senin yanına kimse yanaşmaz bu psikolojiyle diyoruz ama kendinde bir sorun görmüyorsun belli ki. Başına iş alacaksın bir gün sadece anana babana yazık olacak sonra

Yazınca ne yazıyorsunuz mesela? Bir de ilgisi olduğunu kendi mi söyledi, aranızdaki iletişim nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…