Nasilsin yazdim. Hayir soylemedi kendi ben hissettim bakislarindan falan onun haricinde bir ilgi yoktu yani oyle.Yazınca ne yazıyorsunuz mesela? Bir de ilgisi olduğunu kendi mi söyledi, aranızdaki iletişim nasıldı?
Yani 29 yaşındayım diyorsunuz, hoşlandığınız kişi de en azından 25 ve üstüdür diye düşünsek ilgisi olan bir erkek anlamayı size bırakmaz. Kendisi size hissettirir, mesaj atar, denk getirir bir şey sorar. Anlarsınız yani. Burda insanların demek istediği aslında biraz bu tarz sinyaller almadan beklentiye girmeniz. Belki yanlış hissettiniz ki eski konularınıza bakarsak genelde öyle gibi. Ya tavırlarınızda ya da genel davranışınızda bir sorun var ki dönüş alamıyorsunuz, bence objektif bir şekilde bunun üzerine bir düşünün. Çünkü bir sevgiliniz olsun, bir ilişki yaşayın istiyorsunuz.Nasilsin yazdim. Hayir soylemedi kendi ben hissettim bakislarindan falan onun haricinde bir ilgi yoktu yani oyle.
Eski gönderisini beğendiğiniz için bir hafta yani YEDİ GÜN sonra beni terk edecek misin diye paylaştığı şarkıyı üstünüze mi alındınız gerçekten?Canim soyle benim hoslandigim biri vardi kismen ilgiisde vardi neyse aradan zaman gecti hani bir sure gormedim sonra eski bir gonderisini begemdim. Tam bir hafta sonra beni terkedicekmisin falan sarki sozu paylasmis hani ben begendikten sonra paylasmasi billmiuorim banami diye dusundum acikcasi. Sonra yazdim iste..
Canim soyle benim hoslandigim biri vardi kismen ilgiisde vardi neyse aradan zaman gecti hani bir sure gormedim sonra eski bir gonderisini begemdim. Tam bir hafta sonra beni terkedicekmisin falan sarki sozu paylasmis hani ben begendikten sonra paylasmasi billmiuorim banami diye dusundum acikcasi. Sonra yazdim iste..
Tamamda soyle ben begenmeden once kiz falan paylasmadi sonra gozlerinle sok oldum vuruldim falan paylasti. bilemiyorum.. yani aylardir takip ediyorum tam ben begendikten sonra boyle bir yazi kafami karistirdi..Eski gönderisini beğendiğiniz için bir hafta yani YEDİ GÜN sonra beni terk edecek misin diye paylaştığı şarkıyı üstünüze mi alındınız gerçekten?
Birincisi siz beraber değilsiniz ki terk etsin.
İkincisi size olsa bir hafta sonra mı gönderir.
Hayatındaki kadına yöneliktir ve o kadın siz değilsiniz belli ki.
Tam siz beğendikten sonra değil. Bir hafta sonra. Yedi gün sonra. Aradan bir hafta geçmiş, niye size olsun?Tamamda soyle ben begenmeden once kiz falan paylasmadi sonra gozlerinle sok oldum vuruldim falan paylasti. bilemiyorum.. yani aylardir takip ediyorum tam ben begendikten sonra boyle bir yazi kafami karistirdi..
Böyle yapinca aliniyorEki Görüntüle 3620243 Eki Görüntüle 3620244 Eki Görüntüle 3620245 Eki Görüntüle 3620246 Eki Görüntüle 3620247 Eki Görüntüle 3620248 Eki Görüntüle 3620249 Eki Görüntüle 3620250 Eki Görüntüle 3620251
2 sayfa daha var bu şekilde artık ss almaya üşendim. Vazgeç bence. Olmuyo demek ki...
Olabilirr. Oyle muhtemelen.Tam siz beğendikten sonra değil. Bir hafta sonra. Yedi gün sonra. Aradan bir hafta geçmiş, niye size olsun?
Ayrıca niye kız falan paylaşsın? Ben de hayatıma giren erkekleri paylaşmıyorum, paylaşmak zorunda değil ki.
Yeni tanışmıştır, atışmışlardır.
Her şeyi kendi üstünüze alınırsanız daha çok üzülürsünüz.
Adam size yanıt bile vermemiş. Belli ki sizinle ilgisi yok paylaşımın.
Bi konu sahibi var bildin mi bunun gibi başlıkları hep aynıTam siz beğendikten sonra değil. Bir hafta sonra. Yedi gün sonra. Aradan bir hafta geçmiş, niye size olsun?
Ayrıca niye kız falan paylaşsın? Ben de hayatıma giren erkekleri paylaşmıyorum, paylaşmak zorunda değil ki.
Sende burda insanlarla dalga gecmek icin varsin herhalde? Oyle mi? Birsey demiyim diyorum yazip duruyprusn yaBi konu sahibi var bildin mi bunun gibi başlıkları hep aynıbu sefer farklı
Boyle olmez fuze atEki Görüntüle 3620243 Eki Görüntüle 3620244 Eki Görüntüle 3620245 Eki Görüntüle 3620246 Eki Görüntüle 3620247 Eki Görüntüle 3620248 Eki Görüntüle 3620249 Eki Görüntüle 3620250 Eki Görüntüle 3620251
2 sayfa daha var bu şekilde artık ss almaya üşendim. Vazgeç bence. Olmuyo demek ki...
Gerçekten yarıldım buna. 4 yıl önceki platoniğini sorup duran bi üye vardı aynı kafa vallahiCanim soyle benim hoslandigim biri vardi kismen ilgiisde vardi neyse aradan zaman gecti hani bir sure gormedim sonra eski bir gonderisini begemdim. Tam bir hafta sonra beni terkedicekmisin falan sarki sozu paylasmis hani ben begendikten sonra paylasmasi billmiuorim banami diye dusundum acikcasi. Sonra yazdim iste..
Oluru vesiklağını paylaşıp benim 46. Sevgilim ya da 37. Flört gibi bir not düşmektir. Püü sana.Tam siz beğendikten sonra değil. Bir hafta sonra. Yedi gün sonra. Aradan bir hafta geçmiş, niye size olsun?
Şey yapayım, göndermeli şarkı atarken "isim vermiyorum başharfi Ahmet" diye not düşeyim.Oluru vesiklağını paylaşıp benim 46. Sevgilim ya da 37. Flört gibi bir not düşmektir. Püü sana.
Beni kıskandırmak için evlendi diyorum kızın inanmıyon mu?Gerçekten yarıldım buna. 4 yıl önceki platoniğini sorup duran bi üye vardı aynı kafa vallahi
Konudan defolup kocalarımıza katlanmaya gidelim de haydi.Beni kıskandırmak için evlendi diyorum kızın inanmıyon mu?
Mutsuzuz ama napalım koca sonuçta çekicezecbur hadi bacımsuKonudan defolup kocalarımıza katlanmaya gidelim de haydi.
Hislerine “GÜVENMEMEYİ” öğrenmelisin.Nasilsin yazdim. Hayir soylemedi kendi ben hissettim bakislarindan falan onun haricinde bir ilgi yoktu yani oyle.
Yedi tane ver ver ver ver, ver Allahım ver.Tanrım
Tek başına koyma kullarını
Yalnızlığa ancak sen dayanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?