Neden boyle?

Nasilsin yazdim. Hayir soylemedi kendi ben hissettim bakislarindan falan onun haricinde bir ilgi yoktu yani oyle.
Yani 29 yaşındayım diyorsunuz, hoşlandığınız kişi de en azından 25 ve üstüdür diye düşünsek ilgisi olan bir erkek anlamayı size bırakmaz. Kendisi size hissettirir, mesaj atar, denk getirir bir şey sorar. Anlarsınız yani. Burda insanların demek istediği aslında biraz bu tarz sinyaller almadan beklentiye girmeniz. Belki yanlış hissettiniz ki eski konularınıza bakarsak genelde öyle gibi. Ya tavırlarınızda ya da genel davranışınızda bir sorun var ki dönüş alamıyorsunuz, bence objektif bir şekilde bunun üzerine bir düşünün. Çünkü bir sevgiliniz olsun, bir ilişki yaşayın istiyorsunuz.

Eski gönderisini beğendiğiniz için bir hafta yani YEDİ GÜN sonra beni terk edecek misin diye paylaştığı şarkıyı üstünüze mi alındınız gerçekten?
Birincisi siz beraber değilsiniz ki terk etsin.
İkincisi size olsa bir hafta sonra mı gönderir.

Hayatındaki kadına yöneliktir ve o kadın siz değilsiniz belli ki.

aynen senin için paylaşmış kesin

Tamamda soyle ben begenmeden once kiz falan paylasmadi sonra gozlerinle sok oldum vuruldim falan paylasti. bilemiyorum.. yani aylardir takip ediyorum tam ben begendikten sonra boyle bir yazi kafami karistirdi..

Tamamda soyle ben begenmeden once kiz falan paylasmadi sonra gozlerinle sok oldum vuruldim falan paylasti. bilemiyorum.. yani aylardir takip ediyorum tam ben begendikten sonra boyle bir yazi kafami karistirdi..
Tam siz beğendikten sonra değil. Bir hafta sonra. Yedi gün sonra. Aradan bir hafta geçmiş, niye size olsun?
Ayrıca niye kız falan paylaşsın? Ben de hayatıma giren erkekleri paylaşmıyorum, paylaşmak zorunda değil ki.
Yeni tanışmıştır, atışmışlardır.

Her şeyi kendi üstünüze alınırsanız daha çok üzülürsünüz.

Adam size yanıt bile vermemiş. Belli ki sizinle ilgisi yok paylaşımın.

Olabilirr. Oyle muhtemelen.

Bi konu sahibi var bildin mi bunun gibi başlıkları hep aynı bu sefer farklı

Gerçekten yarıldım buna. 4 yıl önceki platoniğini sorup duran bi üye vardı aynı kafa vallahi

Oluru vesiklağını paylaşıp benim 46. Sevgilim ya da 37. Flört gibi bir not düşmektir. Püü sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…