Neden boyle?

Demek ki gerçekten çirkin ve ucube gibi hareketlerin var çevrede adın çıktı ya da ailen tuhaf bu normal değil ne yapabilirsin estetik yaptır kiloluysan kilo ver giyimini değiştir işe gir arkadaşımın halası evlilik sitesinde tanıştı islami evlilik okc tinder vs aç bumble aç en azından kısa süreli love bombing görürsün

Nasılsın sorusuna cevap vermediyse üsteleme. Neden diye sorma bence. Demek ki hoşlandığı sen değilsin. Yaşın çok genç daha. Sen değişmeden kimse değişmez. Yaşadıklarının ve dünyanın değişmesi için kendinden başla değişime. Bu konuyu zorlarsan hep ters teper. Biraz rahat bırak kendini karşına çıkar birisi illaki.

Birine yazdim ama cevap bile vermedi. Kizlar neden deger gormiyorum yuzume bosbos bakmaktan baska birsey yapmiyorlar beni tanimak isteyen bir kisi yok. Yani gorunmez miyim anlamadim ki.. Uzuldum yani oyle iste..
Valla senin bu haline artık üzülemiyorum bile.. nasıl bi aklın mantığın var benim aklım almıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…