Neden böyle ?

:78:
bende onu diyorum canım en son 2 hafta önce görüştük 3. haftaya girdik yani 1saat bile beklerdim ben ayırsın diye, ki yani kötü bişey dediğimi sanmıyorum halbuki düşünmesi lazım ne güzel doğumgünümü unutmamış süpriz yapmayı düşünüyor falan diye ama bir anda suçlu durumuna düştüm ve yavaş yavaş canımın yandığını hissediyorum gün geçtikçe :/

bu konuda çok haklısın insan sevdiğini özler ne biliyim görmek ister zaman yoksada napar eder zaman yaratır bence...sanırım ilişki yeni daha oturtamamışsnız

peki şu anda durum ne canım ?

genelde yaşanan bi sorun heralde bu, düğünde kasım17 falan yani daha baya var :/

Şu anda durum ayrıyız :) Ama sana tavsiyem eğer onu kaybetmek istemiyorsan sabret canım seni çok iyi anlıyorum seven insan bir saat olsun ayıramaz mı o beni özlemiyor mu kaç gün hafta oldu görüşmedik isteseydi görüşürdük, halbuki daha çok yeniyiz niye o kadar anlayışlı olayım......falan falan düşünüyorsun, diyorsun ama benim yaptığımı yapma üstüne gitme, anlayışlı ol, trip atma, destek ol ona, güzel şeyler söyle. Ben yapmadım sonunda bitti şimdi çok pişmanım onu kaybedince anladım ki ben onu çok sevmişim ama artık bitti işte. Sen benim yaptığım gibi yapma eğer seviyorsan onun yanında ol ona destek ol canım yoksa sonunun benim gibi olması kaçınılmaz.:50:

Şu anda durum ayrıyız :) Ama sana tavsiyem eğer onu kaybetmek istemiyorsan sabret canım seni çok iyi anlıyorum seven insan bir saat olsun ayıramaz mı o beni özlemiyor mu kaç gün hafta oldu görüşmedik isteseydi görüşürdük, halbuki daha çok yeniyiz niye o kadar anlayışlı olayım......falan falan düşünüyorsun, diyorsun ama benim yaptığımı yapma üstüne gitme, anlayışlı ol, trip atma, destek ol ona, güzel şeyler söyle. Ben yapmadım sonunda bitti şimdi çok pişmanım onu kaybedince anladım ki ben onu çok sevmişim ama artık bitti işte. Sen benim yaptığım gibi yapma eğer seviyorsan onun yanında ol ona destek ol canım yoksa sonunun benim gibi olması kaçınılmaz.:50:

yani dediğim gibi çarşambadan beri arayıp sormadı bende aynı şekilde, bu durumda sonuç ne bilmiyorum :(

barışırsak uzatmıcam olayı zaten özledim sanki biraz :/

:78:

bu konuda çok haklısın insan sevdiğini özler ne biliyim görmek ister zaman yoksada napar eder zaman yaratır bence...sanırım ilişki yeni daha oturtamamışsnız

öyle işte tatlım teşekkürler okuyup yorum yaptığın için :(

Kızlar ufak gibi gözüksede çok can sıkıcı bi sorunum var. Erkek arkadaşımla 2haftadır görüşemiyoruz yani h.içi ben çalişiyorum o da o yüzden h.içi görüşmek olmuyor. 2 haftadır da bunun erkek kardeşi evlenicek kasımda yok onun ev badanası yok beyaz eşya seçicez alıcaz derken 2 hafta geçti ve ben trip atıyorum artık senn kendine özgü bi hayatın yokmu vs diye tartıştık hadi neyse alttan aldım pazar görüşmeye sözlendik, dün telefonda konuşurken 6 ekim dogum günü bunun perşembeye geliyor. ctesi yaparım süprizimi sana dedim aaa çeyiz gelicek o haftada buluşamıcaz anlayışlı ol biraz dedi benim tepem attı benden anlayışlısını bulamazsın zaten emin ol kaç hafta oldu yüzünü göremiyorum falan filan bu 2 oldu bak diyor bi de bana neyse bişi dicekmisin uyucam ben dedi kapattı. yau sanki benim suçum var burda kızla bi akıl verin gün boyu da aramadı etmedi. olay o suçluyken tersine döndü ben suçlu oldum. offf :/ teşekkürler okuyup yorum yapan arkadaşlara

iki günlük bi durum, en son carsambadan beri ne ben aradim nede o beni aradi dedin. duramadim yazim dedim bence hakkli olan sensin, tamam kardeside hergün evlenmiyor ama insan 2saat olsa bile sevgilisine zaman ayirabilir... son zamanlarda bende ayni durumlari yasadim, benimde nisanlim bana zaman ayiramadi. aylardan beri diyom, tek bir gününü bana ayir diye, kac kere tarih bellirledik, 2kere olmadi. en son 1 ekim dedik oda olmadi iste:-( ne yapacan iste, erkekler öyle seylere önem vermiyor nedense. hep üzlen biz oluyoruz

iki günlük bi durum, en son carsambadan beri ne ben aradim nede o beni aradi dedin. duramadim yazim dedim bence hakkli olan sensin, tamam kardeside hergün evlenmiyor ama insan 2saat olsa bile sevgilisine zaman ayirabilir... son zamanlarda bende ayni durumlari yasadim, benimde nisanlim bana zaman ayiramadi. aylardan beri diyom, tek bir gününü bana ayir diye, kac kere tarih bellirledik, 2kere olmadi. en son 1 ekim dedik oda olmadi iste:-( ne yapacan iste, erkekler öyle seylere önem vermiyor nedense. hep üzlen biz oluyoruz

öyle şekerim , üstüne üstlük suçsuzken suçlu durumunada düştükk

Back
X