- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Git tabiki canım bu fırsatı kaçırma bu sayede nişanlınlada görüşmüş olursun
Canim.kiz cok.itici hep yapmacik hareketler hep hava sinir oluyorum
nisanlim gitmek istiyo butun erkek ark gitcekmis bn gitmesem o gidecek.Kompleksli olduğu için hava atıyodur.
Ego tatmini yapmak için, sende hava atNişanlın gitmek istiyomu?
Kizdan hoslanmadigimi biliyor bu yuzdenMadem nişanlınızın size gelince hiç vakti olmuyor artık. sizde yarın gitmeyin. bir işinizin oldugunu bahane edin ama geçerli bir neden olsun.
nisanlim gitmek istiyo butun erkek ark gitcekmis bn gitmesem o gidecek.
Kizdan hoslanmadigimi biliyor bu yuzden
Gitmek istemedigimide soyledim sen bilirsin diyo
Onun gitmesi.lazim can arkadasi.ve.birlikte.calisiyolar.ilk.defa evine cagirdir.amabu lafa gitmezdim valla ben olsam sevmediğini bile bile gitmek istiyo
Kabul etmiyo ilgisizligini. Sence ne demem gerekiyo? Ne solim bn bu adama demedigim sey kalmadi....Nişanlıyken seninle görüşmek istemiyorsa, bahaneler buluyorsa evlenince ne yapacak bu adam?
Ben beni özlemeyen, benimle doğru dürüst görüşmeyen bir adamı istemem.
Seven insan , özleyen insan görüşmek ister.
İlgisizliğe gelemem hiç.
Valla canım bu söylemeyle olacak şey değil.Kabul etmiyo ilgisizligini. Sence ne demem gerekiyo? Ne solim bn bu adama demedigim sey kalmadi....
Hatır için git derdim ama çok hatır gönül bilen birisi değil sanırım nişanlın..
Sırf kadını sevmediğinden gitmek istemiyorsan zaten kalabalık olacakmış farketmezsin bile..
Bir de sen gitmesen bile nişanlının ben giderim demesi de çok ilginç ne işi var evli barklı insanların yanında tek başına..Sen bilirsin demesi yerine bence biraz ısrar etmeliydi gibi burda da çok umrunda değil galiba gidip gitmemen (ateşe körükle gitmiyorum sdce fikrim)
Vallahi bu durumda karar yine sana kalıyor.
Bence gitmelisin.Başkalarına açık verme.Nişanlın orda sen yokken durumu idare edemezse aranızın bozuk olduğunu düşünürler.
Kol kırılır yen içinde kalır demişler.Gider keyifli keyifli otururdum nişanlımın yanında ben olsam.Kesinlikle git.
Biz de bu aralar uzak kaldık.Nişan telaşı filan sıkıyor onu biliyorum.Ben bu konuda hevesli bir erkek görmedim zaten.Olaylara çok dahil olmamak için uzak duruyor olabilir.Şahsen benim ki öyle.Nişan alışverişine için bile gelmemesini rica ettim.Çünkü anlamıyor ve benim de keyfimi kaçırıyor.Ben hallediyorum herşeyi. Zaten onun anlayacağı şeyler değil.
Üstelik ikimizde çalışıyoruz.Buluştuğumuz zamanlarda da hep nişan muhabbeti açılıyor ister istemez.valla beni bile sıktı açıkcasıbitse de kurtulsam.O yüzden pek görüşemiyoruz.Ben ona diyorum bazen şaka olarak "nişanda görüşürüz artık bol bol" diye.
Aman ne bileyim değişiyor bunlar evlilik söz konusu olunca.Çok takılma.Sana karşı bi ilgisizliği olduğunu düşünmüyorum ben.
Haklısın canım. Doğru diyosun.. gitmeliyim.. Ama Erkekler 10 kisi falan olacağından biz 3 bayan baska odada oturacakmısız.. Buna da sinir oldum zatenn ne kadar saçmaa...!! Sabahtan beri seni seviyorum diye mesaj atıp duruyo manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?