neden böyle ?

Çok güzel yazmışşın Canım benim.. Haklısın gidicem.. Ama Problem de buu nisanlımın yanına oturamıyacağım biz üç bayan başka odada oturacakmışızz.. Erkekler başka odada ayar oldum bu duruma..

Vallahi yeni evlenen çiftte çok değişikmiş ne topluyo öyle evine bekar adamları ne saçma..Ben hayatta çağırmam evime o kadar bekar adamı..Evli, nişanlı çiftler neyse..
Tamam eşin yanında olmak iyidir de o kadar adamın yanına gitsen de gitmesende bence hiç birşey farketmez, ne nişanlın varlığını yokluğunu bilir, ne ev sahibi..Adamlara hizmet eder durursunuz başka da bi işe yaramaz..Ben şahsen gitmezdim..Hatır için bu tarz toplantılara katılırım ama genelde herkes çift olduğundan eşimi yalnız bırakmamak adına yoksa işim olmaz.
tabi gitmeye karar verdin madem sen bilirsin..

işte bende buna kızıyorum Çağırdın madem niye haremlik selamlık ??? o zaman çağırma senin evine gelenler karına yan gözlemi bakacakk resmenn hakaretttt yaaa.....

Canım ne yazık ki böyle durumlarda gitmek zorundasın. İlişkinin selameti için böyle fedakarlıkları yapıcaksın. Ve öyle sevmediğimiz kadınların dedikodusunu da eşimizle yapmicaz. Evet iyi bi kadın ya ama benim kafama göre değil der geçersin. Çok samimi olmana gerek yok.

Sonra senin de ailenden ya da arkadaş çevrenden biri için onun sevmiyorum demeye yüzü olmasın. He erkek milleti yüzsüzlük her türlü yapar da. Ama elinde bahanen olsun. Ben sen mutlu ol diye sevmediğim insanlarla görüşüyorum falan de. Bazı insanlara katlanmak zorunda kalabiliyoruz evlenince. :)

Bencede Arkadasina gidin, her neolursa olsun siz nisanlisiniz ve onun yaninda olmaniz lazim...tamam kiz gicik olabilir, bigünlük sIKIn disinizi sonucta kanka olmiycaniz, bidaha kimbilir nezaman bi araya gelceniz, gerci yakin arkadaslarsa esleriniz arada bi görüsceniz gibi yaaa neyse, bu seferlik siz görevinizi yapin... Ilgi konusuna, bulusmak konusuna gelincede, zaten konusmussunuz ve simdi sizden özür falan diliyor ve sevgi sözcükleriyle boguyor, bu iyi, sonucta tam odun degilmis deger veriyor belli, ama erkekler bazen konusmakla falan anlamiyor, sizinde uygulamaniz lazim... Yani fazla kendi tabirlainizi degistirmeden,misal bidaki bulusma isteginde siz müsait olsanizda bulusmayin, müsait degilim deyin...belki biraz ara uzar görüsemediginiz ama bence anca böyle anlar.. Ayni durumda o kalsinl,sizin hossettikleinizi anlasinki bidaha yapmasin... Olur böyle seyler üzülmeyin fazla,zamanla oturur bicok seyyyy...

kesinlikle haklısın canımm böyle yapacağım

Çok sevimsizzz bir kızzz ve sürekli nisanlıyken nisanlısının parasından hava atardı... Evi 3 katlı triblex yaptırıyolardı gözüme baka baka minik şinin bi evimiz oldu diye hava attığını unutmadımm.. En son düğününde Gelin odasına geçtim merhaba demek için yüzüme bile bakmadı kocası konuştu artık benle ki takı takarkende umrunda olmadım zorla sarıldı. Yapmacık yapmacık konuşmalarr çok itici canım şu an yazarken bile sinirleniyorum ama gidicem mecburen... Artık evinden hava atar durur

çok sevimsizzz bir kızzz ve sürekli nisanlıyken nisanlısının parasından hava atardı... Evi 3 katlı triblex yaptırıyolardı gözüme baka baka minik şiRin bi evimiz oldu diye hava attığını unutmadımm.. VE eN ÇOK ZORUMA GİDEN ŞEYY.. En son düğününde Gelin odasına geçtim merhaba demek için yüzüme bile bakmadı kocası konuştu artık benle ki takı takarkende umrunda olmadım zorla sarıldı.

Aynı Tas aynı hamam.. Kızlar Eylül ayından beri hiç birşey değişmedi.. Hala beni çok ihmal ediyor.... Haftada bir kez bile görüşmez olduk.. Şuan tavır yapıyorum. Kaç kez bunun tartışmasını yaptım artık yoruldum.... Bende görüşmeyeceğim bir daha ... inceldiği yerden kopsun..!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…