Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar eşim olmadan nefes bile alamıyorum daha yeni evliyim belki ondan mı bilmiyorum ama daha düne kadar boğmak istiyordum ama şimdi bikaç gündür çok fenayım yanımdayken bile özlüyorum.acayipim.ben böyleyken oda bi okadar ilgisiz cıldırıyorum
sen bu adamdan kurtulmak istemiyo muydun ne ara bu hale geldin?
İlginç geldi. Tatmin olmuyosunuz sanırım. Yani genelde yokluğunda özler ama sizin yanınızdayken bile eşinizi özlemeniz. Galiba gereken ilgiyi ve sevgiyi görememenizden kaynaklı sevgi yoksunluğu yada aşırı bağlılık duygusuDaha önce hiç başıma gelmedi böyle bişey eşimi severim falan ama yanımdayken bile özlemek :44:
Önce bir sakin olun..
Aileinz nerde uzakta mı eşinizden başka ilgi odağı olacak bir iş birşeyler yok galiba hayatınızda ondan böyle oldunuz.
Aşırı ilgi herkezi boğar. ne kadar sevsede insan bogulur yani bende öyleyim.
Tamam eşinizi cok seviyorsunuz yanınızda iken bile özlüyorsunuz ama bu normal değil
Biraz kendinizi geri çekin o da belli ki aşırı ilgiden sıkılmış durumda
Bir tek eşiniz yok bu hayatta başka şeylerle ilgilenin mesela kitap okuyun filim izleyin el işi yapın komşularınıza gidin alışverişe çıkın eşiniz olmadan sürekli onu düşünmeyin![]()
çalışan bir bayanım.ailemde çok yakınımda.ben asla onun ilgisinden bıkmam.hayatımın merkezi o olmus.
çalışıyroum.ama çok bağlandım.bu ara böyle acayip takıyorum.varsa yoksa o çok özlüyorum.oda ilgilendi mi çok güzel ilgilenir ama bir andada kesiyo ilgisini.hiç anlamıyorum.1 gün ilgilenir ertesi günde tepetaklak eder hiç anlamıyorum
çok doğrı ilgi sevgi göremediğimden ve aşırı bağlandığımdan aynen öyle .