neden böyle :(

aysegul_kk

umutlu..
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
45
8
18
Karmakarışığm.. Sürekli değisen bir ruh halim var burcum ikizler ondan mı bilemiyorum ama bi anım bi anımı tutmuyo bazen o kadar mutlu oluyorum ki en ufak sey bile beni mutlu etmeye yetiyo ama bazende ortada sebep yokken icim daralıyo bi üzüntü moduna giriyorum bazen karamsar bazen umutlu bazen mutlu bazen mutsuz..Gecmis yasantimmi beni böyle yapti bilemiyorum cok duygusallastm. Herkesi kendim gibi sanıyorum her zaman kendimden cok baskaşının mutluluğunu düsünüyorum acaba üzülür mü kırılr mı.. Böyle bi karmaşanın icindeyim içimi dökmek istedim sadece okuyanlara teşekkür ederim önerisi olan varsa sevinirim..

Bu herkeste vardır aslına bakarsan ama davranış biçimin olmamasına özen göster ki sosyal ilişkilerin çevrenizde etkilenmesini dışa vururken kontrol et yani.. içimizde neler yaşıyoruz önemli olan davranışlarımizi etkilememesi.

Canim bende boyleyim. Bi bakmissin cok neseliyim bi bakmissin icime bisey oturur kotu bi his, bosluk, kendimi yalniz hissederim. Bu genellikle evde tek oldugum zamanlar olur. Mesela esim calistigi gunler ben izinli oldugum zamanlar. Hayat bence boyle bisey. Eskiden yasadiklarimiz, evlilikte yasadiklarimiz gelecek icin korkularimiz bizi karmakarisik duygulara sokuyor. Eminim cogu insan bu duygulari yasiyordur. Ben artik pozitif dusunmeye calisiyorum, namaza basladim, acikli sarki dinlemem, acikli film bakmam. Insanlari artik hiic ama hiic takmiyorum. 1 tane arkadasim vardir kardesimdir canimdir ondan baska arkadasim yoktur. Birde problem getiricek seylerden uzak durmaya calisirim. Cok duygusal bir insanim herseye salya sumuk aglarim, Onun icin beni uzucek seylerden uzak duruyorum. Birde mutsuz oldugum zaman beni mutlu eden, sukur etmem gerek seyleri dusunur yazarim. Suan bunlari agliyarak yaziyorum cunki bebek istiyoruz 11 aydir daha yeni leke geldi. Yani herkesin sorunu uzuntuleri var ama allah buyuk. Optum seni kocaman:cry:

Evet bu hissim gectigindede ne kadar bos seylere üzüldüğümn farkına varıyorum kötü durumda insanlari görünce kzıyorum kendime bi yazi okudum sitede kadn kansermis 1 sene sonra ölms cocuğu 2 yasnda annesiz kaldi ağladm hala etkisindeym :( Hayattaysanz hala umut var yani üzülmeyn insallah bebek nasip olur bi akrabamin 10 yil sonra oldu Insallah sizinde hayrli bi bebegnz olur cok teskkur ederim yorumunz icin :)

Karmakarışığm.. Sürekli değisen bir ruh halim var burcum ikizler ondan mı bilemiyorum ama bi anım bi anımı tutmuyo bazen o kadar mutlu oluyorum ki en ufak sey bile beni mutlu etmeye yetiyo ama bazende ortada sebep yokken icim daralıyo bi üzüntü moduna giriyorum bazen karamsar bazen umutlu bazen mutlu bazen mutsuz..Gecmis yasantimmi beni böyle yapti bilemiyorum cok duygusallastm. Herkesi kendim gibi sanıyorum her zaman kendimden cok baskaşının mutluluğunu düsünüyorum acaba üzülür mü kırılr mı.. Böyle bi karmaşanın icindeyim içimi dökmek istedim sadece okuyanlara teşekkür ederim önerisi olan varsa sevinirim..
Benim burcum da oğlak ama aynıları bende de var.
Kötü hissettiğim zamanlar dibine kadar yaşıyorum, açıyorum ruh halime uygun şarkıları, dertleniyorum.
Sonra toparlandığımda, gitmek için hayalini kurduğum yerlerin, ülkelerin resimlerine bakıyorum.

Geçmişinde seni rahatsız eden şeyin ne olduğunu bilmen, sıkıntını çözmende yardımcı olacaktır.
Geçmişle ilgili benim de sıkıntılarım var ama benimkiler pek çözülebilir değil.
Çözemezsem silme yoluna gidiyorum, daha tam silemediklerim var.
İmkanlar el verdiğinde onları da silip, yoluma devam edeceğim inşallah.

Tek değilmisim yani benim gbi biri daha varmis :) Evet bazen gecmisi silemesekte kabullenmek ve alismak zorundayz malesf ki

Back
X